Gönderen Konu: 32- 40 gr ARASI BORU TAPALI FİŞEKLER HANGİLERİDİR ?  (Okunma sayısı 11609 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi İlhan GÜNEN

• Müdavim Üyemiz
Değerli arkadaşlar,
ördek avı için, bütün forum sitelerindeki yorumlar sonucu bende oluşan kanaat boru tapalı fişeklerin 50-60 metre mesafede daha güzel grupman verdiği, ama genelde fişek dolumunda hep power tapa kullanılıyor. Acaba piyasada sizlerin bildiği power tapa haricinde gerçek boru  tapayla dolum yapılan  32- 36 gr arası fişekler varmı dır?

Sağlıcakla kalın.   
1984 ORDU

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: 32- 40 gr ARASI BORU TAPALI FİŞEKLER HANGİLERİDİR ?
« Yanıtla #1 : 30 Nisan 2013, 23:16:04 »
ustun de zaten yazıyor arkadaşım fişeklerin. power yazan lar zaten kısa. digerleri tam tapa.
he cedit bir ara 100 mt diye bir fişek cıkarmıştı 10 lu paket o biraz daha farklı.
linki bu.http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=421
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Fehmi TUNCER

• *
« Yanıtla #2 : 01 Mayıs 2013, 13:52:51 »
50 60 metrede ağzı sekiz kıvırımlı armusalar güzel cedit 100 metrikler 50 mt sonra güzel gurupman yapıyor bizat denedim birde rottweil profersionel lin tiger 32 gram 5 no hiç tahmin edemeyeceğim bir fişekti ama mesafesi beni şaşırtı cedit 3 nolu şokla armusayla rottweili fol şokla  armusa 32 garam 6 no rottweil 32 gram 5 noyla  tüfek namlu çapı 18.33 uzak mesafeler için  harika bir kaç daha fişek var şu an aklımda değil SAĞICAKLA KALINIZ İLHAN KARDEŞİM
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2013, 14:17:55 Gönderen: Fehmi TUNCER »
Fehmi TUNCER
1959 antalya/hakkari

Çevrimiçi İlhan GÜNEN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 01 Mayıs 2013, 21:21:16 »
Bilgi paylaşımınız için teşekkürler,

Sağlıcakla kalın.
1984 ORDU

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 01 Mayıs 2013, 21:42:46 »
50 60 mt gerçekten uzak sayılabilecek bir mesafe.bu mesafeler neredeyse yivsiz av tüfekleriyle ateş edilebilecek en son mesafe.bu mesafelerde fişeklerde pek grupman beklemek söz konusu değil.dünyanın en iyi fişeği için bile 60 mt çok uzak bir mesafe.....
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Fehmi TUNCER

• *
« Yanıtla #5 : 01 Mayıs 2013, 21:59:03 »
suat kardeşim yazdığım bu fişekleri 50 60 mtre A4 kağadına  destekli atış yap 71 namluyla  aynı kullandığım şoklarla bak bakalım  ne yurum yazarsn
Fehmi TUNCER
1959 antalya/hakkari

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #6 : 01 Mayıs 2013, 22:02:34 »
50 60 metrede ağzı sekiz kıvırımlı armusalar güzel cedit 100 metrikler 50 mt sonra güzel gurupman yapıyor bizat denedim birde rottweil profersionel lin tiger 32 gram 5 no hiç tahmin edemeyeceğim bir fişekti ama mesafesi beni şaşırtı cedit 3 nolu şokla armusayla rottweili fol şokla  armusa 32 garam 6 no rottweil 32 gram 5 noyla  tüfek namlu çapı 18.33 uzak mesafeler için  harika bir kaç daha fişek var şu an aklımda değil SAĞICAKLA KALINIZ İLHAN KARDEŞİM
Fehmi Bey mahsuru yoksa güzel grupman aldığınız tüfeğin markasını söyler misiniz? Selamlar
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimiçi Çağrı ECE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 01 Mayıs 2013, 22:14:52 »
bu sitede 50 60 yard atışları yapmışlar uygun fişeği şoku seçince imkansız değil demekki. yazılardan pek anlamadım ama resimler belli
http://www.duckhuntingchat.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=164301
  • Franchi Affinity
SMMM Ç.Çağrı ECE 1988 İZMİR

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 01 Mayıs 2013, 22:20:41 »
suat kardeşim yazdığım bu fişekleri 50 60 mtre A4 kağadına  destekli atış yap 71 namluyla  aynı kullandığım şoklarla bak bakalım  ne yurum yazarsn
fehmi abi 60mt mesafede uçar bir hedefe ateş etmekle  sabit bir a4 kağıdına ateş etmek arasında epey bir fark var.siz uçan av hayvanlarına destekli atmıyorsanız aynı sonucu almanız beklenemez.ben 60mt de a4 kağıdına 32gr 4 no rio marka fişekle desteksiz attım.4 saçmayla vuruldu.ve neredeyse arpacıktan  a4 kağıdı gözükmüyordu bile.saçma tutması imkansız değil önemli olan oraya ulaşan  saçmanın potansiyel enerjisi.375m/s hızla çıkan  bir  5 numara fişek 35mt de 215m/s hıza  düşüyor. 60 mt mesafede bu hız  200m/s çok altına düşerki zaten bu hızın altındaki saçmanın enerjisi kalmıyor.ateş etmeninde pek mantığı kalmıyor.
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Ziya ÇOBANOĞULLARI

• Müdavim Üyemiz
  • Avın başı rasgele sonu nasiptir.
« Yanıtla #9 : 01 Mayıs 2013, 23:18:35 »
Volkan Abi sezon açılınca beraber 1-2 ava gidelim kendi gözünle gör.
Ben daha önce yazmıştım yine yazayım.
S56 Beretta 71 namlu 1/3 şok tüfeğim.
Fişek 32 gr. Armusa 6-8 numara.
Üveyk avında 8 numara ile 70-80 adımdan devamlı av vuruyorum.
Keklikte açık arazide 8-6 numara ile geçtiğimiz sezon 70-80 adımdan 5-6 keklik vurdum.
Ördekte 6 numara ile vurduğum kuşların mesafesi de üveyk ve kekliklerden az değil.
Profilden yaptığım avlara bakabilirsin. Bu sitede olmayan avlarım Facebookta var.
Buradan yazarak ispatlamak veya sezondaki avlarla anlatmak zor.
Ama halep ordaysa arşın burda  :)
Seninle 1-2 av yapalım Site Yöneticisi olarak tescillersin.
Ondan sonra bana olmaz öyle şey diyenlere kapak olur.
Hatta ve hatta fitil ve sarı su neymiş bizzat foto video çekersin.
  • Belçika Piper Çakmaklı Çifte(Constantinople-Lazaro Gabay)
  • Çifsan Çsp 555 Süperpoze
  • Sarsılmaz Concorde Yarı otomatik
  • Luigi Franchi Black Magic Yarı otomatik
  • Pietro Beretta S56E
  • Savaşcı Pointer's Altar
Ziya ÇOBANOĞULLARI      A rh +
02.06.1972 Bergama/İZMİR
İkamet : Çandarlı

Çevrimdışı Ziya ÇOBANOĞULLARI

• Müdavim Üyemiz
  • Avın başı rasgele sonu nasiptir.
« Yanıtla #10 : 01 Mayıs 2013, 23:23:53 »
Fehmi Abi Armusa ve Rotweil fişek konusunda hem fikiriz.
Cheditte 100 metri fişeği hiç kullanmadım bir şey diyemiyorum.
  • Belçika Piper Çakmaklı Çifte(Constantinople-Lazaro Gabay)
  • Çifsan Çsp 555 Süperpoze
  • Sarsılmaz Concorde Yarı otomatik
  • Luigi Franchi Black Magic Yarı otomatik
  • Pietro Beretta S56E
  • Savaşcı Pointer's Altar
Ziya ÇOBANOĞULLARI      A rh +
02.06.1972 Bergama/İZMİR
İkamet : Çandarlı

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 01 Mayıs 2013, 23:42:08 »
Volkan Abi sezon açılınca beraber 1-2 ava gidelim kendi gözünle gör.
Ben daha önce yazmıştım yine yazayım.
S56 Beretta 71 namlu 1/3 şok tüfeğim.
Fişek 32 gr. Armusa 6-8 numara.
Üveyk avında 8 numara ile 70-80 adımdan devamlı av vuruyorum.
Keklikte açık arazide 8-6 numara ile geçtiğimiz sezon 70-80 adımdan 5-6 keklik vurdum.
Ördekte 6 numara ile vurduğum kuşların mesafesi de üveyk ve kekliklerden az değil.
Profilden yaptığım avlara bakabilirsin. Bu sitede olmayan avlarım Facebookta var.
Buradan yazarak ispatlamak veya sezondaki avlarla anlatmak zor.
Ama halep ordaysa arşın burda  :)
Seninle 1-2 av yapalım Site Yöneticisi olarak tescillersin.
Ondan sonra bana olmaz öyle şey diyenlere kapak olur.
Hatta ve hatta fitil ve sarı su neymiş bizzat foto video çekersin.
ziya abi bu armusa fişeğini hem 32 gr 7-8 hemde 30 gr 7- 8 no sundan almak istiyorum nereden temin edebilirim
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2013, 23:46:03 Gönderen: Özgür TAŞ 45 »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 02 Mayıs 2013, 00:00:17 »
Bence sacmanın menzili yoktur. tüm samimiyetimle sölüyorum ve gözümle şahit oldum dayımın 86 namlu ispanyol grosobel çiftesi var 32gr no.3 starlig marka fişekle tarlanın ortasında tek bir tahtalı vardı  yanaşırken birden kaktı tek atış kuş düştü kanat kırıgı ve saydık asla yalan dolan yok tam 131 adım...
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Fehmi TUNCER

• *
« Yanıtla #13 : 02 Mayıs 2013, 12:53:37 »
ziya kardeşim 100 metrik fişeği ilk çıktığından beri kullanıyorum kışın  ördekte istisna keklik avında kullanıyorum atış denemelerini çok yaptım  avda 50 metrenin üstünde atış yapman lazım deneme atışlarda 3 nolu şokla çok kez 50 metrede tapayı vurmuşum 50 metreden sonra dağılım yapan bir fişek hele duran avlara denedim adımları saysam kimse inanmaz onun için yazmıyorum tabiki denemek amacıyla duran ava ateş ettim gerçekten menzili mesafeli bir fişek.A4 kağadına defalarca destekli atışlarım olmuş burdan kısa yazacağım.A4 kağatlara ne marka fişek varsa ceditin yanında bile geçmediler yukarda yazdığım rottweil ve armusa hariç yerlilerde mecada güzel
Fehmi TUNCER
1959 antalya/hakkari

Çevrimdışı Fehmi TUNCER

• *
« Yanıtla #14 : 02 Mayıs 2013, 13:49:26 »
vOlkan bey bu tüfeğin markasını söylersem inanmanız belkide garibinize gider ama  garibinize gitmiye bilirde ön yargılı olmayı hiç sevmiyen biriyimde markasını söylemek zurunda kendimi his ediyorum bu tüfeği yapan ramazan aknarçay osta belki tanırsınız hata tüfeği ilk yaptırdığım zaman ramazan ostaya atış deneme bazı detaylarını anlattım şöyle bir şey dedi abı dedi bunları  sitede paylaşırsan kimsenin buna inanacağını sanmıyorum bende hiç paylaşmadım çünkü ben kendim defalarca denediğim halde bende inanmadım bunu başkalarını nasıl inandıracağım diye hiç baylaşmadım halada paylaşmış değilim sadece özetin az kısmını yansıttım vOlkan bey ramazan ostanın tel nosu  05423371471 telefon yazmanın nedeni aklında kalmışsa size anlatır diye  tüfek kral poze 71 namlu çapı 18.33  çelik gövdeli yanlız 100 metrik cideti üst namluyla 3 nolu şokla atış yaptım mesafeyi yazmıyayım yazdıklarımın kusuru varsada af ola herkese sağlıklı  iyi paylaşımlar dileğiyle
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2013, 13:53:14 Gönderen: Fehmi TUNCER »
Fehmi TUNCER
1959 antalya/hakkari

Çevrimdışı Fehmi TUNCER

• *
« Yanıtla #15 : 02 Mayıs 2013, 14:01:36 »
suat bey kardeşim galiba yanlış anladınız ben cedit 100 metrik fişek için söylüyorum diğerlerine hem fikiriz sağlıcakla kalınız
Fehmi TUNCER
1959 antalya/hakkari

Çevrimiçi İlhan GÜNEN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 02 Mayıs 2013, 21:44:21 »
Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.

Ben sadece ördek avı için maksimum 50 metreye tüfek atıyorum.Malum en fazla yüksek geçen 3-5 adet kuş görüyoruz ve kalın saçmayla düşürmeye çalışıyoruz. Saçma alırsa mutlaka düşsün diye. İsabet oranı düşük olmasına rağmen Saçma numaraları ise sadece 01,0,1,2,3 numaradan ibarettir.
50 metrede ördeğe 4-6 numara arası fişeği kesinlikle kullanmıyorum, bu saçmaların ördek saçması olmasına rağmen 50 metredeki hızı, enerjisi, gücü vs. kesinlikle zayıf olduğuna inanıyorum ve av hayvanlarımıza saygı duymamız gerektiğinden tüğü hafif delmiş deride kalmış kurşunla kuşun ne çektiğini bilemeyiz. Örneğin insana bir saçma gelmesi geldiği yeri yakması ve bizi öldürmemesi canımızın yanması gibi kötü bir durum.  :-[

Bulunduğum yer itibariyle ördekler hep yüksek geçiyor  bu nedenle maksimum 50 metre mesafeye  3 numaradan ince olmamak şartıyla atış yapıyoruz. Ördek beki meramız görüşü açık olduğu için eğer ördek vurulmuşsa mutlaka takip edip buluyoruz.

Bu mesafelerde sanki boru tapalı fişekler normal fişeklere göre sanki biraz daha etkili ve bu nedenle cheddite 100 metri fişeği gibi farklı özellikte olup benim bilmediğim fişekler var mı merak ettim. ve neden yerli fişek üreticilerimiz bu boru tapalı fişekte üretip çeşit yapmazlar?

Sağlıcakla kalın.
1984 ORDU

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #17 : 02 Mayıs 2013, 22:11:53 »
Fehmi Bey çok teşekkürler. Yok şaşmadım, olabilir. Demek namlu birleşimi, namlu içini düzgün yapmışlar. Kral yapamaz diye düşünmüyorum ama her tüfeği aynı yaparlar mı; onda tereddüt ederim. İsterlerse güzel yapacak imkanları var. Sizdekini iyi yapmışlar. İyi günlerde kullanın inşallah.

Ziya efem inşallah beraber gidebiliriz, isterim. Lakin inanmak için sözün bana yeter. Zaten 50-60 m uygun irilikte saçma ve yeterli grupman olduktan sonra av alınabilecek mesafe. Sorun o mesafelerde yeterli grupmanı verecek tüfekle fişeği denk getirmek. Onlar olunca iyi atıcı avını yapar. Ama bana göre epey uzak. Eskiden beri o mesafelere atmıyorum. Bana uzak görünüyor. Yineliyeyim, uygun irilikte saçma ile yeterli grupman verebilen tüfekle o mesafelerden av yapmak mümkün bence.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Fehmi TUNCER

• *
« Yanıtla #18 : 05 Mayıs 2013, 18:13:16 »
Ben teşekür ederim Vulkan bey  Saol aynen dediğiniz gibi hem namlu içini hem de malumunuz fişek yatakları genelde 76 mm  tüfek kullanıyoruz kullandığımız fişeklerde 70 mm fişekler arada bir kaç milimlik fark oluyor ostanın  dediğini söylüyorum o farkın minimuma indirdirdiklerini  bi zat kendisi söyledi daha namluyla ilgili bazı detaylar vs var daha sonra ihtiyaç duyarsa yazarım tekrar teşekürler sağlıkla kalınız
Fehmi TUNCER
1959 antalya/hakkari

Çevrimdışı Fehmi TUNCER

• *
« Yanıtla #19 : 08 Mayıs 2013, 00:05:53 »
..........
Fehmi TUNCER
1959 antalya/hakkari

Çevrimdışı Fehmi TUNCER

• *
« Yanıtla #20 : 08 Mayıs 2013, 00:46:29 »
volkan bey iyi akşamlar özelden bana mesaj atmıştınız burdan yazmamın sebebi yazdıklarımdan avcı arkadaşlarında bir nebzede olsa bi fikirleri olsun diye...konuyu elimden geldiği kadarıyla cevap vermeye çalışacağım.Hafızamı zorlamaya çalışacağım önemli olan Ramazan ustanın söylediklerini size aktarmam eksik yazabilirim.Ramazan ustaya ulaşmak isterseniz tlf no:0542 337 1471 den öğrenebilirsiniz.Ustayla özellikle namlu fişek yatağın üzerinde çok durduk ben 70 mm fişek yataklı tüfek istiyordum.Volkan Bey malumunuz kullandığımız fişekler 70 mm lik fişekler kullanıyoruz e Ramazan Usta ne yapalım bu aradaki fişek boşluğunu fişek fişek yatağında patladıktan sonra fişeğin boş kovanı dahi kısa gelmekte usta çaresine bakarız dedi çokta emek harcadı fabrikada ki ustalarla görüştü bana söylediği gözün aydın minimuma indirdik minimum dediği yani aradaki farkını 1 mm ye getirdik  ben av tüfeğinin önce namlu kalitesi gelir,görselliği benim için ikinci planda  kusura bakma yazım biraz uzun oldu usta ne iş yaptığımı biliyor istediğim tüfeği alma imkanım var çok şükür lakin kendi ustalarımız varken yabancı ülkelere neden para verelim bizim avcı camiamızda bazı insanlarımız  üzümlünün ismini kötüye çıkardıklarıda muamma evcı ne istediğini bilirse ustaların yapacağından edım gibi eminim.Usta namluyla ilgili çok şeyler söyledi tüm konsantrasyonu namlu üzerinde durduk namlu 4140 çeliğin en iyisi yani bütün 4140 çeliklerinin aynı kalitede  olmadıgınıda söyledi,namlu delme  süresi honlama zamanın aradaki beklemenin çeliğe göre krom ne az ne fazla miktarda kullanacağınıda söyledi.namlu paralelliğinin namlu sertliğinin ölçülerinide rakamla söyledi.Rakamlar şuan aklımda değil şokların namlunun içinden 7 santim geride başlaması şok uzunlukları 7 santim  yarı rayba gibi bir şey onu tam bilemeyeceğim bilmediğim çok şey var aklıma gelenler bunlar dahada yardımcı olmak isterdim hem bilmek açısından gerçekten namlu üzerinde baya Ramazan usta emek verdi çünkü Ramazan ustaya meranın açık olduğunu uzun atış yapacağımı her seferinde anlattım ustanın başının etini yedim:) başka tüfeklerimde var söylediğim merada daha önce hiç tüfek atamazdım uzak kalkıyorlardı keklikler bu tüfeğin sayesinde gercekten 2 yıldır boş geldiğim  hiç olmadı. şaka değil beretta s 687 pozeyle 100 metrik fişekle aynı şok aynı 71 namlu tüfekle 105 metrede atış yaptık A4 kağıdına kral 16 saçma bıraktı beretta 8 adet bıraktı.İnşallah okumaktan sıkılmamışsınızdır aslında uzun çeneli bir insanda değilim bildiğim bunlar inşallah ne yazdığımı bir nebzede olsa anlamışsınızdır sağlıcakla kalınız ömrünüz sağlıkla geçsin...bütün avcı arkadaşlarıma ve kardeşlerime sevgiler benden büyüklerede saygılar...NOT:Volkan bey özelden yazmıştınız bende farkında olmadan aslında konu başlığı altında yazmam gerekıyodu burdan yazmıştım artık tekrar yazmaya üşendim inşallah gözünüz bu sayfaya gözün ilişir.
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2013, 01:57:55 Gönderen: Fehmi TUNCER »
Fehmi TUNCER
1959 antalya/hakkari

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 08 Mayıs 2013, 11:45:12 »
ziya abi bu armusa fişeğini hem 32 gr 7-8 hemde 30 gr 7- 8 no sundan almak istiyorum nereden temin edebilirim

özgür abi sendeki fişekleri toplasan bi bayi açılır heralde :)

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 08 Mayıs 2013, 17:30:37 »
özgür abi sendeki fişekleri toplasan bi bayi açılır heralde :)
seçuk hocam bizim burdaki bayilerle yarışırım çeşit konusunda  :D :D :D şimdide el yapımı fişek aldım 3-4 kutu tekirdağdan geldi onuda menüye ekledim istersen sanada yaptırabilirim saygılar
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #23 : 08 Mayıs 2013, 19:54:31 »
Bu fişek amortisörsüz kova tabir edilen tapa ile doludur..piyasada böyle amortisörsüz tapa kullanan şu anda başka fişek yok..
bulursanız eski maionchi 35 gramlar ve nike trap 32 gramlar kova tapa idi..

https://www.fisekmarket.com/default.asp?git=9&urun=2146
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #24 : 08 Mayıs 2013, 19:56:23 »
bu arada ördek fişeği derseniz
https://www.fisekmarket.com/default.asp?git=9&urun=4
lambro blue tavsiye ederim

birde yakında gelecek olan
https://www.fisekmarket.com/default.asp?git=9&urun=1105
lambro demi magnum ile uzaktan güzel bir ördek avı yapabilirsiniz..

denenmiştir onaylanmıştır.
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama