Ramazan Bey emektarınıza saygılar.Fakan neden domuz avında otomatiği tercih ediyorsunuz , Gazlı değilde Kinetik Sistem paradox namlu olsa güzel olur.Yalnız iyi bir pompalının verdiği gücü paradox ta olsa vermiyor bunu bizzat denedim.Eminim sizin elinizede yakışacaktır.Saygılar
akın bey ,,öncelikle tüfeğim gazlı değil kınetıc 55 slug rampa gezli ,,sıfırlamasınıda genelde 15 .40 metrede attığım için 30 metrede yapıyorum ,,ve destekli 3 kurşunu nerdeyse aynı deliğe sokuyorum ,ve hep aynı kurşunu kullanırım,,başka marka kurşşun kullandığım zaman vuruş yeri değişiyor ya üst vuracak yada alt,, onun için aynı kurşunu kullanmak vuruşuda etkiliyor,,
domuz avında otamatik kullanmamın nedeni ,pompalım olmadığı için onu deneyemedim,,ama beratta s 55 den vursan s poze ye kadar domuzda bir çok tüfek denedim,,en büyük dezavantajıda iki atar ve çabuk doldurulmaması ,domuz avı tehlikeli bir avdır ,,otamatiği 1.2 patlatsanızda anında alttan fişek sürebiliyıorsunuz,,tüfeğim binlerce kurşun atmasına rağmen halen sorunzuz çalışıyor ,beni azılının dişlerine hiç değdirtmedi..bir bıldırcın avında kalitesiz bir fişek kullanabilirsiniz tehlikesi yoktur ama ..domuzda böyle bir töralansınız yok .her zaman namludaki fişek güven vermeli yok sa içimiz zor ,
parodox namluları çok araştırdım ,,ama elimdeki emaktar azılıları yıktığı sürece sorun yok..