0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bilmem ben burda imzası olan herkeze küstüm... 2 ay taşıma için bekledik,yok yeni yasa yok su bu dediler gene bulundurma onayladılar.Sayelerinde ezberledik ne var ne yok
sonu inşallah iyi olur bazı emmniyet görevlileri 2.el devrinde çok sorun çıkarıyor ben 2 ay beklediğim zaman oldu.inşallah bazı düzeltmeler olur.bide 2.el devrinde ortalama 200 tl masraf çıkıyor artık.
yusuf merhhaba gozum olay senin dedigin gibiyse cok guzel ama orasi turkiye inanamiyorum;;;;;
anladığım kadarıyla tüfek aldığınız zaman , polis veya jandarmaya gitmeden av bayiileri aracılığıyla silahınızı ruhsata işletebileceksiniz . . . av bayii kendi bilgisayarlarından merkezi sisteme girip kaydı yapacaklar , merkezi sistemden bunu gören görevlide , kendi makamından silahı tekrar defterine işleyecek . . . polis ve jandarmanın iş yükünün hafifletilmesi için iyi bir uygulama . . . avlanma pulu ve ocak ayında ödenen vergi içinde aynısı düşünülse iyi olur . hem bankaya , hem maliyeye hemde milli parklara gitmekten kurtulmuş oluruz böylelikle . . . çılgın bürokrasinin aşılması adına iyi bir uygulama ve insanlık için büyük bir gelişme . . . veya ben yanlış anlamış olabilirim