Gönderen Konu: KÖPEK ÇALMADA SON NOKTA AĞZIM AÇIK KALDI  (Okunma sayısı 3920 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
KÖPEK ÇALMADA SON NOKTA AĞZIM AÇIK KALDI
« : 21 Mayıs 2013, 15:19:26 »
arkadaşlar yeminle ağzım açık kaldı. az önce bi ilan okudum fotoğrafları gördüm adamın köpeklerini deponun duvarında delik açarak çalmışlar. yemin ederim daha nasıl köpek saklayacaksınız ya. :) vay anasınııııı bu millette nasıl zihniyet var ya nasıl çalarsın adamın köpeğini adamın duvarını delmiş i... neler ya vala dikkat etmek gerekli demekki
 ama suç yine bizde hırssızların iştahını açan biz avcılarda. uçuk paralar ile köpek satarsanız böyle olur. adamlar daha n,iye ev soysun köpek satıp köşe oluyorlar demekki
 aman dikkat aman dikkat
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Ahmet ARI

• *
Ynt: KÖPEK ÇALMADA SON NOKTA AĞZIM AÇIK KALDI
« Yanıtla #1 : 21 Mayıs 2013, 15:45:00 »
Abi yatarken karisini çalarlar adamin yanindan bu ulkede bahçeden kopek calmak nedirki adam elinde zincirle etle avlaklara gidiyo ozellikle kovucu köpekleri calmak icin
Ahmet ARI
1983 antalya

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 21 Mayıs 2013, 15:50:30 »
aaa ne diyon hayvana et veriyor avlakda alıp gidiyor öylemi. arkadaş bizim türkl milleti yaa... ya acaba kanımızda bozulukmu var en garip enteresan işler hep türklerde ta
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 21 Mayıs 2013, 18:06:16 »
aaa ne diyon hayvana et veriyor avlakda alıp gidiyor öylemi. arkadaş bizim türkl milleti yaa... ya acaba kanımızda bozulukmu var en garip enteresan işler hep türklerde ta

Aman Adem Bey kan meselesi derseniz ucu hepimize dokunur. Hem unutmamalı ki bir zamanlar dedelerimizle ticaret yapan insanlar bile güvenilir sayılır ve bu kişiler muteber insanlar arasında yer alırdı varın dedelerimizi siz düşünün. hepimiz aynı kana sahibiz ancak birinin sütü bozulmuş, her ahlaksızlığı kendine yakıştıracak bir hale gelmiş. sahtekarlığı hayatın gereği dürüstlüğü aptallık olarak tanımlayan zihniyete sahip birilerinin yaptıklarının cezasız kalan davranışları sebebiyle büyük sıkıntılar yaşıyoruz.

Rabbim aslımıza dönmeyi nasip etsin.
Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 21 Mayıs 2013, 18:11:13 »
kelimler gideceği yere gider sen ben kendimize güvenimiz tam ise sorun yoktur ozamn. tabikide genellem yapmıyorum şaka bi tarafa ama ağzım açık kalıyor ya inanın bu durumlar karşısında.  bu arada sakın yanlış anlaşılmasın satış yapan arkadaşlar için kullanılmadı bu kanı bozukluk hırsızlık yapanlar için kullanılmış kelime idi . saygılar sonsuz ben den size :) ama üzücü durumlar avcı adamın evledı çalınırmı yaa can onlar avcılık yapıyor işsek onlar bizi çekiyor doğaya avcılığa . benim köpeğim öldü 2 seneavdan soğudum hatta çulluk avcısı olan ben ördek avcısı oldum artık ördek avı ilk sırada bakalım bu sene ne olacak köpeklerim var yeniden çok şükür :) allah kimseyi köpeksiz yani avcıyı köpeksiz bırakmasın yenisini bulmak şok zor yetiştirmek bi okadar zoır
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Hayri IŞITAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 22 Mayıs 2013, 06:46:52 »
adem bu isin kolayi var burasi gibi kopekleri sigorta yaparlar  calinmaya hastaliga herseye karsi
bizim kanunlar nasil olsa hep disardan kopya deyilmi
istersen bir sigorta sirketine danis onculuk etmis olursun sevgiler
1962 SAMSUN 55-- United states

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 22 Mayıs 2013, 07:49:36 »
adem bu isin kolayi var burasi gibi kopekleri sigorta yaparlar  calinmaya hastaliga herseye karsi
bizim kanunlar nasil olsa hep disardan kopya deyilmi
istersen bir sigorta sirketine danis onculuk etmis olursun sevgiler
abicim nasılsın. sigorta olayı varmıki dediğin gtibgi bakmak gerek sigortacı arkadaşlarıma soracam valaa. nasılsın abi nasıl gidiyor.
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 22 Mayıs 2013, 08:20:19 »
pet sigorta bildiğim kadarıyla sağlık sorunlarını kapsıyor. poliçe kapsamına hırsızlık vb. unsurlar eklenebilirmi araştırmak lazım.
Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

Çevrimdışı Hayri IŞITAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 27 Mayıs 2013, 04:21:17 »
kadir bey merhaba benim bildigim yurt disindan gelen damizlik sut hayvanlarinda var
ama kopek kedi gibi vb. hayvanlarda yok biliyorum
olsa iyi olur cok kopek caliniyor
1962 SAMSUN 55-- United states

Çevrimdışı A.İhsan MUDANYALI

• Free Üye
  • *
  • DOĞAYA SAYGI DUYAN HER İNSAN AYRI BİR DEĞERDİR
« Yanıtla #9 : 21 Şubat 2014, 09:44:28 »
neremiz neyimiz doğruki kanımızda bozukluk olmasın
  • Brownıng Maxus Hunter otomatic
1971 ikametgah İstanbul .Yalova

Çevrimdışı Sinan TANLIKOLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 21 Şubat 2014, 10:25:48 »
benim köpeği çalarken görürsem tek kurşunu yer  çok duydum akla gelmeyen yöntemlerle köpek calındığını
1985 kütahya
0533 523 8526