Gönderen Konu: YARDIMCI OLUN AVCI ABİLERİM VE VETERİNER HEKİMLER  (Okunma sayısı 1531 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Çağkan DURMAZ

• *
Köpeği henüz 8 aylık.. ve dün aşırı derece de ot yemeye başladıı.ot yiyor ve kusuyor.veterineri aradım bana otu kusmak için yediğini sindirim sistemin de bi sorun olabilir dedi.ertesi gün getir dedi ve götürdümmm ateşi 39,5 cıktı ve boğazlarında iltihap olabilceğini söledi ve enfeksiyon kapmış dedi pencilin ve birde yanılmıyorsam 1 tane antibiyotik yaptı.5 gün boyunca her ikisinden 1 miligram yapmamı söledii acaba köpeğim e noldu çok halsiz çağırdımda keyifsizce gelio ve çok durgunn..yardımcı olun lütfen
Çağkan DURMAZ
1992 çaycuma/ZONGULDAK

Çevrimdışı Vet.Hekim Ece ATABEYOĞLU

• *
Ynt: YARDIMCI OLUN AVCI ABİLERİM VE VETERİNER HEKİMLER
« Yanıtla #1 : 10 Mayıs 2013, 16:39:12 »
köpeğiniz viral bir enfeksiyon geçiriyor olabilir bu tür durumlarda bir hekim kontrolünde olması hastalığın seyrini takip açısından önemli geçmiş olsun
Vet.Hek.Ece ATABEYOĞLU
1982 BALIKESİR

Çevrimdışı Vet.Hek. Ender ERKOÇ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: YARDIMCI OLUN AVCI ABİLERİM VE VETERİNER HEKİMLER
« Yanıtla #2 : 13 Mayıs 2013, 23:23:29 »
merhabalar nacizane yeni katıldım bir hekim olarak ECE hanıma ek şunlarıda tavsiye edebilirim
özellikle ufaklığın ot yemesi kısa süreli olgularda normal fakat bunu devamlı hale getirmesi patolojik olguları akla getiriyor özellikle gastrit tablosu yaşanmış olabilir ve bu olgunun  altında yabancı cisim yönünden kontrol edilmeli akabinde paraziter durumlar ve ece hanımında tesbitiyle oluşan ve aşılama tablolarında ki eksiklik ve yanlış uygulamalardan kaynaklanan bakteriyel ve viral enfeksiyon tablolar yönünden kontrol altında tutulmasında ve en yakın zamanda vet hek kotrolüne girmesinde yarar olduğunu söyleye bilirim.
hekiminiz rontgen ,hemogram ve dışkı kontrolü yönünden kontrolleri yaptığında daha verimli sonuçlar alabileceğinizi düşünüyorum....
1980 kocaeli