Bülent Bey darılmayın ama;
Şu siyasete alet etmeyin sözüne çok kızıyorum. Arkadaş her avcı bireydir, bu ülkenin vatandaşıdır ve oy kullanması vatandaşlık görevidir, zorunludur. Vergi vermesi zorunludur.
Dünyanın hiçbir yerinde forumlarda böyle bir uyarı ile karşılaşmazsınız ! Oy vermiş ise sonuna kadar düşüncesini paylaşır, aynı düşüncede olanlarla ve olmayanlarla fikirlerini çarpıştırır ve doğruya ulaşmaya çalışır. Doğrular ancak böyle ortaya çıkar. Bir hobinin, bir dürtünün insanlarıyız. Sadece tüfek, köpek ve av paylaşıp burada yapmacık bir oyun mu oynayacağız?
Oy vermedik mi?
Vergi vermiyor muyuz?
Aynı Osmanlı dönemindeki gibi, büyüklerimiz bilir mi diyeceğiz? Hangi büyükler? Nasıl büyükler?
Cumhuriyet; halkın yönetime bizzat katılımıdır. Ben seçtim, seçtiklerim ne yaparsa ben susarım değildir. !
Ben siyaset, sanat, spor, ekonomi, aklıma gelen her şeyi yazacağım ve yorumlayacağım. Bunu sırf kızımın geleceği için yapacağım.
Çünkü vergi veriyorum,
Çünkü oy kullanmak zorundayım,
Çünkü askerliğimi aslanlar gibi yaptım,
Çünkü zorunlu hizmetimi tam 6 yıl yaptım,
Kendilerine her türlü maddi ve manevi çıkar söz konusu olduğunda elleri havalarda uçuşan ama emekliye 600TL yi yeterli bulanlara, onları seçenin o 600TL ile çalışan insan olduğunu her daim hatırlatacağım !!!!!!!!!!
Avcılar büyük bir çoğunluktur ve buradaki paylaşımlar, doğrulara ulaşma çabası çok değerlidir.
Tabii ki takım tutar gibi değil, kavga ederek değil, düşünceye saygı göstererek her konu hakkında konuşulamayacaksa,
kaybedeceklerimize fazla üzülmenin anlamı da yoktur.
Dün vahşeti yaşadık bütün suçu kaderin cilvesine yükleyip sorumluları temize mi çıkaracağız?
İnanmadığımız, şüphe duyduğumuz noktaları içimize atıp doğrulara ulaşılmasına mani mi olacağız?
Siyasete alet etmeyelim !!!!!!! yapanın yanına kar kalsın!
Kusura bakmayın eğer yanlış düşündüğümü düşünüyorsanız lütfen söyleyin, ben yazmak için başka platformlar arayayım.
Zİra ben yapılanlar karşısında dilsiz şeytanı oynamak istemiyorum.
Sorumluluklarımı çok iyi biliyorum ve vatanımı, bayrağımı, istiklalimi ve istikbalimi kimsenin ellerine bırakmaya niyetim yok !
Bugün anneler günü ve dün annesi, evladı olup da bugün olmayanlara ağlıyorum. Hatay'a ağlıyorum.
Hediyesini veremeyen evlatlara ve hediyesini alamayan annelere ağlıyorum.
İşte bu yüzden susmayacağım güzel kardeşim.
Tüm üyelerimizin anneler gününü kutluyorum.