Gönderen Konu: SRENGER SPENİAL-kontes&hektor yavruları inşallah geliyor.  (Okunma sayısı 4200 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata Gümüş

• Ziyaretçi
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2014, 08:29:41 Gönderen: Özhan KELEŞ »

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
Ynt: SRENGER SPENİAL-kontes&hektor yavruları inşallah geliyor.
« Yanıtla #1 : 11 Mayıs 2013, 02:23:33 »
Benimde bir ingiliz springer spaniel vardı, eğitimsizlikten belki aportu bozuktu ama son derece avcı dostuydu, çok açılmaz açıldıysa bekler kısacası rahat avlandırırdı rahmetli kızım :( İnşallah sağlıklı sıhhatli yavrularınız olur..
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2013, 09:12:19 »
Ata bey köpeğiniz ve avlanma stiliyle ilgili biraz bilgi verirmisiniz.Selamlar..
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

ata Gümüş

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 11 Mayıs 2013, 09:49:18 »
Çok sakin,rahat kendinden emin avlanan bi hayvan, hiç hiperaktifliğini görmedim.Sahada yanlızca işini yapar
ferması ve özellikle aportu çok güzel ava zarar vermez,ben biraz titiz biriyi namazıma, dikkat ederim ve bu arkadaş
bana hiç rahatsızlık vermiyor.Hektor antalyadan bi arkadaşımın oda aynı şeyleri söylüyor ve o arkadaşım 11 senedir bu cinsle avlanıyormuş ve diyorki bi eksiği var ada bizim gibi konuşamıyor!!!
Israrla tavsiye edrim...Bu türü yaygınlaşması için mama parası karşılığında avcı arkadaşlara yavruları dağıtacağız.
 ;)

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 11 Mayıs 2013, 10:09:36 »
Teşekkür ederim ata bey elinizde köpeğinizle ilgili çektiğiniz video veya resim varsa sakıncası yoksa görmek isterdim.Çok değişik bir ırk gibi geldi bana ilgimi cezbetti.
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 11 Mayıs 2013, 10:20:42 »
vala bende var aynı bua benzer hayvan çulluk kokusu aldğında eğer yoğun sıklık çok dikenli yer olduğunda eğer alttan giremiyor ise geriye doğru açılıp koşarak bu sıklığın üstüne ortasın aatlıyor sonra kendidi salllaya sallaya içine griyordu . çok hoşuma gidiyordu bu durum . vede göl içinde göle taş atıyodum resmen taşına peşine daldıç gibi dalıyor dipden çıkartıyordu taş veya taş benzer bişi. derinlikse çabası . yemin ederim en az 1.5 metreye daldığını dibe indidiği söyleyebilirim. ağzım açık izliyordum çokda hoşuma gidiyoru ama sonu acı oldu mide kanseri teşhis edildi ameliyat esnasında uyandırmadık dokto lar acı çeker dediler ççok üzüldüm  hayvana.
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

ata Gümüş

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 11 Mayıs 2013, 19:30:20 »
elimde çekilmiş videosu yok.Adem bey sizin anlattıklarınıza katılıyorum,suyu çok seviyorlar ördek avında 10 numara diyebilirim.Geçitte bir kuşa sıktı ne olduğunu farkedemedim sıkınca sendelediğini farkettim,abartısız 200 300 metrede aradım vaz geçip döndüm kontes arkamdan  gelmedi,bek yerine gittim 10 dAKİKA kadar sonra uzun kulak azında salayarak bişey getiriyor baktı ki ördek vurulmuş hisi çok kuvvetliği aynı şekilde kokuda kuvvetli ama boşa çabası yok işini çok iyi biliyor.

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 11 Mayıs 2013, 19:51:21 »
elimde çekilmiş videosu yok.Adem bey sizin anlattıklarınıza katılıyorum,suyu çok seviyorlar ördek avında 10 numara diyebilirim.Geçitte bir kuşa sıktı ne olduğunu farkedemedim sıkınca sendelediğini farkettim,abartısız 200 300 metrede aradım vaz geçip döndüm kontes arkamdan  gelmedi,bek yerine gittim 10 dAKİKA kadar sonra uzun kulak azında salayarak bişey getiriyor baktı ki ördek vurulmuş hisi çok kuvvetliği aynı şekilde kokuda kuvvetli ama boşa çabası yok işini çok iyi biliyor.
ATA BEY AYNEN ÖYLE . ÖRDEK AVINDAYIM GÖL İÇİNDE GELİYRDU YANIMA SADECE KAFASI SUYUN ÜSTÜNDE GERİSİ SU İÇİNDE TEKME ATIYORUM GİTSİN DİYE YOK ABİ İNADINA AYAKALRIMIN ALTIN A GİRİYOR YALVARIYOR GÖNDERME DİYE. NEYSE AKŞAM BEK ÖRDEK ÇALIŞMAYA BAŞLADI YEMİN EDERİM ABARTISIZ VURUDUĞUM ÖRDEĞE NEREY DÜŞTÜ DİYE BAKMIYORUM BİLE ÖYLE YERLERE DÜŞÜYORKİ KÖPEĞİN GÖREM ŞANSI YOK YÜKSKE GOGOLAR ARASINDA AV YAPIYORUM. YEMİN EDERİM AL GEL BİLE DEMİYORUM BULMAZ DİYE.
  AMS SONUÇ: GERÇEKTEN 9 ÖRDEK VURDUK ARKADAŞ İLE 15YARIM SAAT İÇİNDE GÖL İÇİNDE 1 TANE FİRE VERMEDİK NASIL YAPIYOR NASIL BULUYOR GÖZÜMLE GÖREMİYORUM AMA HEPSİNİ GETİİRP YANIMA BIRAKIP GİDİYOR YENİSİ ALIP GELİYOR VEDE HAYVAN DİĞERİNİ ALMAYA GİDERKEN BEN DİĞERLİNİ VURUYORUM HAYVAN DİĞER VURULANALRI GÖRMÜYOR BİLE DÜŞÜNÜN HAVADAN KOKU ALMASI NASIL GÜÇLÜ. AMA ::((((( NE YAZIKKİ SON AVLARI OLDU. 1 AY İÇİNDE KAN HASTA OLDU. KENDİME KIZIYORDUM BEN ACABA BENİM YÜZÜMDENMİ DİYE TADEVSİ BİTİNCE EN SON AMELİYAT ÇARE ARADIK FAKULTETE MEĞPER KÖPEK RAHATSIZLIKĞI MİDE KANSERİ İMİŞ VEDE BAAĞIRSAKLARINA BİLE YAYILMIŞ UYANDIRMADIK KÖPEĞİ ACI ÇEKMEYE DECVAM ETMESİN DİYE.
 ALAACAK ARKADAŞLAR  KESİNLİKLE TAVSİYE DERİM ÇULLUK ÖRDEK NE İSTERSENİZ. BU KÖPEKLER HERŞEYİ YAPIYOR.
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Cenk SEKİZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 13 Mayıs 2013, 21:19:37 »
çok güzeller :)
1974-İstanbul

Çevrimdışı Latif DEMİRAYAK

• Müdavim Üyemiz
  • Öyle birini sev ki sen ölünce hiç yaşamasın..
« Yanıtla #9 : 17 Mayıs 2013, 09:06:19 »
evet  bizim buldan sarıları gibi bu ırkda fazla bilinmiyor yıllar önce arkadaşımda vardı ve güzeldi inşallah sağlıklı bir doğum olur...
Latif DEMİRAYAK
1967-Denizli
0542 797 60 27

Çevrimdışı Özcan KARA

• *
« Yanıtla #10 : 17 Mayıs 2013, 11:47:52 »
güzel köpek maşallah.....
Özcan KARABULUT
yalova/izmit