0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok.güzeldi.Emeği.geçenlere.teşekkürler...
Çok güzel bir yarışma olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
Busene katılamadım, İnşallah seneye katılmak nasip olur. Çok güzel bir organizasyon olmuş emeği geçen herkesi tebrik ediyor, yarışmaya katılan tüm arkadaşları kutluyorum.
Geçen sene katılmış çokta memnun ayrılmıştık. Bu sene maalesef işlerimiz nedeniyle katılamadık, yarışmaya katılan ve dereceye giren, giremeyen arkadaşları tebrik ederim. Özveri ile böyle güzel bir yarışmayı düzenleyen ve emeği geçen arkadaşlarıda kutluyorum..
EMEĞİ GEÇENLEE TEŞEKKÜRLER O SICAKTA AVCI ARKADAŞLARI İÇİN ÇALIŞTILAR DENİZLİ BÖLGEDE BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERDİ
Emegi gecen DENGAD yonetim kurulundaki arkadaslara sonsuz tesekkurler yarismaya katilan kopeklerin hepside birbirinden guzeldi Ben daha once boyle bir etkinlige katilmamistim hakkaten hayranlikla izledim birazda boyle bir organizansyonun denizlide olmasindan gurur duydum. Tabi bu sahnenin gorunen yuzu asil perde arkasini gormeliydiniz harcanan maddi manevi emek inanilmaz bir caba Yarismaya katilan her avci arkadasa bu kusursuz organizansyonu bize hazirlayan, hergun bilincli avcilarla kadrosunu birazdaha buyuten DENGAD a sonsuz tesekkurler
İstanbulda olmam nedeniyle katılamamaktan büyük üzüntü duydum başarılarınızın devamını dilerim.
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER. ETKİNLİKLER DAİM OLSUN
ALLAH yolunuzu açık etsin böyle güzel bir kadroyla daha nice organizasyonlara imza atacağınıza inanıyorum.Artık denizli türkiyede en iyi yerlere gelme yolunda ilerliyor.ben bu yarışmada dostluğu kardeşli ve fedekarlığı gördüm.hepiniz ADAMSINIZ ADAM.hiç birinizde sen yap ben yap yok idin herkes taşın altına canını koydu.Hepinize ANTALYA/Kumlucadan kucak dolusu selamlar.
gerçekten çok mükemmeldi tebrik ederim.bizler çok mutlu olduk emegi geçen arkadaşlara sonsuz teşekkürleR.ANTALYA/KORKUTELİNDEN
Geçen senede bu senede harika bir organizasyon ve dostlukların pekişme örneğiydi., düzenleyen ve katılan arkadaşlara çok çok teşekkürler. Nazilli den selamlar
Yarışma ve organizasyon cok güzeldi.Yarışan köpeklerde güzeldi.Emeğinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim.
cok guzel bır yarısma olmus emegı gecenlere tesekur ederız