Çok geçmiş olsun inşallah arabasına tekrardan sahip olabilir.
Yıllarca çalışıp emek verip alınan bir araç bu kadar basit bir şekilde kaybedilmemeli.
BUNA benzer bi olay da bizim başımıza geldi ama , çok şükür ki , satıcı dolandırıcı değilmiş . . olay 2010 senesinde gerçekleşti . . biladerim öğretmen , antalyadan araba bulmuş , abi cumaya gidip alalım dedi , bende perşembeden gidelim dedim , noterde satışta bir problem çıkar , ne olur ne olmaz 2 gün önceden gidelim dedim . antalyadaki aracın sahibide , illada cumaya gelin diye diretince , cuma gününe kaldık . gittik cuma günü , aracı servise götür , baktır et derken öğlen oldu . . öğlenden sonra gittik notere , sıra çok , bekle allah bekle , mesai bitecek , sıra bize geldi sistem gitti , ne yaparsın şimdi . . . adam başladı , bizde yanlış olmaz , parayı hesaba aktar , ben sana vekalet veriim , kendi aramızda satış yapalım edelim falan filan , bilader eft ile parayı adamın hesabına aktardı . . 4 kişilik uyduruk bir satış yaptık aramızda , aracı aldık . . . akşam halaoğlunda kaldıktan sonra cumartesi sabahı yola çıktık . gelirken çorumda görev yapan polis memuru eniştemizi ziyaret edelim dedik , telefon ettik , karakoldaymış . gittik karakola . çay falan ikram ettiler , hayırdır ne var ne yok nerden böyle diye sordular . . bizde dedik , antalyadan araba aldık , böyle böyle iş geçti başımızdan dedik , çillenmiş kalplere bir ateşde onlar düşürmezlermi , , dolandırıcıların yöntemi bu zaten dediler , parayı hesaba aktar , devir yok bişey yok , sadece vekaletle araç satıyorlar dediler . sonrada açık olan başka bir notere gidip fesediyorlar dediler . . . kanunda böyle bir açık var dediler ,aman dikkatli olun dediler . . bize düştü bir korku , az değil yani 27 bin lira
. . her neyse biz pazartesiyi bekledik , bir sorun çıkmadı allaha çok şükür aracın dervini aldı bilader ama , çok sakıncalı ve tehlike bir durum . parayı kaptıranda var böyle . . allah kolaylıklar versin geçmiş olsun tekrardan . .