0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ELLERİNİZİ SEVERİM ELLERİNİZİ... MAŞALLAH BU NE KISMET. EE BİZİM TUTAMADIĞIMIZ KADAR VAR. GÖLDEKİ TÜM BALIKLAR SİZİ BEKLERMİŞ MÜBAREK.
Arkadaşlar sizin bağınız niyim yok mu? Sitil yapmıyormusunuz ? Bağı billemiyormusunuz? Biz unuttuk bağın bahçenin sayesinde balık işlerini... Ammaaaa pekmez zamanı kınalım çağırdımı dağlardan gak gubak gak gubak ona tek dayanamıyorum boş veriyorum herşeyi....Ellerinizi severim rast gelsin.... Haaaa Sabri başkanım, kırılan olta olsun takma kafana yeterki kalpler gönüller kırılmazsın....Taşkın..
keyfinize diyecek yok maşallah muhabbetiniz daim olsun
7 olta diyelim sabrinin oltası cok dandikti fazla dayanamadı hemen dagıldı
Bu arada Necmettin abi yavrularınız hayırlı ugurlu,Avları tüyleri kadar bereketli olsun.
Müüdürrüm Beyaz bemim ya Bunun üstüne bir söz sölemek lazım, Beyaz köpek benim demi esmer sevme kirlenir,sarışın sevme kirlenir,Seviyorsan beyaz sev sevdikçe güzelleşirr.Bu Köpegin Adını COLİ KOYACAM,iyişallah coli kadar avı mükemmel olur.
Bu beyaz köpek senin başkanım
tabi canım okadar nefis pastırmaları ben götürsem, elbette sizdende fazla tutardım ; paylaşım için teşekkürler, ellerinize, kollarınıza sağlık.!