Adaam sende! Denetlemeyi yeterince yapma, sonra 2+1 ile 1+1 arasındaki 1 ("BİR") fişeğin derdine düş. Yok canını yakar, yok yakmaz.. Al işte! takozu takmayan bir sürü avcı var, sen 1 fişek için avcıyı yak. Aferin!
Arkadaşlar bu konu defalarca soruldu, tartışıldı. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum. İşgüzar memurlardan sakının, bu bir. İkincisi, zannediyorum sezon açılışına kadar bu konu daha netlik kazanır. Bununla ilgilenenler var, merak etmeyin.
Burada hazmedemediğim, avcıların biraz baskıyla hemen geri çekilmesi. Biraz daha sıkı durun arkadaşlar. Bugün bir fişeği sonraki gün daha fazlasını alırlar. Bana dokunmuyor diye bakmayın. Ben hiç böyle bakmadım. Köpeğim olmadığı halde beeper yasağı gündeme geldiğinde tepki gösterdim. Otomatiği sevmeyen, köpeği olmayan, yivlisi olmayan, teknesi olmayan, domuza gitmeyen diye bölünmeyelim. Mevcut haklarımıza "sevsek sevmesek" sahip çıkalım. Değiştireceksek buna önce biz karar verelim. Tepeden inme yaptırımlara ayak diremeyen bir gün elinde tüfeğini tutmadığını görebilir. O gün, keşke vaktinde direnseymişiz deriz ama...
Selametle.