Gönderen Konu: Express av tüfeği  (Okunma sayısı 8898 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Melih KAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Express av tüfeği
« : 13 Mayıs 2013, 13:34:44 »
Merhaba,

İkinci el bir express süper pezo av tüfeği aldım bana bu tüfek hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Tüfek hangi firmaya ait olduğuna nasıl bir tüfek kullanım açısından.Ruhsatta sadece Express yazıyor herhangi bir firmanın serisi falan değil.

O0
1984-Samsun

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Express av tüfeği
« Yanıtla #1 : 13 Mayıs 2013, 16:00:13 »
Öncelikle aramıza hoş geldin. O tüfek PEZO değil POZE dir :) yanlış yazımı düzelteyim dedim. Eğer fotoğraf yükleyebilirsen daha çok yardımcı olur arkadaşlar
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

Çevrimdışı Melih KAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 13 Mayıs 2013, 17:12:14 »
Teşekkür ederim imla hatası içinde kusura bakmayın :) en yakın zaman da  yüklüyorum.
1984-Samsun

Çevrimdışı Melih KAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 13 Mayıs 2013, 17:26:33 »
Merhaba,

İkinci el bir express süper poze av tüfeği aldım bana bu tüfek hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Tüfek hangi firmaya ait olduğuna nasıl bir tüfek kullanım açısından.Ruhsatta sadece Express yazıyor herhangi bir firmanın serisi falan değil.

O0

1984-Samsun

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 13 Mayıs 2013, 19:55:46 »
Bu resimdeki expres falan değil, Üzümlü kral ve ya torun marka tüfeklerden birisi.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #5 : 13 Mayıs 2013, 22:20:47 »
Torun'un ekspres imalatı.

Bu arada almışsınız, iyi günlerde kullanın. Hayırlı olsun. İnşallah fazla para vermemişsinizdir. Gittiği kadar kullanırsınız. Şansınıza uzun da gidebilir.
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2013, 22:24:32 Gönderen: Volkan KÖYDEMİR »
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 13 Mayıs 2013, 23:39:52 »
34gr ve ustu fişek atmamanızı öneririm. yüksek ihtimalle çif patlatma ejektör çalışmama sorunu yapacak tır.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Melih KAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 14 Mayıs 2013, 08:09:57 »
Torun'un ekspres imalatı.

Bu arada almışsınız, iyi günlerde kullanın. Hayırlı olsun. İnşallah fazla para vermemişsinizdir. Gittiği kadar kullanırsınız. Şansınıza uzun da gidebilir.

Yok çok fazla vermedim 300 tl aldım ama satıçıdan kral istemiş bunu vermiş ondan daha iyi demiş sıkıntılı bir tüfekse değişmeyi üzerine fark verip yenisini almayı düşünüyorum.
daha başlamadan bazı şeyler bitmesin o nedenle..
1984-Samsun

Çevrimdışı Melih KAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 14 Mayıs 2013, 08:12:04 »
Bu resimdeki expres falan değil, Üzümlü kral ve ya torun marka tüfeklerden birisi.

Zaten Torun firması üretimi bir tüfek olabilir.
1984-Samsun

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #9 : 14 Mayıs 2013, 21:31:58 »
O model ucuz olsun diye üretilmiş. Ne yaptılar da ucuzlattılar bilmiyorum. Yoğun biçimde ve sert fişeklerle uzun ömürlü olmaz kanımca. Eğer çok fişek atarım, 32 g ve üzerini çok kullanırım, domuz kurşunu atarım derseniz yolda bırakabilir :(

Tavsiye isterseniz, ikinci el Huğlu veya ayırdığınız bütçeye göre daha başka tüfekleri de düşünün derim. Torun markasının tüm tüfekleri için bir şey diyemem ama en azından şu ekspres modelden fazla beklentide olmayın. Beklediğinizden iyi çıkarsa şansınıza.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 14 Mayıs 2013, 22:02:24 »
 O0 hemşehrim , almışsın hayırlı olsun güle güle kullan . .  evde tüfeğim olsun bir kenarda dursun  dersen olur ,  ama av yapacaksan , 32 gram üstü fişek kullanmamanı tavsiye ederim , 28 30 gr ideal . enjektör ve sellektörlüyse , sorun çıkarabilir , ama illada sorun çıkaracak diye  bir şeyde söz konusu değil . .  sorun çıkaranda var , çıkarmayanda . . . namlu ve ağaç aksamda sorun yaşamazsın ,  kilit ve mekanik aksamda uzun süreli vadede sorunlar olabilir . . . bu , fişek gramajı ve atım adedine bağlı olarak değişiklik gösterebilir . . bana sorarsan , 300 tl ye  kullanılır , ama büyük beklentilere girmemek koşuluyla . . . sonuçta tüfek tüfektir . . . .  O0 O0
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Melih KAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 15 Mayıs 2013, 08:16:32 »
Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
1984-Samsun