Gönderen Konu: yok boyle bi sacmalik  (Okunma sayısı 2590 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
yok boyle bi sacmalik
« : 07 Mayıs 2013, 17:09:46 »
yaa arkadas yaaa valla ulan varya sinirden kopurtuyorlar adami kacak av yapinca vay arkadas nedenbelgeni almiyosun neden pulunu odemiyosun oluyor ulan arkadas ben oduyorum herseyimiz nizami kanun cercevesinde ama bugunden sonra acikca soyluyorum benim bile fikrim degisti artik nedenmi nedeni avcilik belgesinin vizesini yaptirmadim rahatsizim kendim tedavigoruyorum evimi mahkeme kagidi geliyor nedir lann bu adama sover gibi valla lanet olsun diyorum baska bisey demiyorum alican eline ucuz tufek vurucan vurucan ormanci gordunmu atican tufegi gidicen yani kanuni nizami yapalim diyoruz onu bile iyice afedersiniz ama bokunu cikardilar...avcilik bu memlekettte yapilmaz olucak ben bunu diyorum  bana katilan yazar zatennnn
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: yok boyle bi sacmalik
« Yanıtla #1 : 07 Mayıs 2013, 17:58:00 »
bekir bey öncelikle geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. kaçak avı takip etme imkanları yok resmi açıdan mabuz falan ama bizim adres kütüğümüz belli .fişlenme dedikleri bu zaten . halledersiniz sorunu inşallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle. geçmiş olsun
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2013, 22:50:17 »
Bekir Bey önce geçmiş olsun. Avcılığı daha da zorlaştıracaklarına ben de inanıyorum. Bunda bizim, sonra bizi temsil edenlerin gevşekliğinin etkisi de büyük. Eğer sezon boyu ava gitmeyeceğiniz durum olursa Ocak ayına girmeden Avlanma Belgenizi iptal dilekçesi verirseniz vergi tahakkuk etmez. Tabi her zaman bunu bilemeyiz ama biliyorsak bunu yapabiliriz. Belki ileride bu bilginin faydası olur. Selamlar.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 14 Haziran 2013, 19:30:07 »
volkan abii valla oyle bastakileri biz getiiriyoruz oturttuyoruz sen bizdensin halimizden anlarsin diyoruz ama bizim halimizden kimse anlamiyor bizim onlarin gozunde avciolarak nasil bi yerdeyiz  ben anlamadim abi valla olmaz yaa ben cezasina kabulum herseyine okeyiz ama dedigin gibi abi bastakiler gevsek abi olmaz ama olmaz boyle kanun da yasada olmaz valla nereye gidiyoruz bilmiyorum
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Oğuz YÜCE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 14 Haziran 2013, 20:06:46 »
aynısı 2 yıldır babama yapıyorlar hele 2007 dedem öldüğünde pul alamayan babam diğer yıllar pulları ödediği halde bu yıl 2007 ödenmediği için veremeyiz dediler daha önce niye verdiniz dediğimde o zaman başkaydı gibi saçma bir cevap aldım yaşım 22 teskerede çıkarmayacağım pul da almayacağım gelsinler bulsunlar beni hele bir de ormancılara gelirsek ali kıran baş kesen kesiliyorlar başımıza avcının tüfeğinde yiv yok bişey yok sık kafasına göm oraya kimsenin ruhu duymaz ama olan yine pulunu ödeyen vergisini veren avcıya olur kastamonu da teyip kuruyolar karaca vuruyolar şikayet ediyorum jandarma onu vuran bizi vurur diyor ve ormana girmiyor arkadaş.
Oğuz YÜCE
1992 istanbul
Sabır kurtuluşun anahtarıdır...

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #5 : 15 Haziran 2013, 00:18:43 »

Avcı arkadaşlarım avcılık bizim yaşam tarzımızdır ancak bazı sebeplerden dolayı avcılığı bırakmak veya ertelemek zorunda olabiliriz .Bu durum karşısında ilk yapmamız gereken belgemizin iptal edilmesi kararını vermek. daha sonra  ilgili kuruma bunu dilekçe ile bildirmek( Avcılık Belgeleri Ocak ayından sonra tahakkuk ettiği için dikkat edin) ilgili kurumun avcılık belgesinin iptalini ikamet ettiğiniz maliye müdürlüğüne bildirmesiyle belgeniz iptal olacaktır. Sonrasında dernek üyeliğiniz varsa düşürülmesi.Burada bilmeniz gereken  her ne kadar kara avcılığı kanunu ’Avcılık Belgesi T.C Vatandaşına bir defaya mahsus verilir ve her yıl vize ettirilir’ desede tekrar avcılık yapmak istemeniz halinde  aynı kuruma bir dilekçe ile baş vurarak o yılki maliye harcını yatırarak tekrar yasal avcı kimliğinize kavuşabilirsiniz.
BİLGİNİZE

BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

(Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü
            .                       .

…………………………………………………………………… nedeniyle uzun bir süre av yapmayacağımdan dolayı, daha sonraki yıllarda şartlarım uygun olması halinde tekrar avcılık belgemi alarak av yapabilmem koşulu ile, İl Müdürlüğünüzden almış olduğum …..…..…. Nolu avcılık belgesinin iptal edilmesini ve harçtan muaf tutulmasını arz ederim.

Tarih : …./…./2013
Adı Soyadı   : ………………………..
İmza      : …….………………….

E K İ          :        /……. Nolu Avcılık belgesi

ADRES      :
………….

Tel No      :

NOT: Belge İptali; içinde bulunduğumuz yılı kapsamamakta olup gelecek yıldan itibaren geçerli olacaktır.

« Son Düzenleme: 15 Haziran 2013, 00:20:10 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 15 Haziran 2013, 09:12:08 »
aynen oguz kardesim aynen o teyp olayini hele hic acma allah belasini versin o  teyipcilerin ama goruyum eger teyip kurani vurmassam adam degilim gordugumde sikicam ahtim var artik burasi turkiye demekten kendimi alamiyorum heran hersele karsilasmak mumkun artik alisalim basbakani capulcu derse avcilara katil gozuyle cani gozuyle bakilmasi gayet normal bence..
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı