Gönderen Konu: İLAN KALDIRILMIŞTIR  (Okunma sayısı 70565 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Akın ARIMAN

• Müdavim Üyemiz
  • Hunter
Ynt: YENİ FİŞEKLERİMİZ ÖZEL İMALAT
« Yanıtla #50 : 22 Mayıs 2013, 19:42:41 »
Evet Ramazan bey sizde haklısınız saygılar :)
Akın ARIMAN - 1981-RİZE

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #51 : 22 Mayıs 2013, 19:44:46 »
 :)
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 15:20:34 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Akın ARIMAN

• Müdavim Üyemiz
  • Hunter
« Yanıtla #52 : 22 Mayıs 2013, 19:44:51 »
Hüseyin bey remington magnumu sormamın sebebi o kurşunda tüfek sıkışma yapmıyorsa güçlü demektir yani bu demektirki bizim karışımlarımız sizin hatsanla tanışması gerekiyor :)
Akın ARIMAN - 1981-RİZE

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #53 : 22 Mayıs 2013, 19:57:55 »
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 15:20:22 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #54 : 22 Mayıs 2013, 20:35:33 »
hüseyin bey verdiğiniz linkteki kurşunların  ben normal olanlarını kullandım ,hepside çok güzeldi ,fiyatları biraz pahalı olduğu için rio bp rc gibi kurşunlara yöneliyorum , bazen avlıcam domuz büyükse  azılı gene o kurşunlardan kullanırım ,birde fedarel var oda aynı ,,birde hem federalde hem remingtonda içlerinde çamaşır tozu gibi beyaz toz var kurşunların arasında ,ne işe yaradığını akın bey biliyordur bilgi verirse memnun oluruz,,biz avcılar arasındaki kanı her ağızda aynı cevap,,,,zehirliyordur,,
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Muratcan KARABIYIK

• Free Üye
  • *
    • Efe Av Ticaret Av Malzemeleri
« Yanıtla #55 : 22 Mayıs 2013, 23:02:41 »
Güzel fişekler

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #56 : 22 Mayıs 2013, 23:58:25 »
Arkadaşlar şu rekor domuz boğalarının fotoğraflarından çektiyseniz bir görelim. Bu konuya koymak istemeyebilirsiniz, çünkü konu o değil, isterseniz yeni konu açıp koyun. Şöyle 200-300 okkalıklardan olsun ;)

Fişeklerin içindeki deterjan gibi görünen şeylere İngilizce dilinde "buffer" diyorlar. Tampon  gibi manası var. Maksadı saçmaların ezilmesine mani olmak. Hayli de toplu göndermeye faydası oluyor. Ülkemizde satanı veya fişeğe koyanı duymadım ama ithal bazı fişeklerde var.

Bir de örnek bağlantı: http://www.ballisticproducts.com/Buffers-Mica-Wad-Slick/products/72/
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2013, 00:01:55 Gönderen: Volkan KÖYDEMİR »
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Akın ARIMAN

• Müdavim Üyemiz
  • Hunter
« Yanıtla #57 : 23 Mayıs 2013, 00:35:49 »

Ramazan bey bu resimde gördüğünüz gibi kendi icadımız var dişi irdarı'nıda sıkıyoruz zeminde çalılara kokusunu 1 kilometreden alıyor zaten ve gelince patlatıyoruz
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2013, 01:01:30 Gönderen: Akın ARIMAN »
Akın ARIMAN - 1981-RİZE

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #58 : 23 Mayıs 2013, 00:41:40 »
2012 2013 AV DÖNEMİ MERKEZ AV KOMİSYONU KARARI MAK KARARLARI

ÜÇÜNCÜ BÖLÜM

Yasaklanan Avlanma Araç ve Gereçleri, Yasak Avlanma Usulleri

Avlanmada Kullanılması ve Bulundurulması Yasaklanan Araçlar, Gereçler ve Özellikleri ile Avlanma Esasları

Madde 10-Kanunun 6. maddesinin 2. fıkrası kapsamında komisyonumuzca avlanmada kullanılması ve avlaklarda bulundurulması yasak olan araç ve gereçler ile özellikleri şunlardır:

a) Haznesi iki fişek alacak şekilde sınırlandırılmamış, otomatik, yarı otomatik pompalı vb yivsiz av tüfekler ile havalı tüfek ve tabancalar, canlı mühre ve çığırtkanlar ile ses ve rüzgarla suda hareket eden mühreler hariç hareket kabiliyetine sahip mekanik, elektronik ya da uçurtma şeklindeki mühreler, elektronik görüntü büyültücü veya görüntü değiştiriciden oluşan gece avı cihazları (gece nişan alma ve görüş dürbünleri) avlanma araç ve gereci olarak kullanılamaz.

Avlanma amacı dışında da olsa canlı mühre ve çığırtkanlar, avlaklarda vasıta içinde ve açıkta her ne koşulda olursa olsun bulundurulamaz.

b) Hayvan sesi çıkaran nefesli düdükler hariç her türlü alet ve cihazlar, zehirli veya uyuşturucu yemler avlanmada kullanılamaz.

c) Her türlü manyetik dalga yayan araç ve gereçler; çiftleşme dürtüsü yaratan yapay kokular, av hayvanını yanıltıcı, korkutucu ve ürkütücü elektronik alet ve cihazlar avlanmada kullanılamaz.

ç) Ayaktan yakalama tuzak ve kapanları dahil her türlü kapan, olta, ilmek, ağ, ökse, alaca, kafes ve tuzaklar avlanmada kullanılamaz.

d) Kişilerin yakın mesafeyi görme amacıyla kullandıkları el fenerleri hariç, ışık yayan araç ve gereçler, şarzlı el projektörleri ve sabit projektörler , aküyle çalışan el projektörleri; petrol türevleriyle çalışan her türlü ışık kaynağı avda kullanılamaz, avlaklarda vasıta içinde bulundurulamaz.

e) Deniz, nehir, sazlık, bataklık, baraj, doğal göller ve lagünlerde tekne ve benzeri motorlu araçlar ulaşım aracı olarak kullanılırken, avcıların tüfekleri boş ve kılıfında olması zorunludur. Ulaşım sırasında yasadışı bir av yapılması durumunda; kabahatli ile birlikte tekne sahipleri hakkında yasal işlem yapılır.

Motorlu tekne ve benzeri araçlarla avlanılamaz. Ancak bu araçlar ulaşım amacı ile kullanılabilir.Bu araçlarla su kuşları ürkütülüp havalandırılamaz, bir yöne sürülemez.

f) Tekne ve benzeri motorsuz araçlar avda kullanılabilir. Ancak bu araçlar, üzerleri kapatılarak güme haline getirilemez.

g) Yivli av tüfekleri kuş avında kullanılamaz.

ğ) Sulak sahalarda; saz, kamış, diken, ot, çuval vb. şeylerle yapılmış veya toprakta çukur açılarak hazırlanmış üstü açık basit gümeler hariç, özel mülkiyetteki araziler de dâhil, her türlü üstü kapalı, korunaklı gümeler yapılamaz veya kurulamaz ve buralarda avlanılamaz.

h) Yaban domuzu avlarında şevrotin fişeği kullanılamaz.

Yasaklanan avlanma usulleri

MADDE 11- Kanunun 6. maddesinin 2. ve 3. fıkraları kapsamında aşağıda belirtilen avlanma usulleriyle avlanmak komisyonumuzca yasaklanmıştır.

a) Su kuşları hariç olmak üzere diğer av ve yaban hayvanlarını metrisleri kullanılarak avlamak,

b) Kara ve hava araçlarıyla hareket halindeyken avlanılamaz. Bu araçlar içerisinde avlaklarda tüfekler kılıfında taşınmak zorundadır.

c) Tüfeksiz dahi olsa her türlü motorlu tekneyle su kuşlarını ürkütüp havalandırarak bir yöne sürmek, suya girerek çevirme avı yapmak,

ç) Avda kullanılması yasaklanan araç ve gereçleri avlanma sırasında kullanarak avlanmak; jep, pikap, otomobil, traktör, biçerdöver, karada ve suda gidebilen taşıt (hovercraft), motorlu tekne ve bot, motosiklet, kar motosikleti, helikopter gibi araçları, bizatihi kendilerinden veya farlarından yararlanılarak av sırasında kullanmak,

d) Memeli av ve yaban hayvanlarının geçiş yollarına boğaz alma usulü denilen ilmek tuzakları kurarak avlanmak, kar üzerine kül, saman gibi malzeme dökerek av ve yaban hayvanlarını aldatarak avlamak,

e) Tarlalarda ekin biçme esnasında biçerdöver, traktör üzerinde ve karavanlarda tüfek bulundurmak,

f) Yaban hayvanlarının yavrularını yakalayarak alıkoymak, boş dahi olsa yaban hayvanlarının yumurtalarını toplamak ve bulundurmak,

g) Av ve yaban hayvanlarını yeme alıştırarak avlamak,

ğ) Av sezonu dışında av ve yaban hayvanlarının kuluçka ve üreme alanlarına zarar verecek şekilde su ürünleri dahil her türlü istihsal yapmak,

Kuşları kuluçka ve üreme döneminde, sulak alanlardaki kuluçka ve üreme alanlarına 300 metre mesafede rahatsız etmek,

h) Doğal göller ve sulak sahaların çevresindeki köy muhtarları,  motorsuz teknelerle göle avcı sokmak isteyen kişilerin isim ve adreslerini yazılı olarak il şube müdürlüklerine bildirerek gerekli izni almak zorundadırlar.

ı) Av ve yaban hayvanlarını, tuzak, kapan, ilmek gibi araç ve gereçlerle canlı ya da yaralı olarak avlamak yasaktır, herhangi bir şekilde canlı yakalanan av hayvanları öldürülemez, alıkonamaz.

İzin almaksızın av ve yaban hayvanlarını beslemek, büyütmek ve üretmek yasaktır, bunlar ev, işyerleri ile özel arazilerde izinsiz olarak bulundurulamaz.

i) Av ve yaban hayvanları yaralı veya herhangi bir şekilde bulunması durumunda tedavilerinin ve kontrollerinin veteriner hekim tarafından yapılabilmesi için en yakın Bakanlık birimlerine, jandarmaya veya polise haber verilmeli ve teslim edilmelidir. Acil durumlarda en yakın veteriner hekime teslim edilerek Bakanlık birimine bilgi verilmelidir.

j) Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığınca verilen “Özürlüler Kimlik Belgesi” ortopedik özürlüler grubundan tekerlekli sandalye kullanmak zorunda olan avcılar, avlaklarda araç içinden avlanabilirler.

k) Sürek avı dışında av baskısı ve can güvenliği nedeniyle 15 avcıdan fazla avcı avlanmalarını ve güvenliklerini etkileyecek şekilde aynı anda bir alanda avlanamaz.

Yaban Domuzu Sürek Avı Esas ve Usulleri

MADDE 12-Yaban hayvanlarının yaşam alanlarında yapılan plansız sürek avlarının, aynı habitatı paylaşan diğer memeli yaban hayvanları ve habitatlarına olumsuz etkiler yapması nedeniyle, yaban domuzu sürek avları genel ve devlet avlakları ile planlanması öngörülen genel ve devlet avlaklarında yapılabilecektir.

a) Yaban domuzunun Tablo-1’de belirtilen avına izin verildiği sürelerde tescil edilmiş genel ve devlet avlaklarında avlağın belirlenen kotaları dahilinde, planlanması öngörülen genel ve devlet avlaklarında ise ildeki şube müdürlüğünce tespit edilecek kotalar dahilinde,  ildeki şube müdürlüğünden izin alınmak koşuluyla yapılabilir.

Sürek avı talep eden avcılar, avcılık belgeleri ve avlanma izin kartlarının fotokopileriyle birlikte avın yapılacağı tarihten bir hafta önce ildeki şube müdürlüğüne başvurmak zorundadır. İldeki şube müdürlüğünce avın yapılacağı tarih ve sahanın uygun bulunması durumunda gerekli izni yazılı olarak verilir. Bu izin üzerine sürek avını düzenleyenlerin temsilcisi avın yapılacağı köy muhtarlığına giderek sürek avının yapılacağı mevkii ve tarihini en az iki gün önceden can ve mal güvenliği açısından köy halkına duyurmak ve gerekli tedbirleri almak zorundadır. Mücadele maksatlı yaban domuzu avlarında, müracaatındaki evrak kayıt tarihinden itibaren yedi iş gününde cevaplandırılmak zorundadır. Cevaplandırılmaması durumunda müracaat kabul edilmiş sayılır.

b) İzin verilen yer ve tarihler dışında, 15 avcı ve 20 sürekçiden fazla avcıyla sürek avı yapılamaz. Sürekçiler avlanamaz, avlanma araç ve gerecini av sırasında üzerinde bulunduramaz.

c) Yaban domuzu avlarında tek kurşun dışında başka fişek bulundurulması yasaktır.

Mücadele Amaçlı Yaban Domuzu Sürek Avı Esas ve Usulleri

MADDE 13-(1) Yaban domuzunun tarıma zarar verdiğinin veya zarar verecek düzeyde popülasyonunun arttığının tespit edildiği sahalarda, 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında mücadele çalışması ildeki şube müdürlüğünce verilecek izinle avcılık belgesi sahibi avcılarca, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca hazırlanan Bitki Sağlığı ve Karantina Uygulama Prensipleri doğrultusunda yapılır.

(2) Mücadele amaçlı yaban domuzu sürek avları bölgeler için belirlenmiş en son avın bitiş tarihinden sonraki gün ile 15 Mayıs tarihleri arası hariç av dönemi boyunca yapılabilir. Sürek avlarına katılacak avcılardan sürenciler haricindekilerin avcılık belgesi sahibi olmaları şarttır. Mücadele amaçlı sürek avları av turizmi kapsamında da yapılabilir.

Avlanmada Kullanılması Yasaklanan Araç ve Gereçlerin Satılması ve Bulundurulması

MADDE 14- Kanunun 6. maddesinin 2. fıkrası kapsamında; avlanma amacıyla kullanılan her türlü zehirin, av ve yaban hayvanlarının doğal ve yapay seslerinin kaydedildiği cihazların, av hayvanlarını aldatan ve hileli avlanmalarına yarayan ses ve manyetik dalga yayan her türlü elektronik araç ve gereçlerin, av köpeklerinin yerini bulmaya yarayan cihazlar hariç, hayvanları yanıltıcı, korkutucu ve ürkütücü elektronik alet ve cihazların, her türlü tuzak, kapan, sapan, ökse ve alacanın, ticarethanelerde ve pazarlarda bulundurulması ve satışı yasaktır.
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Akın ARIMAN

• Müdavim Üyemiz
  • Hunter
« Yanıtla #59 : 23 Mayıs 2013, 00:48:24 »
Valla Volkan bey çok domuz avımız olmuştur fakat biz resimlere zamanında pek önem vermedik remin arşivi Ramazan beyde :) bizde bundan sonra stok yaparız artık
Akın ARIMAN - 1981-RİZE

Çevrimdışı Akın ARIMAN

• Müdavim Üyemiz
  • Hunter
« Yanıtla #60 : 23 Mayıs 2013, 01:38:38 »
Evet arkadaşlar işte balans yaparak giden gualandi diye adlandırılan pürüzsüz fişek yanlız belirteyim bizim icadımız değildirmodifiye yapılmış olarak kusursuz hale getirdik.Bu kurşunun mazisini size anlatmak isterim birgün Mehmet DEVECİOĞLU Devecioğlu av bayii İzmir'de Lambro fişek firmasının türkiye distiribitörüdür Mehmet abiyle samimiyizdirde birgün muhabbet ederken şöyle bir konuşma geçti aramızda ; Mehmet abi gidip geliyorsun Lamro fabrikasına Yunanistan'a yokmu bize göre fişekler tek kurşunlar falan derken,dediki Akın bi kurşun vardı çok met ettiler bana taleplere yetiştiremiyoruz dediler bende bir kaç koli aldım gelecek yakında sanada göndereceğim dedi bende eyvalla dedim abi.İlerleyen zamanlarda fişek elime ulaştı inceledim atışlarda bulundum hedeflerde avda çok hoşuma gitti sonra bunu nasıl daha iyileştirebilirim dedim ve analize başladım ;

3 numara Modified şoklada atılıyor dedi bana Mehmet abi baktım evet rahatca atılır

sonra bi baktım kurşunun altında tapa'dan yukarıya doğru ilerleye bir ince delik var söktüm birde ne göreyim

kurşunun içindeki içi delik mile geçiyor.Bu balans yapar dedim ve daha dikkatli atışlar taptım baktım plastik tapa 50 metreden sonra ayrılıyor ve balan sona eriyor sonra kurşunun içine biraz ayarlama yaparak tutuculuk yaptım

ve kuvvetli bir yapıştırıcıyla tekrar monte ettim kurşunda çapaklar vardı onlarıda aldım yani pürüzsüz oldu

birde tapanın barut avucu çok sert tapa ilatyadan alınmış zaten yüksek ısıya maruz kalmıyor erimiyor

sonuç 200 metreden inanılmayacak sonuçlar aldım tapayı turşuna yatıştırdığım için azılı hayvanlarda kemiğe denk gelse bile kurşun ezilmiyor tapa içerdeki mile destek veriyor denemenizi tavsiye ederim.Ve ben bu çalışmamı Lambro firmasına ulaştırdım çok memnun oldular ve artık yeni seriler tapaları kurşuna yapışmış ve ayrılmazlığı maximum düzeye çıkartılmış olarak geliyo ve roketin üzerinde artık Long Rance ve Hıgh Velocity yazıyor.Birçok firmamın B&P nin bile gualandi kurşununu kestim ama hep farklı farklı çıktılar kimisi çok kalın 5 Numara şokla veya 4 Numara şokla atılabilecek kalınlıktalar hiçbiri Lambronun verdiği sonucu vermedi saygılar ısrarla tavsiye ediyorum Kovan Nobel Sport Barut Tecna Barutu Kapsül kırmızı P4.1 yani 4-4 lük olmuş ben 10 koli aldım :)
Akın ARIMAN - 1981-RİZE

Çevrimdışı Akın ARIMAN

• Müdavim Üyemiz
  • Hunter
« Yanıtla #61 : 23 Mayıs 2013, 01:44:05 »

Akın ARIMAN - 1981-RİZE

Çevrimdışı Osman LİMAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #62 : 23 Mayıs 2013, 03:27:07 »
sayın Akın bey yazılarınızı tekrar tekrar okuyorum. tecrübe ve bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler. domuz avı konusunda siz ve birçok abimizin sözleri kulağımıza küpe oluyor. inşallah bu sezon sizin ürünlerinizden deneyeceğiz. görüşmek dileğiyle  saygılar.
  • Huğlu 401 b
  • Sarsılmaz charles daly
  • Vursan 92a
  • Drahtar (dişi),pointer(erkek)
Osman LİMAN
1980 Karaman
Artık ANAMUR...

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #63 : 23 Mayıs 2013, 08:33:46 »
Akın Bey biz bu kurşunu çok beğendik Yunanistan da başka kurşun atan yok..Rc kullanan yokmuş.Neticede satan değil kullanan bilir ..Güzel bir anlatım..LAMBRO firması 1977 den beri üretim yapmakta ve üretimlerini barutun özelleiğine göre rutubetin en az olabileceği aylarda dolum yapmakta..zaten Barutu ve tapası gerçekten çok özenle denenerek seçilmiş bir kurşun...ŞAvrotinide güzel lambronun çok iyi satılıyor.

https://www.fisekmarket.com/default.asp?git=9&urun=92

http://www.lambrocartridges.com/en/product/%CE%9C%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%92%CE%9F%CE%9B%CE%91/BIG-GAME

bu şavrotin  S4 barut ile dolu ve her tüfekle verim alınan fiyatı çok uygun olan bir şavrotin..bunuda denemek isteyenlere rahatlıkla tavsiye edebiliriz.
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #64 : 23 Mayıs 2013, 11:27:43 »
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 15:20:08 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #65 : 23 Mayıs 2013, 12:23:23 »
a.s. hüseyin bey..ben şovrotinde 33 gr üstü fişek atmadım ,remintonların ve fereralin 33 gr 0.11.9 lu olanlarını çok kullandım..içindeki toz her ikisindede var ..fedarelde farkettiğim bişey oldu ,bilyalar kemiğe değmeden bütün olrakta bilyaların üzeri ..nokta nokta. pütürleşiyor,,tıpkı taşın yüzeyini bir burçla yontmuş gibi,,fişeği açıp baktım atılmadan yuvarlaktı ,,attıktan sonra bu hale geliyor..diğier fişeklerde böyle bir şey yok sadece kemiğe gelirse bir tarafından yamuluyor..

lambro nun ben çullukta disparsentesini kullanınıyorum çok güzel,,ama 8 no üstü,,,6 ve 7 de randıman vermedi,,kurşunlarını denemedim ,nasipse bu yıl kullanırım.. bakalım ,,

volkan bey bu tozun ne olduğunu ve ne işe yaradığını anlattmış,ezilmesini engellemek olduğunu belirtmiş..
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Akın ARIMAN

• Müdavim Üyemiz
  • Hunter
« Yanıtla #66 : 23 Mayıs 2013, 12:30:07 »
Hüseyin bey sizin dediğinizde doğru dolumlarda pürüz çıkmaması içinde kullanılıyor zehirleme yapmaz o saçma bir terim olur fakat şevrotinleri toplu gönderiyor bunu yaşadık
Akın ARIMAN - 1981-RİZE

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #67 : 23 Mayıs 2013, 15:28:57 »
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 15:19:52 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #68 : 23 Mayıs 2013, 15:39:53 »
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 15:19:36 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #69 : 23 Mayıs 2013, 15:48:42 »
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 15:38:41 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #70 : 23 Mayıs 2013, 15:53:10 »
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 15:38:27 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Akın ARIMAN

• Müdavim Üyemiz
  • Hunter
« Yanıtla #71 : 23 Mayıs 2013, 17:15:41 »
Hüseyin bey osmanlı tokadı güzel uydu :) valla biz dendi aramızda osmanlının kıyamet topu vardı bu kelimeyide aramızda takan arkadaşlar var fatihin gürlemesi de olur ben domuza kendi doldurduğum zırh delici çelik başlıklı roketi attım aracımlada aramda 5 metre kadar varıdı maverick pompalımla ya allah bismillah der demez domuzun içgüdüseli geldi galibaki tam tetiği çekmeme ramak kala hareketlendi tabi bende o radan tetiği çektim arabanın bana bakan şöför camı kırıldı kurşun 15 cm²  ağacı peşindende 10 cm² yani 2 tane kızılağacı gelip geçti domuz ikinci atışımda kaldı ama şanşlıydiki 2.sıradaki fişek benim elimden geçmemişti eğer ilk atışımda aksilik olmasaydı bilhassa omuza nişan almıştım güzel kemik sesi duyacaktık ama aksilik işte :)
Akın ARIMAN - 1981-RİZE

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #72 : 23 Mayıs 2013, 17:19:48 »
Bu arada LAmbro Palla Tecna değil Sipe Barutludur.  ŞAvrotin ise S4 barutludur. LAmbro tecna barutu superlambro biturbo 36-38-40 gram fişeklerinde ve feltro 34 fişeklerde kullanmaktadır.
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

Çevrimdışı Akın ARIMAN

• Müdavim Üyemiz
  • Hunter
« Yanıtla #73 : 23 Mayıs 2013, 17:29:47 »
Evet Polat bey barut Sipe baruttur baktım şimdi yazdığıma tecna yazmışım karıştırmışım malum konu konuyu açınca karıştırdık.Arkadaşlar, düzeltiyorum Lambro Palla nın içersindeki parup Sipe baruttur.
Akın ARIMAN - 1981-RİZE

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #74 : 23 Mayıs 2013, 19:27:18 »
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 15:38:10 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
OSMANİYE / 1980