yusuf birde bana al evde dursun
hay hay abi ne demek . saygılar selamlar abim . .
selamünaleyküm
yusuf ustam hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
şevrotin ve tekkurşunda yıkımı ve isabet oranı nasıl... bu konu hakkında birşey söylemeniz mümkünmü... allaha emanetolun
hüseyin bey , iyi dileklerinizi için çok teşekkür ederim , bilmukabele . şevrotin ve tek kurşun deneme fırsatım olmadı , keza şervotin satılmıyor galiba piyasada , av bayiimde toptancılarda yok dedi . . ama attığım yere gidiyor saçmalar , namluda hata yamukluk yok . . inşallah deneme yaparsam burdan yazarım . saygılar selamlar . .
bende hayırlı satışlar dilerim fiyatın uygun olmasının bence bir sebebi var reklam iyide oluyor bütçesi iyi olmayanlar alabilir bende geçen sene 375 tl ye bir tüfek almıştım konyadan
nasıl olacak diye atış yaptım peş peşe 100 mermi attım karışık saçma karışık gram tek kurşun dokuzlu hiç takılma tutukluluk yok aynından birtane daha aldım iyiki almışım bu sene
tüfeğin fiyatı 800- 1000 tl aralığında geziyor yani diyeceğim bu bir fırsattır almak isteyen alsın inanın 1500 tl lik tüfeklerle ben fark göremedim yerli üretimin her türlü destekliyorum
gidip te 3000- 5000tl verip yabancı marka almak herkesin hakkı değil durumu iyi olanlar alır ancak tekrar hayırlı satışlar dilerim
ben biraz tereddüt ettim doğrusu alıp almama konusunda ama , biraz araştırınca almaya karar verdim . fiyat olarakta çok yüksek değil . 9 + 1 olmasıda en büyük etken oldu . . ha yanlış anlaşılmasın 9 + 1 avda kullanacağım diye , bayramda seyranda atmak için , avda değil . ava gidersem bile takozunu takar öyle giderim . yazdım zaten dördüncü tüfeğim diye . . firma kampanya yapmış zaten sezon açılana kadar , sezondan sonra 500- 600 ü görür galiba . . benim hoşuma gitti açıkçası . saygılar selamlar ..
Hayırlı olsun Yusuf Bey. Fakat avda takoz şartı olduğuna göre 10 fişek kapasitenin faydası da yok ama izlemesi zevkli olabilir. Haksız mıyım?
teşekkür ederim volkan bey . volkan bey , 10 adet fişeği atarken inanın sonlara doğru dengem bozuldu , tek ayak üzerinde kaldım
, bu kadar sarsacağını tahmin edememiştim . ama ikinci 10 fişeği atarken biraz daha dengeli attım , gerçekten çok zevkli , çok haklısınız . avda takozsuz otomatik kullanılmasını , ve bir hayvana 4 - 5 el fişek atılması taraftarı değilim , fiyat uygun olduğu için aldım zaten , avda kullanmak için öncelikli 2 tüfeğim daha var . . birazda almak için aldım . . saygılar selamlar . .