Selçuk emanet yerine ulaştı sanırım bu yavruların babasını uzun zamandır takip eden kişlerdenim hatta bu köpeği arkadaşıma ben aldırdım çok kişi geldi izmirden bu köpeğe köpeğinle çiftleştirsin diye fakat arkadaşım köpek çiftleştirmez kaldıki köpeği satan kişi bile şaşırdı hüseyin abi ali abiye kimleri gönderdim köpeklerini çiftleştirsin diye o köpek çiftleştirmez diye adı çıktı bu köpeğin kökeni doktor alinin sarıbilin kızınla zehirci ibonun meralarda ilk şampion olan köpeği efe çifleşmesinden gamalı mehmette çıktı bu zeus ve yatak kardeşi maya mayada şuan alpaslan aslan kardeşimde avkanları çok iyi köpekler çokta süratliler annede çok süratli ve koku olayıda çok muazzambu bendeki dişide kuyumcu leventin isak amcaya hediye ettiği efenin torunu bu kanları kaybetmemek için senin gibi genç yeğenime hediye ettim bu yavruyla çok zevk alarak avlar yapacağına inanıyorum4 aylık olsun fermalarında çok avlar vuracaksın sana enaz 10 sene hizmet eder bu köpeğin arkasında çok kilo vereceksin bende annesinin arkasında sezon açılınca kilo veriyom sana rasgele şimdiden