Gönderen Konu: bunlarda sitemize renk katsın  (Okunma sayısı 6112 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
bunlarda sitemize renk katsın
« : 08 Mayıs 2013, 13:54:54 »
RENK RENK ÇEŞİT ÇEŞİT ÖRDEKLER. AVCI DOSTLAR NEDENSE BU ÖRDEK AVI KANIMA İŞLEDİ ÇULLUK 2.PLANDA KALIYIR ESKİDEN ÇULLUKU ŞİMDİ İSE ÖRDEK. HEP DİYORUM AMA MÜHRE VE DÜDÜKLE BÜTÜN HALDE OLACAK.
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2013, 17:38:53 Gönderen: Adem KOCA »
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Sinan UÇAK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: bunlarda sitemize renk katsın
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2013, 16:26:49 »
Tebrikler Adem kardeşim çok güzel ördek avları yapmışsınız her sezon avınız böyle bol olsun
1983-Ereğli/Konya

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2013, 17:04:49 »
Maşallah güzel avlar yapmışsınız, paylaşım için teşekkürler.
Ahmet VURAL
1954 Ankara

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 31 Mayıs 2013, 19:29:03 »
Tebrikler Adem kardeşim çok güzel ördek avları yapmışsınız her sezon avınız böyle bol olsun
sinan kardeşim eyvallah. şükürler olsun nasip neyse alıyoruz ama bizde keklik yok sizin orası keklik yatağı. bi gün konyay geldim yolda adamları gördüm keklik vurmuş yiyorlardı avcıyız ya hemen anayolda çektim kenara gittim yanlarınaa ahh ahh dedim len bizim oradada olsa diye :)
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 31 Mayıs 2013, 19:30:13 »
Maşallah güzel avlar yapmışsınız, paylaşım için teşekkürler.
ahmet abicim sitemiz renklensin güzelleşsin  maksat budur :) iyi dilerkleriniz için teşekkürler. daha çşok şeyler var zamanla atacağımız siteye. seneye özellikle visdeoar çekip atacağım inşallah kaza bela olmas ise allahtan. saygılar abicim
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Sinan UÇAK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 01 Haziran 2013, 11:28:10 »
sinan kardeşim eyvallah. şükürler olsun nasip neyse alıyoruz ama bizde keklik yok sizin orası keklik yatağı. bi gün konyay geldim yolda adamları gördüm keklik vurmuş yiyorlardı avcıyız ya hemen anayolda çektim kenara gittim yanlarınaa ahh ahh dedim len bizim oradada olsa diye :)

Evet kardeşim normalde iç anadoluda keklik bol olur ama geçen sezon herkesin malumu.Bende bu yıl sadece 1 en fazla 2 kez kekliğe çıkmaya karar verdim ağırlığı ördeğe vermeyi düşünüyorum ki çok keyif aldığım bir avdır ördek avı.
1983-Ereğli/Konya

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 01 Haziran 2013, 12:10:00 »
Evet kardeşim normalde iç anadoluda keklik bol olur ama geçen sezon herkesin malumu.Bende bu yıl sadece 1 en fazla 2 kez kekliğe çıkmaya karar verdim ağırlığı ördeğe vermeyi düşünüyorum ki çok keyif aldığım bir avdır ördek avı.
sinan kardeş konyada nerde avlanıoyorsunuz ki. varmı sazlık alanlar gölerr.
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #7 : 01 Haziran 2013, 12:26:10 »
Bereketli avlar yapmışsınız rastgele Karadenizde özellikle ördek bol avlarınız daim olsun.
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 01 Haziran 2013, 13:17:58 »
Bereketli avlar yapmışsınız rastgele Karadenizde özellikle ördek bol avlarınız daim olsun.
emin bey teşekkürler ama dediğiniz gibi ördek sorun değilde son zamanlarda çulluk sıkıntımız çok. kaz görmek imkansız gibi birşey. keklik  asla ve asla görünmüyor. olan yer var orasıda zaten avlanmak yasak.
 keklik görmedim desem yeridir. avını çok merak ediyorum. ama ördek derlerya hani benim işim aynen öyle seviyorum ördek avını rüyalarda gibi oluyorum her ava gidişimde :)
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Sinan UÇAK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 01 Haziran 2013, 13:34:24 »
sinan kardeş konyada nerde avlanıoyorsunuz ki. varmı sazlık alanlar gölerr.

Ben ereğli deyim adem kardeşim tabii ki ördeğin olduğu yerler mevcut kanal boylarında parlama avları yapıyoruz çipilliklerde ve bazı suni göletlerde yağmurdan biriken küçük su birikintilerinde de bek avları yapıyoruz.Özellikle hava sert olduğu dönemlerde parlama avlarında el boş dönmek zayıf ihtimal.Hele ki burada bir Akgöl vardır ki büyüklerimiz su kuşu avlarının %80 nini burada gerçekleştirmişler fakat maalesef kurumaya yüz tuttu sonrasında ve kuşlar inmez oldu şimdi ıslah çalışmaları var ve kuşlar geliyor artık ama ava kapalı.
1983-Ereğli/Konya

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 01 Haziran 2013, 13:39:53 »
Ben ereğli deyim adem kardeşim tabii ki ördeğin olduğu yerler mevcut kanal boylarında parlama avları yapıyoruz çipilliklerde ve bazı suni göletlerde yağmurdan biriken küçük su birikintilerinde de bek avları yapıyoruz.Özellikle hava sert olduğu dönemlerde parlama avlarında el boş dönmek zayıf ihtimal.Hele ki burada bir Akgöl vardır ki büyüklerimiz su kuşu avlarının %80 nini burada gerçekleştirmişler fakat maalesef kurumaya yüz tuttu sonrasında ve kuşlar inmez oldu şimdi ıslah çalışmaları var ve kuşlar geliyor artık ama ava kapalı.
hımm ama sonuçta var yani ördek. eskiden babamlar kaz avına gelirdi oraya hatta o kadar çokmuşki
 resmen tarla istila şeklinde olurmuş
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #11 : 01 Haziran 2013, 17:36:29 »
Adem hocam ördek avını seçmekle doğru tercihi yapmışsın..Çulluk işine Taner abi bakıyor zaten sende ördekte takıl ;)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 01 Haziran 2013, 17:48:20 »
Adem hocam ördek avını seçmekle doğru tercihi yapmışsın..Çulluk işine Taner abi bakıyor zaten sende ördekte takıl ;)
burak kardeşima abim aba geç başladığı için geriden geliyor. çullağa doydum ben haddinden fazla ördek olayı sardı. birde köpekler gecen sene peşpeşe ölünce sap gibi kaldık bend eördeğe sardım iyiden iyiye şimdi ördekmi çullukmu derken ördek diyorum. köpeklerimde var şimdi bu sene için artık bakalım onlarıda hem çulluk hem ördek yaptıaracam kayıkda gezsinler benimle .  abim evet çulluk diyor başka birşey demiyor eskisi gibi olsa bende devam çulluk olayına ama eski ormanlarımız kalmadı hep kesiyorlar buda beni çok rahatsız ediyor.
 eskiden köpeklerin bile zor girdiği ormanlarımız şimdi araba ile gezilir oldu. haliyle çullukda konaklamıyor orada.
  ama ördek başka bişi vurmayı değilde üzrime sorti yapmaları mührelerime konmaları düdüklerime cevap vermeleri beni cezbeden tek şey. vurmsakda önemi yok .
 sende benim gibi ördekçisin biliyorum bafra avcısısın. ama keklikde var sende. bize nasip olmadı keklik avı. olacakmı bundan sonra allah bilir nasip olursa olur .
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #13 : 01 Haziran 2013, 22:13:17 »
Maşallah rasgele
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 03 Haziran 2013, 08:25:48 »
Maşallah rasgele
eyvalklah kemal bey sizede rast gele kazasız belasız avlar diliyorum siz ve avcı dostlarımıza
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Cengiz DEMİRBAŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 06 Haziran 2013, 18:59:39 »
çok güzel..
  • Huglu cifte
1983 Fransa