Adem hocam ördek avını seçmekle doğru tercihi yapmışsın..Çulluk işine Taner abi bakıyor zaten sende ördekte takıl
burak kardeşima abim aba geç başladığı için geriden geliyor. çullağa doydum ben haddinden fazla ördek olayı sardı. birde köpekler gecen sene peşpeşe ölünce sap gibi kaldık bend eördeğe sardım iyiden iyiye şimdi ördekmi çullukmu derken ördek diyorum. köpeklerimde var şimdi bu sene için artık bakalım onlarıda hem çulluk hem ördek yaptıaracam kayıkda gezsinler benimle . abim evet çulluk diyor başka birşey demiyor eskisi gibi olsa bende devam çulluk olayına ama eski ormanlarımız kalmadı hep kesiyorlar buda beni çok rahatsız ediyor.
eskiden köpeklerin bile zor girdiği ormanlarımız şimdi araba ile gezilir oldu. haliyle çullukda konaklamıyor orada.
ama ördek başka bişi vurmayı değilde üzrime sorti yapmaları mührelerime konmaları düdüklerime cevap vermeleri beni cezbeden tek şey. vurmsakda önemi yok .
sende benim gibi ördekçisin biliyorum bafra avcısısın. ama keklikde var sende. bize nasip olmadı keklik avı. olacakmı bundan sonra allah bilir nasip olursa olur .