Kamil Bey, avcılık belgelerini donduralım demişti. Sonra duyduğumuza göre kendi belgesini tekrar işleme almış. Bunu neden yaptı? Madem bir eylem planı olarak düşündü, başka herkes belgesini dondurmasa veya dondurduğunu tekrar vize ettirse bile, tek başına bile kalsa başlattığı eylemi devam ettirmesi gerekemez miydi? Yerinde olsam ben böyle yapardım. Ben insanların sözlerine değil yaptıkları işlere ve sonuçlarına çok dikkat ederim. Bu kadar basit bir eylemden bile çabucak dönmesi, üzülerek söylüyorum, önderliği, ciddiyeti, samimiyeti açısından çok kötü bir işaret. Bundan sonra yapacağı, önderlik edeceği işlerde ne kadar güven verebilir?
Yapmadığı, yapamadığı şeyler için bir şey diyemem şimdilik ama yaptığı ve yarım bıraktığı iş için sorgularım. En azından neden yarım bıraktığını açıklamasını beklerim. Haksız mıyım? Açıklayamazsa, açıklamazsa ve/veya bunu telefi edecek bir şeyler yapmazsa, bence işgal ettiği pozisyonu bırakması daha iyi, onurlu bir davranış olur. Başarısız olmak kötü bir şey değil, başarısızlığa rağmen yerinde kalmakta ısrar etmekse hiç iyi değil. Üzgünüm.
Şayet avcılık belgesi hala dondurulmuş durumdaysa sözlerimi geri alırım.