evet arkadaşlar yok mu konuya yeni fikirler sunacak kişiler. tuncay bey yorum ve yardımlarınızı bekliyorum.
diğer yönden benim gibi yıldız kullanan ve beğenen kişiler alkan yoksul, m birol demirtaş, ahmet arıkan ve diğerleri konuya hiç ilgi göstermediler ayrıca daha önce ifade etmiştim halil kara beyin konuya müdahil olmasını beklerdim ama o cepheden de tenezzül eden yok ne yazık ki. selam ve dua ile...
RESUL BEY
tüfeğiniz ile yeni grupman denemeleri yapıp test etmeye devam edin
yeni almış olduğunuz bore-shigter cihazı ilede loş karanlık ortamda muhtelif mesafelerde örneğin 20-30-45mt mesafelerde mümkün ise tüfeği sabitleyerek namluların bakmış olduğu yeri %99 oranında rahatlıkla tespit edebilirsiniz ve muhtemel hatanın namlu birleştirmelerindenmi yoksa şok kombinizasyonundanmı kaynaklandığı yönünde gayet rahat bir kanıya varabilirsiniz..konunun muhatabları ve müdahilliği noktasında ise
HALİL KARA bey veya bir başkası,,,,, kimse yoğurdum ekşi demez ata sözü mantığından haraketle kolay kolay konuyamüdahil olup yorum yapmaz ,,çözüm aramaz,, reklamın iyisi kötüsü olmaz,, reklam reklamdır konu onlar için amacına çoktan ulaşmıştır..
ALLAH kolaylıklar ve sabır versin selamlar.....