0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ehh işte bizim kadar olmasada yaapmıssın bıseyler Eşrefim yaa ne diylelim allah daha cok versin
Eşref maşallah bıldırcın çulluk keklik çok güzel fotolar.köpeğin çok güzel bol fermalı avlı günler dilerim.selamlar
burağın çırağı bu kadar olur:) hahahahaha ne diyim güzel avlar benide çağır şaka bi yana iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum selamlar bu güzel kareler anılar anca yaşanır anlatılmaz kardeş
Eşrefim naptın sen Bazı avcı arkadaşlar sana eşo sen avcımısın diye soran kardeşlerimiz vardı diye kulagım çınlamaya başlamıştı bu resmi gören arkadşların avcı olduklarını belirten resimlerini şidettle bekliyoruz.
Bu iş sana yakışıyor karadenizin hırcın çocuğu...
Puhahahaha Eşref duyuyosun dimi Akıllı ol çırak alırım anahtarını
s.a. ellerine sağlık eşref derlemelerinde pek güzel olmuş; paylaşım için teşekkürler. yalnız bazı arkadaşların seni fazla kıskanıyo sanki haberin olsun ve aramızda kalsın selamlar.!
Rasgele daim olsun güzel bir sezon olmuş
hay maşallah be kardeşim seni tebrik ediyorum böyle güzel köpeklere sahipsin böyle süper avlar yapıyosun
eşref insanın bastırılmış av dürtülerini niye dürtekliyon otur oturduğun yerde gelecek sezona kadar.
kardeşim zeusun ağzına keklik bir başka yakışıyor busenede biayı deniyecez bende köbek yok busune ben biayı alıyom avda haberin ola adımı öğret ona benim vurduklarıumı sana getırmesın sonra senden alamıyom
;DASLANIM,BILDIRCIN HADİ NEYSEDE KEKLİKLERİ KİM VURDU BURAKTA OLMASA VAY HALİNE ..