Birde önemli bir püf noktası vermek isterim siz değerli arkadaşlara.Bu işin eğitimini uygulamalı olarak aldığım için sizlerle baylaşmak istiyorum. Bakın arkadaşlar lütfen kırılmayın size akıl vermek amaçlı söylemiyorum umarım beni yanlış anlamazsınız. REFLEKS bozuklukları odaklanma anında nefes kontrölsüzlüğü ellerde titreme hedefe kilitlenmiş olarak beklerken kollarda yorulma çoğu kez bu belirtiler başarısız atışlara sebep oluyor tedavi önerisi ve tam çözümü : Konumuz NEGATİF İYON ve POZİTİF İYON.Nedir negatif ve pozitif iyon açıklayayım Negatif iyon : Negatif yani (-) iyonlar, insan sağlığı ve hatta tüm canlılar için yararlı
iyonlardır. Beyin vücuda komut vermek için negatif iyon kullanır haliyle bir insanın vücudunun sağlıklı olabilmesi için en az günde 10.000 negatif iyon soluması gerekir negatif iyonlar gözle görülmeyecekkadar nano hava kabarcıklarıdır yani oksijendir üst solunum yolu ile beyne gider ve gerekli olduğunda komutunu negatif iyona pozitif olarak verir ve vücutta hedefe hızla gidip işlevini yerine getirir ama malesef günümüzde negatif iyonların yerini pozitif iyonlar aldı pozitif iyonları soluduğumuzda beyin komut veremeyecek bir negatif iyon neredeyse bulamıyor bu yüzdende Şunlar oluyor :
- Dikkat toplamada güçlük
- Baş ağrısı
- Güçsüzlük duygusu
- Sinirlilik
- Korku, ürküntü
- Kalp rahatsızlığı
- Bağışıklık sisteminin zayıflaması
- Hormon bozukluğu
- Beyin fonksiyonlarının etkilenmesi
- Hamilelerde erken doğum ve ölüm riski
- Genel uyku bozukluğu
- Yüzeysel uyku
- Boyun kaslarında şiddetli ağrılar
- Sabahları yorgunluk
- Ruhi çöküntü (depresyon)
- Denge bozukluğu
- Metabolizma bozukluğu
- İktidarsızlık
- Lösemi riski”
- Beyin tümörü riski
inanınki daha fazlasına var.Bakın arkadaşlar Elektroiklimsel kirliliğin etkilleri, değişik bilim dallarınca incelenmektedir. Elektrik ile canlılar arasındaki ilişkiyi inceleyen bilim dalı; “Elektrobiyoloj onunn bir alt disiplini ise Elektrofizyolojidir. Elektrofizyoloji elektriksel oluşumların, canlıların hücre, doku veya organlarının görevlerini nasıl etkilediğini inceleyen bilim dalıdır. Hastalık yapıcı elektriksel oluşumları inceleyen bilim dalına ise Elektropatoloji denir
İnsan ve elektroiklimsel kirlilik ilişkisi, doğal ve yapay oluşumlar için ayrı boyut ve özelliktedir. Doğal elektroiklimsel kirliliğin insanları etkilediği çok seyrek görülmektedir. Doğal etkilerden ancak çok duyarlı ve nörolojik hastalığı olan insanlar etkilenirler. Bu oluşumlar insan sağlığında kalıcı izler bırakmaz. İnsan vücudu bu alanlara karşı kendisini korumayı daima başarmıştır.Dünyanın doğal nabız atışı olarak da ifade edilen 10 Hz’lik elektriksel alanlar, ancak hava değişimlerinde şiddetini arttırır. Yapılan ölçümler sonucu, beyindeki akımların aynı frekans aralığında olduğu tespit edilmiştir.”
Bu arada, kendi yarattığımız yapay etmenler ile doğanın dengesini bozan yine biz isek, ortaya çıkan elektroiklimsel kirliliğinin “doğaldır !” diye bizi etkilemeyeceğini düşünmek hayli safdillik olur. Bu aymazlığı ancak Kendim ettim kendim buldum özdeyişi açıklar.Şimdi bakın Doğadaki negatif iyon yoğunluğuna baktığımızda:
Şelale eteklerinde: 50.000 (-) iyon cm3- yani santimetre küp Dağlarda : 8.000 (-) iyon cm3 Deniz kıyılarında : 4.000 (-) iyon cm3 Ormanlarda : 3.000 (-) iyon cm3 Şehir Dışında : 1.200 (-) iyon cm3 Şehir İçinde : 200 (-) iyon cm3 Konutlarda : 20 (-) iyon cm3 var şimdi soruyorum size biz en çok hangi ortama maruz kalıyoruz ?
her gün dağa çıkamayacağımız için şelale eteklerinde ve deniz kenarlarında çoğumuz yaşayamayacağım için dalgalı denizde sahilde olanlar deniz kenarına kesinlikle gitsin bunların hiçbiriniyapamıyorsak her akşam evimizde bir kovanın yarızından azdaha aşasınakadar kaynatılmış ve soğutulmuş su koyun, suyun içine 1 yemek kaşığı şeker 2 su bardağı kadarda tuz koyun bir bardak deniz tuzu diğeri kaya kuzu olsun suyu iyice karıştırın şeker ve tuz erisin sonra içerinine bitane akvaryumlarda kullanılan hava kabarcığı motorunun topunu atın çalıştırın ve başınıza bir örtü atarak soluyabildiğinizdakar soluyun ertesi sabah kalktığınızda avta atış yaparker
yokuş çıkarken sürekli ayakta dururken nefes tutmada rekor kırarsınız inanın biz bunu eğitimlerde sürekli yaptık ve hala yapıyorum hayatınız % 100 değişecek inanın.