0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maşallah tebrikler ahmet av kapaliyken güzel oluyor oda zevkli oluyor bi kaç gün sonra bende başlarım rastgele izmirden selamlar
Sayın ahmet şakiroğlu kardeşim bu sene sezonu benden önce açtın biraz misilleme yapmışsın pastırmalar balıklar harika rastgele selamlar
bu sezon aç kaldık ahmet bey haberin olsun rasgele saygılar selamlar not birine sözünmü varmış[img width=800
Ahmed kardeşim söz veriyon tutmuyon ekibin daşını yiye yiye başımda saç kalmadı iddaya girdin kaybettin gayseriye gelen biz olduk birde reklam yapıyon yok pastırma şöyle olur böyle olur diye ne deyim allah daim etsin.
nazar değmesin, rahatlama, muhabbet bu işte semaver, pastırma, yumurta, saç tava, dostlar ve doğa
Ahmet bu sene sezon bereketli belli ayrıca pastırmalar balıklar muhabbette harika rastgele selamlar
semaverde çay,,tavada pastırma,,oltada balık ,ohh daha ne olsun taa buradan ağzımın suyu aktı valla ,,afiyet olsun ,allah muhabbetinizi dostluğunuzu daim etsin ,,selamlar
Masallah Arkadaşlar Allah muhabbetinizi artırsın. Kareler çok güzel. Yavruları Allah nazardan korusun... Avları bol olsun inşallah..
Yookkk yokkk Halil ben seninle aşık atamam...Kara avı neyse az çok bildiğimiz aladığımız bişiler var amma senin o tekneyle serhat abiyle yakaladığın balıklar hala aklımda Biz köy muhtarının dediği gibi amatürük amatürrr
Bende amatürüm yaa çoook balık yakalamıyorum kiii pazardann pazara akşamdan akşama pazar gününü sabırsızlıkla şimdiden bekliyorum istavrit çıkmaya başlamış işallah pazartesi günü görürüz karadeniz bölgesi avcılarında
Muhabbet güzelll.... maşallah.....rasgele
evet balık avının tadıda bir başka oluyor bende yılan balığı ile yayına giderim.RASGELE.