Gönderen Konu: hataydaki teror olaylari  (Okunma sayısı 8346 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hayri IŞITAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
hataydaki teror olaylari
« : 11 Mayıs 2013, 19:46:38 »
hatayda olen vatandaslarimiza allahtan gani gani rahmet diliyorum topraklari bol olsun
geride kalan yakinlarina allah sabir versin
yaralilara acil sifalar diliyor gecmis olsun bir an saglilarina kavusurlar.
1962 SAMSUN 55-- United states

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: hataydaki teror olaylari
« Yanıtla #1 : 11 Mayıs 2013, 19:49:30 »
 O0 O0 O0
hatayda olen vatandaslarimiza allahtan gani gani rahmet diliyorum topraklari bol olsun
   O0 O0 O0
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Seyit ÖCAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2013, 19:50:52 »
 O0
Seyit-ÖCAL
1983-SİVAS
Arh+

Çevrimdışı Hasan BAŞKARA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 11 Mayıs 2013, 20:00:45 »
 O0 O0 O0    O0 O0 O0   O0 O0 O0

• Fabarm AXIS 71cm ,Remington 1187 Premier
  • 12ga Beretta urika 2, 20ga Beratta urika 2

Çevrimdışı Erdinç ŞEN

• *
  • VATAN MİLLET SAKARYA
« Yanıtla #4 : 11 Mayıs 2013, 20:03:33 »
erdinç - 1977
0 545 340 00 08

Çevrimdışı Kaan ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 11 Mayıs 2013, 20:07:14 »
bence kesinlikle suriye istihbaratının işi Ölenlere Allah Rahmet eylesin...
file:///C:/Users/Cas/Desktop/24022013142.jpg

tolgaozhan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 11 Mayıs 2013, 21:02:40 »
 O0 O0 O0 O0 O0

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin, Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.
Bu olayları, daha doğru bir ifade ile vahşeti yaratanları lanetliyorum. Henüz kimsenin üstlenmediğini sanıyorum. Tahminlerle doğru bir yol haritası çizileceğine de inanmıyorum. Kendi düşüncem; Suriye'de yaşanan iç savaşa taraf olmamızın bize çok zarar getireceğidir. Umarım failleri bulunur ve en ağır cezalar ile cezalandırılırlar.

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 11 Mayıs 2013, 21:12:09 »
O0 O0 O0 O0 O0

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin, Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.
Bu olayları, daha doğru bir ifade ile vahşeti yaratanları lanetliyorum. Henüz kimsenin üstlenmediğini sanıyorum. Tahminlerle doğru bir yol haritası çizileceğine de inanmıyorum. Kendi düşüncem; Suriye'de yaşanan iç savaşa taraf olmamızın bize çok zarar getireceğidir. Umarım failleri bulunur ve en ağır cezalar ile cezalandırılırlar.
     Bu olayın süreçle hiç bir ilgisi olmadığına inanıyorum, böyle söyleyenler Vatandaşı kandırıyor. Dış politikamızdaki hatalarımız ve sınırlarımızın yol geçen hanına dönmesi bu ve buna benzer olayları yaşamamıza neden oluyor.
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2013, 21:21:04 Gönderen: Ahmet VURAL »
Ahmet VURAL
1954 Ankara

Çevrimdışı Savaş KÜÇÜK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 11 Mayıs 2013, 21:59:39 »
Evet süreçle herhangi bir ilgisinin oldugunu sanmıyorum sadece vantandaşı kandırmak  ayaklandırmak için.Allah geride kalanlara sabır versin.ölenlerede gani gani rahmet dilerim.:( :( :( :(
1976 İÇEL

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 11 Mayıs 2013, 22:06:57 »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Ertan ARIN

« Yanıtla #10 : 11 Mayıs 2013, 22:10:43 »
Evet,ölen kardeşlerimize Allah'tan rahmet yaralılara şifa diliyorum.Dünyadaki terör olaylarının Orta doğu da yoğunlaştığını Afganistan,Irak,Türkiye ve Suriyede bir takım olayların yaşandığını sürekli bir KAOS meydana geldiğini görüyoruz değilmi?Sizce bu ölen TÜRK vatandaşlarımız neden öldü ?
Anlatayım;Dünyayı 13 adam yönetiyor ve bu adamların birkaçını tanıyoruz hepsi ABD de yaşıyor ve hepside tesadüfe bakınki yahudi !!!! Bu admlar kimmi?Bu admların başı en zengini ve agası Alman yahudisi HSBC,ING ve ABD merkez bankasının sahipleri ROTHSCHILD ailesi gerisi ise bunların köpekleri yalakaları.Bu adamların dünyayı 3-4 kere satın alacak paraları var çünkü bankacılık finanstan ziyade dünya petrol,kömür,altın,pırlanta,nikel ve bakır madenlerinin tamamına yakınını bu aile kontrol eder.Yani Obama denen kuklanın ipleri bu amcamların elindedir.Doları basan darphane FED bu aileye aittir yani merkez bankası gibi devletin değil.
Neden Afganistan?neden reyhanlı?neden Irak ve Suriye?Bu adamlar Yıllardır Kudüste Hz.Süleyman mabedinin dibini kazdılar binlerce Filistinli öldü,şimdi Suriyede ,Afganistan ve en son Antakyada insanlar ölüyor.Ölümlerin sebebi Hz.Musa'nın kutsal sandukası !!!!! Bu sandıkta 10 emir tabletleri,Hz.Musa'nın giysi ve asası(denizleri ortadan ayıran asa)ve bazı kutsal eşyalar var ,bu sandığın esas Antakyada olduğu sanılıyor fakat kabil ,Bağdat ve Şam da olabileceği tahmin ediliyor.Şimdi anlayacağınız bir sandık için ölen insanlara bakın ama ROTHSCHILD ailesi için ölen Müslüman ve Hristiyanlar sadece birer hamam böceği değerinde çünkü bu sapık aile ve yalakaları kendilerini ELİT olarak görüyorlar.Bu adi adamlara sadece ve sadece ATATÜRK'ümüz yenilmedi Çanakkele ve Kurtuluş savaşları bu aile nin finans desteğiyle yapıldı ama TÜRK dişli çıktı ve savaş kaybedildi.Şimdi PKK ve AKP ittifakıyla bölünmek istenen ülkemiz Çanakkale zaferinin bir intikamıdır.Sözde Cenab-ı ALLAH bu adi heriflere toprak vaadetmiş ve bu bahsedilen topraklar Nilden Fırata kadar olan topraklardır.BOP planı denen sapık plan bu intikamın silahsız halidir.Irak,Afganistan,Suriye ve en son sıra Türkiyededir.Bu 50 yıllık bir parçalama planıdır,BOP eş başkanı Tayyoş ta bu oyunun bir parçasıdır.Gözümüzü açalım ATATÜRK ün peşini bırakırsak daha çok reyhanlılar olacak birlikte göreceğiz.Biraz uzun oldu affola.
Ertan Arın
1968 Urla İZMİR

tolgaozhan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 11 Mayıs 2013, 22:34:20 »
Evet,ölen kardeşlerimize Allah'tan rahmet yaralılara şifa diliyorum.Dünyadaki terör olaylarının Orta doğu da yoğunlaştığını Afganistan,Irak,Türkiye ve Suriyede bir takım olayların yaşandığını sürekli bir KAOS meydana geldiğini görüyoruz değilmi?Sizce bu ölen TÜRK vatandaşlarımız neden öldü ?
Anlatayım;Dünyayı 13 adam yönetiyor ve bu adamların birkaçını tanıyoruz hepsi ABD de yaşıyor ve hepside tesadüfe bakınki yahudi !!!! Bu admlar kimmi?Bu admların başı en zengini ve agası Alman yahudisi HSBC,ING ve ABD merkez bankasının sahipleri ROTHSCHILD ailesi gerisi ise bunların köpekleri yalakaları.Bu adamların dünyayı 3-4 kere satın alacak paraları var çünkü bankacılık finanstan ziyade dünya petrol,kömür,altın,pırlanta,nikel ve bakır madenlerinin tamamına yakınını bu aile kontrol eder.Yani Obama denen kuklanın ipleri bu amcamların elindedir.Doları basan darphane FED bu aileye aittir yani merkez bankası gibi devletin değil.
Neden Afganistan?neden reyhanlı?neden Irak ve Suriye?Bu adamlar Yıllardır Kudüste Hz.Süleyman mabedinin dibini kazdılar binlerce Filistinli öldü,şimdi Suriyede ,Afganistan ve en son Antakyada insanlar ölüyor.Ölümlerin sebebi Hz.Musa'nın kutsal sandukası !!!!! Bu sandıkta 10 emir tabletleri,Hz.Musa'nın giysi ve asası(denizleri ortadan ayıran asa)ve bazı kutsal eşyalar var ,bu sandığın esas Antakyada olduğu sanılıyor fakat kabil ,Bağdat ve Şam da olabileceği tahmin ediliyor.Şimdi anlayacağınız bir sandık için ölen insanlara bakın ama ROTHSCHILD ailesi için ölen Müslüman ve Hristiyanlar sadece birer hamam böceği değerinde çünkü bu sapık aile ve yalakaları kendilerini ELİT olarak görüyorlar.Bu adi adamlara sadece ve sadece ATATÜRK'ümüz yenilmedi Çanakkele ve Kurtuluş savaşları bu aile nin finans desteğiyle yapıldı ama TÜRK dişli çıktı ve savaş kaybedildi.Şimdi PKK ve AKP ittifakıyla bölünmek istenen ülkemiz Çanakkale zaferinin bir intikamıdır.Sözde Cenab-ı ALLAH bu adi heriflere toprak vaadetmiş ve bu bahsedilen topraklar Nilden Fırata kadar olan topraklardır.BOP planı denen sapık plan bu intikamın silahsız halidir.Irak,Afganistan,Suriye ve en son sıra Türkiyededir.Bu 50 yıllık bir parçalama planıdır,BOP eş başkanı Tayyoş ta bu oyunun bir parçasıdır.Gözümüzü açalım ATATÜRK ün peşini bırakırsak daha çok reyhanlılar olacak birlikte göreceğiz.Biraz uzun oldu affola.

Ertan Ağabey;
Hani yazamadıklarımı yazmışsın derler ya aynen öyle. Yazsam olmuyor, yazmasam gönül razı değil.
Ağzına sağlık ağabey.

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
« Yanıtla #12 : 11 Mayıs 2013, 23:20:35 »
Saldırıda hayatını kaybedenlere ALLAH rahmet eylesin yakınlarınada sabırlar versin maalesef biz koca yürekli bir toplumuz buda unutulup gidecek ve yine oyunlar oynanmaya devam edecek..................
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

tolgaozhan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 11 Mayıs 2013, 23:34:04 »
Beşir Atalay açıklama yapmış !
Suriye rejim yanlıları imiş failler !!!!
Neredeyse bir yıldır uçağımızı kimin düşürdüğünü bulamayanlar bir kaç saatte failleri belirlediler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ya nasıl bir savaş oyununun içindeyiz ya da planın parçasıyız anlayamıyorum ben ????????????????????????
Başbakan sadece iki gün önce Suriye rejiminin kırmızı çizgiyi aştığını söyledi ! Bu günkü vahşet ve bir kaç saat içinde Suriye rejiminin yanlıları fail olarak açıklanıyor !
Ben mi çok şüpheciyim, komplo teorileri mi üretiyorum, yoksa çok mu film izliyorum ?
Ülkemizi ve insanlarımızı koru Ya Rabbim

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 12 Mayıs 2013, 00:25:29 »
esat gerizekalımı can derdine düşmüşken,bize saldırıp aktif bir düşman kazansın... bazı karanlık güçler suriyeye girmemiz için bizi hazırlıyorlar... hayatını kaybedenlere Allah rahmeteylesin,yaralılara geçmişolsun.....
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2013, 13:11:04 Gönderen: M.Birol DEMİRTAŞ »
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Engin MAKAS

• *
« Yanıtla #15 : 12 Mayıs 2013, 00:46:33 »
Bence fiskeye, tokat ile terbiye vermezsen, tekmelere razı olacaksın.
Torungil
İzmir / Kemalpaşa. 1979
arh +
KALİTE KONTROL AUDATÖR
Bazı tüfekler fişek seçmez. Bazı avcılar tüfek seçmez.

Çevrimdışı Bülent LEVCİYELİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 12 Mayıs 2013, 01:07:07 »
Acimiza ortak olan tum dostlarimiza allah gecmislerinize rahmet sizlerede acilardan uzak bir hayat dileriz  Arkadaslar sizden ricam siyasete sayfamizi alet etmeyelim bir suru siyaset sayfasi var orada duygu ve dusuncelerimizi ifade ederiz
1976 Hatay  samandag avcilar koyu

Çevrimdışı Faruk ÖSTLÜER

• Müdavim Üyemiz
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
« Yanıtla #17 : 12 Mayıs 2013, 01:11:13 »
Başbakanın ABD ye gitme arefesinde böyle bir patlama yaşanması ve akabinde sorumluların ESAD yanlıları oldugunun açıklanması çok manidar ..
Faruk ÖSTLÜER MANİSA 1980 0535 563 09 87

image hosting

tolgaozhan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 12 Mayıs 2013, 09:32:58 »
Bülent Bey darılmayın ama;
Şu siyasete alet etmeyin sözüne çok kızıyorum. Arkadaş her avcı bireydir, bu ülkenin vatandaşıdır ve oy kullanması vatandaşlık görevidir, zorunludur. Vergi vermesi zorunludur.
Dünyanın hiçbir yerinde forumlarda böyle bir uyarı ile karşılaşmazsınız ! Oy vermiş ise sonuna kadar düşüncesini paylaşır, aynı düşüncede olanlarla ve olmayanlarla fikirlerini çarpıştırır ve doğruya ulaşmaya çalışır. Doğrular ancak böyle ortaya çıkar. Bir  hobinin, bir dürtünün insanlarıyız. Sadece tüfek, köpek ve av paylaşıp burada yapmacık bir oyun mu oynayacağız?
Oy vermedik mi?
Vergi vermiyor muyuz?

Aynı Osmanlı dönemindeki gibi, büyüklerimiz bilir mi diyeceğiz? Hangi büyükler? Nasıl büyükler?
Cumhuriyet; halkın yönetime bizzat katılımıdır. Ben seçtim, seçtiklerim ne yaparsa ben susarım değildir. !
Ben siyaset, sanat, spor, ekonomi, aklıma gelen her şeyi yazacağım ve yorumlayacağım. Bunu sırf kızımın geleceği için yapacağım.
Çünkü vergi veriyorum,
Çünkü oy kullanmak zorundayım,
Çünkü askerliğimi aslanlar gibi yaptım,
Çünkü zorunlu hizmetimi tam 6 yıl yaptım,

Kendilerine her türlü maddi ve manevi çıkar söz konusu olduğunda elleri havalarda uçuşan ama emekliye 600TL yi yeterli bulanlara, onları seçenin o 600TL ile çalışan insan olduğunu her daim hatırlatacağım !!!!!!!!!!
Avcılar büyük bir çoğunluktur ve buradaki paylaşımlar, doğrulara ulaşma çabası çok değerlidir.
Tabii ki takım tutar gibi değil, kavga ederek değil, düşünceye saygı göstererek her konu hakkında konuşulamayacaksa,
kaybedeceklerimize fazla üzülmenin anlamı da yoktur.

Dün vahşeti yaşadık bütün suçu kaderin cilvesine yükleyip sorumluları temize mi çıkaracağız?
İnanmadığımız, şüphe duyduğumuz noktaları içimize atıp doğrulara ulaşılmasına mani mi olacağız?
Siyasete alet etmeyelim !!!!!!!  yapanın yanına kar kalsın!
Kusura bakmayın eğer yanlış düşündüğümü düşünüyorsanız lütfen söyleyin, ben yazmak için başka platformlar arayayım.
Zİra ben yapılanlar karşısında dilsiz şeytanı oynamak istemiyorum.
Sorumluluklarımı çok iyi biliyorum ve vatanımı, bayrağımı, istiklalimi ve istikbalimi kimsenin ellerine bırakmaya niyetim yok !

Bugün anneler günü ve dün annesi, evladı olup da bugün olmayanlara ağlıyorum. Hatay'a ağlıyorum.
Hediyesini veremeyen evlatlara ve hediyesini alamayan annelere ağlıyorum.
İşte bu yüzden susmayacağım güzel kardeşim.
Tüm üyelerimizin anneler gününü kutluyorum.

Çevrimdışı Ertuğrul GÖRÜŞÜK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 12 Mayıs 2013, 10:33:20 »
Teröre lanet olsun. Allah'tan ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.
 O0
1959-Sivas

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #20 : 12 Mayıs 2013, 11:01:22 »
Haberi okuyun sonra rejim taraftarları deyin. BAsının pompalamasıdır bu tip haberler.
http://www.focushaber.com/fotogaleri/reyhanli-da-siddetli-patlamalar-g-15784/1
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

barışgökduman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 12 Mayıs 2013, 11:59:36 »
Başımız sağolsun..Allah rahmet eylesin..Yaralılara Allah'tan şifa..
2 kere 2'nin ancak dört ettiği gibi bu kadar kontrolsüz bırakılan bir ülkenin sınırında bu olayların yaşanacağı da muhakkaktır..Boyumuzdan büyük işlere kalkışıyoruz sonuç hüsran..

Çevrimdışı Resul YASAK

• *
« Yanıtla #22 : 12 Mayıs 2013, 12:21:14 »
Saldırıda hayatını kaybedenlere ALLAH rahmet eylesin yakınlarınada sabırlar versin maalesef biz koca yürekli bir toplumuz buda unutulup gidecek ve yine oyunlar oynanmaya devam edecek..................
Resul YASAK
1977 HATAY

Çevrimdışı Ersin ORBAY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #23 : 12 Mayıs 2013, 12:58:30 »
Hatayımızda meydana gelen elim hadisede hayatını kaybeden sağlıkçı meslektaşım ATT Nihal Şimşek kardeşimize ve diğer yurttaşlarımıza Allahtan rahmet;kederli aillelerine baş sağlığı diliyorum...Elim vakadan yaralı olarak kurtulan Uzman Dr. Adil Sünger ve diğer yurttaşlarımıza da Cenab-ı Hak tan şifalar diliyorum...
  • BENELLİ CRİO COMFORT 71
  • YILDIZ SPZ ME 66
  • ÖZKANLAR FX017 66
ERSİN ORBAY-ADANA-HATAY ..SAĞLIKÇI..1978..
GERÇEK AVCI AVA DA ŞANS TANIYANDIR..

Çevrimdışı Murat ŞINLAKGÖZ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #24 : 12 Mayıs 2013, 13:05:49 »
                                              O0

Hatay'da ölen vatandaslarımıza Allah'tan gani gani rahmet diliyorum, toprakları bol olsun

Geride kalan yakinlarına Allah sabırlar versin

Yaralılara acil şifalar diliyorum, gecmis olsun,

Kan, Kin, Gözyaşı dinsin, Analar ağlamasın,

Dua'm ; Tüm Annelerin sadece "anneler gününde değil" hep yüzü gülsün... (Amin)

O0  N E   M U T L U   T Ü R K Ü M   D İ Y E N E    O0

« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2013, 13:09:27 Gönderen: Murat ŞINLAKGÖZ »
Murat ŞINLAKGÖZ
1961 İZMİR  - 0533 326 26 78