Gönderen Konu: İLAN KALDIRILMIŞTIR  (Okunma sayısı 70541 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Akın ARIMAN

• Müdavim Üyemiz
  • Hunter
İLAN KALDIRILMIŞTIR
« : 20 Mayıs 2013, 14:56:42 »
SAĞLIK SORUNLARINDAN DOLAYI İMALAT VE SATIŞ DURDURULMUŞTUR SAYGILAR
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2014, 10:35:13 Gönderen: Akın ARIMAN »
Akın ARIMAN - 1981-RİZE

Çevrimiçi Mahmut ÖZTÜZÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK = DÜRÜSTLÜK
    • http://img199.imageshack.us/img199/690/6094299.jpg
Ynt: YENİ FİŞEKLERİMİZ ÖZEL İMALAT
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2013, 15:53:47 »
güzel görünümleri var, fakat bazı dolumlarda saçma çaplarının çok farklı oldukları görüyor, böyle bir dolunun grupman yönünden pek sağlıklı olacağını hiç sanmıyorum, 8 no 6 no 4 no  gibi saçmaların karışmları iyi olmamış bence
  • fabarm xlr compozit
Mahmut ÖZTÜZÜN
0 Rh + 1981 KONYA
Avcilik  bir yaşam tarzidir babadan oğula kalan mirastır

Çevrimdışı Abdullah GÜLTEPE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2013, 16:18:32 »
denemeler yapmanız faydalı olur ben genelde domuz bekinde ve yakın mesafelerde kullanmak üzre 0/11-0/9-0/7 saçmaların karışımını doldrudurdum grupman denemesi yapmadım ama bu tüe fişeklerle av vurdum ama uzak mesafelerde nasıl sonuç verir bilmiyorum.

ayrıca sormak istediğim bir şey var saçmaların renkleri farklı dış yüzeyleri kaplamamı yapıldı.
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2013, 16:19:52 Gönderen: Abdullah GÜLTEPE »
  • baikal mp 153 0tomatik
  • yıldız p71 otomatik
  • turkuaz sn12 otomatik
  • akdaş ah 212
Abdullah GÜLTEPE 1984 KARABÜK-İSKENDERUN/HATAY
 Tel: 05354083156

Çevrimdışı Ali ÖZTÜRK 06

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 20 Mayıs 2013, 17:14:02 »
gerçekten güzel olmuş sormak istediğim saçmaların içinde bakır ve nikel kaplamalı saçmalar var sanırım bunları nerden temin ettiniz
Ali ÖZTÜRK
1990 ANKARA

Çevrimiçi Mahmut ÖZTÜZÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK = DÜRÜSTLÜK
    • http://img199.imageshack.us/img199/690/6094299.jpg
« Yanıtla #4 : 20 Mayıs 2013, 17:21:30 »
tapanın içindekiler de çivi sanırım
  • fabarm xlr compozit
Mahmut ÖZTÜZÜN
0 Rh + 1981 KONYA
Avcilik  bir yaşam tarzidir babadan oğula kalan mirastır

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #5 : 20 Mayıs 2013, 17:43:14 »
Emeğinize sağlık ama madem bunları satacaksınız, sürat ve basınç testleri yaptırmışsınızdır sanıyorum. Sözgelimi eski tüfeklerin fabrika çıkışı sürşarjlı fişek testleri şimdikilerden hayli düşüktü biliyorsunuz. Alacak kişiler için bu bilgiler önemli olabilir. Selamlar
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Akın ARIMAN

• Müdavim Üyemiz
  • Hunter
« Yanıtla #6 : 20 Mayıs 2013, 19:08:37 »
BÜTÜN FİŞEKLERİM DENENMİŞTİR + BUNLARI UYDURMADAN DOLDURMADIM BENİM DOLDURDUĞUM FİŞEKLERİN EŞDEĞERLERİ BENZERLERİ BAZI ÜNLÜ MARKALARDADA VAR ÖZELLİKLE SU KUŞLARI İÇİN FİŞEK YAPAN FİRMALARDA FRANSA SWEDEN İTAYLA GİBİ BİRÇOK ÜLKEDE KULLANILIYOR FAKAT TÜRKİYEDE YOK AYNI ZAMANDA UZUN YILLARDIRDA AVCIYIM KULLANMADIĞIM MARKA MODEL FİŞEK'DE YOK ELİMDE TAHMİN EDEMEYECEĞİNİZKADAR DA ANTİKA FİŞEK VARDIR AVDA ESKİTTİĞİM 3 TÜFEĞİM 300.000'İN ÜSTÜNDEDE FİŞEK VARDIR SAYGISIZLIK ETMEK İSTEMEM LÜTFEN BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN HAVA ATMAK VE TERSLEMEK AMACI YAZMIYORUM GENEL BİR AÇIKLAMA YAPMAK İSTEDİM FİŞEKLERİN MESAFA MESAFE GRUPMANLARININ YAPILDIĞI SLİKON ÜZERİNDEDE ETKİLERİNİN İZAHININ YAPILDIĞI VİDEOLARI ÇOK YAKINDA YAYINLANACAK.AYNI ZAMANDA BENİM TARAFIMDAN VE DİĞER AVCI ARKADAŞLARIM DARAFINDAN BEĞENİYLE KULLANILMAKTALAR BİRDE + OLARAK ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM FİŞEKLERDE KULLANDIĞIMIZ BARUT TİPLERİNİN İTİCİLİĞİ ÇOK YÜKSEKTİR KOVANLAR MİN. 70mm VE ÇOK SERTTİR KISACASI SERT VE UZAK MESAFELERDE SONUÇ ALMAK İÇİN BİZ YILLARDIR KULLANIYORUZ SAÇMALIN BAZILARI BAKIR KAPLAMA BAZILARI SARI KAPLAMA BAZILARIDA NİKEL DEĞİL KALAY KAPLIDIR :)
Akın ARIMAN - 1981-RİZE

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 20 Mayıs 2013, 20:17:15 »
 O0 O0 güzel fişekler , en azından  içinde ne olduğunu görebiliyoruz . . fişeklerin barut haklarında neredeyse birbirleriyle yarı yarıya fark var . bu barut hakkı fazla olan fişekleri , ördek ve uzak mesafeli atışlar içinmi imal ettiniz . . karışık no larda saçmaların karışımıyla doldurduğunuz fişeklerin grupman değerlerine baktınız mı . mesela 4 - 5 - 6  no saçma . . esasında ördek avı için bu saçma noları ile karışık olarak doldurulmuş fişekler ,nedense  bana daha mantıklı geliyor . . fişekler hakkında ve fiyatları konusunda daha  detaylı bilgiler verebilirmisiniz . .  bakır ve kalay kaplı fişekler ilgimi çekti ,  şimdiye kadar ne duydum nede gördüm   .   .   hayırlı işler . . . .  O0 O0
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2013, 21:48:54 Gönderen: Yusuf SAĞLAM »
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Yücel MERT

• Müdavim Üyemiz
  • Paylaşıyorsan, işte o zaman AVCISIN...
« Yanıtla #8 : 20 Mayıs 2013, 20:30:13 »
neden olmasın, emeğinize sağlık, akın beyin dediği gibi sonuçta tecrübe ile ortaya çıkmış bir ürün...
merakla videolarını bekliyorum, selamlar...
Yücel MERT
1976 Manisa/Diyarbakır

Çevrimdışı Fehmi ÖZAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 20 Mayıs 2013, 21:35:03 »
Akın'cım bunlar bir şaheser. Senin bu işle ne kadar titiz ve meraklı olduğunu biliyorum. Eline koluna sağlık. Hepsi güdümlü roket gibi duruyor. Sabırsızlıkla bekliyorum sezonu. SX3 sayende dile gelecek.  :D
1964-RİZE

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 20 Mayıs 2013, 21:55:35 »
saçmalar güzel görünüyor hayırlı olsun.

şavrotinlerin üst üste dizilişi  bazı dolularda 2 li gibi  geldi bana ,,eğer öyleyse namlu çıkışı gurupman bozulacaktır ,,3 lü dizilişşsede magnum dolu olduğu için sadece 3inç namlular atabilir ,,bilgi verirseniz şimdiden teşekürler..
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2013, 21:59:00 Gönderen: Ramazan HAK »
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Muammer BİNARBAŞI

• Adı Avcı
  • Müdavim Üyemiz
  • AVCININ USTALIĞI, ÇOK AVLAMAKLA ANLAŞILMAZ
« Yanıtla #11 : 20 Mayıs 2013, 22:08:21 »
görünüşler harika; eminim göründükleri gibide özeldir, zaten denediğnizide söylüyorsunuz ellerinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.!
Muammer BİNARBAŞI
0 Rh + 1968 KONYA
AVCI NİCE YÖNTEM VE TUZAK BİLİRSE, AYIDA BİR OKADAR YOL BİLİR.!

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #12 : 20 Mayıs 2013, 22:52:22 »
BÜTÜN FİŞEKLERİM DENENMİŞTİR + BUNLARI UYDURMADAN DOLDURMADIM BENİM DOLDURDUĞUM FİŞEKLERİN EŞDEĞERLERİ BENZERLERİ BAZI ÜNLÜ MARKALARDADA VAR ÖZELLİKLE SU KUŞLARI İÇİN FİŞEK YAPAN FİRMALARDA FRANSA SWEDEN İTAYLA GİBİ BİRÇOK ÜLKEDE KULLANILIYOR FAKAT TÜRKİYEDE YOK AYNI ZAMANDA UZUN YILLARDIRDA AVCIYIM KULLANMADIĞIM MARKA MODEL FİŞEK'DE YOK ELİMDE TAHMİN EDEMEYECEĞİNİZKADAR DA ANTİKA FİŞEK VARDIR AVDA ESKİTTİĞİM 3 TÜFEĞİM 300.000'İN ÜSTÜNDEDE FİŞEK VARDIR SAYGISIZLIK ETMEK İSTEMEM LÜTFEN BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN HAVA ATMAK VE TERSLEMEK AMACI YAZMIYORUM GENEL BİR AÇIKLAMA YAPMAK İSTEDİM FİŞEKLERİN MESAFA MESAFE GRUPMANLARININ YAPILDIĞI SLİKON ÜZERİNDEDE ETKİLERİNİN İZAHININ YAPILDIĞI VİDEOLARI ÇOK YAKINDA YAYINLANACAK.AYNI ZAMANDA BENİM TARAFIMDAN VE DİĞER AVCI ARKADAŞLARIM DARAFINDAN BEĞENİYLE KULLANILMAKTALAR BİRDE + OLARAK ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM FİŞEKLERDE KULLANDIĞIMIZ BARUT TİPLERİNİN İTİCİLİĞİ ÇOK YÜKSEKTİR KOVANLAR MİN. 70mm VE ÇOK SERTTİR KISACASI SERT VE UZAK MESAFELERDE SONUÇ ALMAK İÇİN BİZ YILLARDIR KULLANIYORUZ SAÇMALIN BAZILARI BAKIR KAPLAMA BAZILARI SARI KAPLAMA BAZILARIDA NİKEL DEĞİL KALAY KAPLIDIR :)

Estağfurullah, sattığınız malın özelliklerini açıklamanız doğru olandır. Konuya hakim olduğunuza göre bence sorun yok. İyi alışverişler dilerim.

Mesajın tamamını büyük harflerle yazmamaya özen göstermenizi rica edeceğim. Selamlar
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 21 Mayıs 2013, 00:12:30 »
saçmalar güzel görünüyor hayırlı olsun.

şavrotinlerin üst üste dizilişi  bazı dolularda 2 li gibi  geldi bana ,,eğer öyleyse namlu çıkışı gurupman bozulacaktır ,,3 lü dizilişşsede magnum dolu olduğu için sadece 3inç namlular atabilir ,,bilgi verirseniz şimdiden teşekürler..
[/quot

?? :(
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2013, 00:13:43 Gönderen: Ramazan HAK »

Çevrimdışı Akın ARIMAN

• Müdavim Üyemiz
  • Hunter
« Yanıtla #14 : 21 Mayıs 2013, 00:19:21 »
İyi geceler ramazan bey şevrotinler 3 lü sıralı ve balistik düzeyde boşlukları alınarak 0/11 saçma kalınlığındadır ve şevrotinlerde kullandığımız barutlar ısı seviyesini en üst düzeye çıkarmak ve hızı maksimum seviyeye çıkarmak için özenle denenerek hazırlanmıştır.Ayrıca anlık cevap veremediğim için kusura bakmayın malum yoğunuz fişekleri daha mükemmeliyete ulaştırmak için kusursuz çalışıyoruz
Akın ARIMAN - 1981-RİZE

Çevrimdışı Akın ARIMAN

• Müdavim Üyemiz
  • Hunter
« Yanıtla #15 : 21 Mayıs 2013, 00:22:12 »
Ayrıca doğrudur Şevrotinler magnum dolum dur o yüzden sadece 3 ve 3.5 inç tüfeklerde kullanılmak üzre tasarlıyoruz özellikle pompalı tüfeklerde sonuçlara inanamazsınız
Akın ARIMAN - 1981-RİZE

Çevrimdışı Akın ARIMAN

• Müdavim Üyemiz
  • Hunter
« Yanıtla #16 : 21 Mayıs 2013, 00:23:57 »
malum henüz çalışmalarımızı tamamlayamadık ilan şuan sadece görseldir tam olarak size sağlıklı bilgiler sunulacaktır ve ilan yenilenecektir daha ayrıntılı olarak
Akın ARIMAN - 1981-RİZE

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 21 Mayıs 2013, 00:32:21 »
Ayrıca doğrudur Şevrotinler magnum dolum dur o yüzden sadece 3 ve 3.5 inç tüfeklerde kullanılmak üzre tasarlıyoruz özellikle pompalı tüfeklerde sonuçlara inanamazsınız

verdiğiniz bilgiler için teşekür ederim,,iyi bir domuz avcısı olduğum için ,ürünlerinizi denemek isterim..ben genelde tek kurşun atarım ,tek kurşunlar hakkındada bilgi verirseniz memnun olurum,,resimde yiv setli olanın başı çivi başı gibi set açılmış nedeni hakkında bilgi verebilirmisiniz,hedefte parçaya bölününüyormu ,diğerlerine göre sapma yaparmı,,teşekürler

Çevrimdışı Akın ARIMAN

• Müdavim Üyemiz
  • Hunter
« Yanıtla #18 : 21 Mayıs 2013, 00:38:14 »
Kurşunlar hakkında side daha detaylı bilgi vereceğim emin olun yalnız müsadenizle izninizi istiyorum kurşun başlıkları üzerinde araştırma ve çalışma yapıyorum sol tur sağ tur rüzgar parante leri üzerinde çalıyorum yarın akşam özellikle sizinle bilgi paylaşmak isterim müsait olursanız
Akın ARIMAN - 1981-RİZE

Çevrimdışı Akın ARIMAN

• Müdavim Üyemiz
  • Hunter
« Yanıtla #19 : 21 Mayıs 2013, 00:39:15 »
çalışmalarımız biter bitmez size kurşun ve şevrotin çeşitlerinden hadiye olarak göndermek isterim
Akın ARIMAN - 1981-RİZE

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #20 : 21 Mayıs 2013, 00:52:20 »
tabiki bende memnun olurum,,ayrıca sizden ricam  şavrotin dolularının magnum olduğunu belirttiniz ,avcı arkadaşların büyük çoğunluğuda 70 yataklı namlu kullanıyor ,çoğu arkadaşında slug namlu veya pompalı tüfeği yok ,pompalıylada domuza giden ne kadar avcı çıkar bilemem,,kurşunları üretirken .70 ,yataklıda üretirseniz bizim açımızdan seçme şansımızda olur,,teşekür ederim,

Çevrimdışı Akın ARIMAN

• Müdavim Üyemiz
  • Hunter
« Yanıtla #21 : 21 Mayıs 2013, 00:57:19 »

12 'li kurşun şevrotinle 30 metreden tek atışla düşürdüğüm domuz
Akın ARIMAN - 1981-RİZE

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz

Çevrimdışı Akın ARIMAN

• Müdavim Üyemiz
  • Hunter
« Yanıtla #23 : 21 Mayıs 2013, 01:15:49 »
Sizede, Sizede tebrikler ramazan bey :) zanlımca ağırlıklı olarak domuz avı üzerinde çalışıyorsunuz rasgele avınız bol fişeğiniz sağlam tüfeniz gülçü olsun
Akın ARIMAN - 1981-RİZE

Çevrimdışı Zahit ERDOĞAN

• *
« Yanıtla #24 : 21 Mayıs 2013, 08:41:05 »
Güzel çalışma olmuş. Tüm fişeklerde sanırım T2 kovan kullanmışsınız. Şevrottin ve tek kurşunlarda ve ağır gramajlı fişeklerinizde T4 kovan kullanmak daha doğru olmazmı.
Zahit ERDOĞAN
1972-İzmir