Gönderen Konu: DENİZLİ DENGAD DA ÖDÜL VERMEDİLER!!!DOSTLUĞU,BİRLİK VE BERABERLİĞİ VERDİLER.  (Okunma sayısı 3209 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
Saygı değer avlak sitesi üyleri sizlere bu yarışma organizasyonu hakkında bahsetmez isem bu güzel çalışmaya haksızlık edeceğimi düşünüyorum.ben o kadar çok yarışma yarışma gezmedim daha bu katıldığım 3 yarışma ama bu yarışmada şunu gördüm ki FEDEKARLIK FEDAKARLIK VE FEDAKARLIK.Öyle bir güzel ekip olmuşlar ki yönetimdeki her üye bu kadar özverili bir çalışma içerisinde olabilir ve misafir perver olabilirler.hani bir atasözü vardır elini taşın altına koyacaksın BU EKİP ELİNİ DEĞİL CANINI BU TAŞIN ALTINA KOYMUŞLAR SANKİ.İnanın bu yarışmanın 2. olmasına karşın ben ilk katıldım ve inanılmaz derece de dostlar kazandım ve ilerleyen yıllarda dengad'ın daha da profösyönel yarışlar düzenleyerek türkiye de 1 numara olacaklarına inanıyorum.

« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2013, 02:26:40 Gönderen: Cengiz AKKIN »

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı Nuri ÖNEL

• Müdavim Üyemiz
    • www.ekomakkazan.com.tr
DENGAD hakkındaki yorumlarına aynen katılıyorum cengizcim, çok iyi organize olmuş amatör ruhla ve canla başla çalışan arkadaşlara ve katılımcıları yürekten kutluyorum
Seneye buluşmak üzere
Nuri ÖNEL
1957 NAZİLLİ

Çevrimdışı Latif DEMİRAYAK

• Müdavim Üyemiz
  • Öyle birini sev ki sen ölünce hiç yaşamasın..
seneye dahada güzel olacağına inanıyorum arkadaşları kutlarım..
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2013, 17:46:33 Gönderen: Latif DEMİRAYAK »
Latif DEMİRAYAK
1967-Denizli
0542 797 60 27

Çevrimdışı Ali BİLGİN 20

• *
CENGİZ KARDEŞİM ÖNCELİKLE SENİ TEBRİK EDERİM KÖPEĞİN ÇOK GÜZELDİ İKİ GÜN BOYUNCA GÜZEL GÜZEL ZAMAN GEÇİRDİK BÜTÜN DOSTLARLA BİZ ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIK UMARIM BUNDAN SONRADA HEP DAHA İYİSİNİ YAPMAK İÇİN UĞRAŞACAĞIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN  BÜTÜN DOSTRALARA TEŞEKÜR EDERİZ DENİZLİDEN SELAMLAR...
Ali BİLGİN
1981 DENİZLİ

Çevrimdışı Kadir ÇALIKLI

• Müdavim Üyemiz
bende emeği geçenlere teşekkür ederim
DENGAD üyeleri iyi bir ekip sağlam insanlar
iyibir yarışma oldu kaçıranlar üzülsün
Kadir ÇALIKLI
1972 UŞAK

Çevrimdışı Serdar GÜNAY

• *
  • Söz Konusu Vatansa Gerisi Tefeeruattır...
Elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyoruz. elbette hatalarımızda olacaktır. Tüm gelen konuklarımıza ve yarışmaya katılan arkadaşlara karşı bir yanlışımız olduysa bizleri affedin.
Tüm yorumlarınız için teşekkür ederim.

Seneye daha iyisini yapmak üzere.

Serdar GÜNAY
DENGAD II. BŞK.
Serdar GÜNAY
1974 DENİZLİ

Çevrimdışı Zafer SOYGÜR

• Müdavim Üyemiz
bende bu dostluğun ve arkadaşlığın

hastasıyız dede
Zafer SOYGÜR
1977 Alaşehir MANİSA 0 532 545 61 43
---ALAŞEHİRLİ ZAFER ---
ZAFER'LER GETİREN ATLARIN NALLARI ALTINDANDIR

Çevrimdışı Memduh KESKİN

• Memduh KESKİN
  • *
Görevim gereği 2. gününü kaçırsamda, güzel bir organizasyondu, DENGAD üyelerini kutluyorum...
Memduh KESKİN 1972-Aydın/Atça
İkamet, şu an Denizli

Çevrimdışı Oğuz BABAÇOĞLU

• Müdavim Üyemiz
Bu seneki yarışmaya düğün sebebiyle katılamadım.Geçen senekine katılmıştım. İlk olmasına rağmen harikaydı. Seneye daha güzel olacak demişlerdi. Giden arkadaşlardan duyduğum kadarıyla organizasyon gerçekten çok süper olmuş. Hepsinin gözleri parlıyordu sevinçten. Bizim yöremizde böyle güzel bir organizasyonu ayağımıza kadar getiren başta Ertaş Bey olmak üzere organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşları gönülden kutluyor ve tebrik ediyorum.  Seneye ortalık yansa yine de ordayım. :) :) :)