0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Son halleri güzel görünüyor,ilk hallerine bişey diyemeyecem adı üstünde yılan.O namıssızlar sudan çıkıncada da kolay kolay ölmezler nasıl yapıyorsunuz hiç tecrübem yok,yalnız çok yağlı ve lezzetli olduğunu söylüyorlar.Ama nasıl yakalayıp elime alırım bilemiyorum,eldivensiz zor gibi geliyor Güzel bir gün olmuş belli, afiyet olsun.Devamınada rasgele.Selamlar Çanakkaleye.
.ilk yorumumda lokum dediydim ya ; aslında DİNAMİT lokumu gibidir.adamı uçurur [/b][/color] Hay yaşayasın sen efem,ömür adamsın valla
Erol abi, dediğin gibi golay golay ölmez,genelde ense köklerine bıçak/gazık sokmak suretiyle ölürler.derileri eski bi gazete sayesinde yüzülür ve resimlerdeki gibi doğranır.en makbul bişirme şekli Serdargillerin yaptığıdır. zaten kendi yağlı balık olduğundan yağda bişirilmez.ilk yorumumda lokum dediydim ya ; aslında DİNAMİT lokumu gibidir.adamı uçurur