Gönderen Konu: 32- 40 gr ARASI BORU TAPALI FİŞEKLER HANGİLERİDİR ?  (Okunma sayısı 11607 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Ynt: 32- 40 gr ARASI BORU TAPALI FİŞEKLER HANGİLERİDİR ?
« Yanıtla #25 : 08 Mayıs 2013, 22:56:50 »
Fehmi Bey elinize sağlık, teşekkürler. Yazdığınız kadarını yeterince anladım sanıyorum. Tabi ustası kadar anlayacak bilecek değilim ama neler yapmışsa faydasını görmüşsünüz. Artık bunun üzerine söz edemem. İyiki Ramazan Usta'ya onu yaptırmışsınız.

Size özelden sorma nedenimi da yazayım; ola ki foruma yazmak istemeyebilirdiniz. Forumdan sorup zorlamış gibi olmamak için özelden izin istemiştim. Yine de buraya yazmanız iyi olmuş. Tekrar teşekkür ederim.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #26 : 08 Mayıs 2013, 23:21:56 »
Boru tapalı fişek nasıl tam anlamadım ama eğer altında amortisör olmayanlardansa, onlar çelik gibi sert saçmalar için oluyor. Polat Bey daha iyi bilir. Normal kurşun saçma için iyi olacağını düşünmüyorum.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Fehmi TUNCER

• *
« Yanıtla #27 : 09 Mayıs 2013, 02:20:24 »
Volkan bey düşüncenize teşekür ederim ilaki söylediğiniz duğru usta kadar tabiki bilmemiz zur  birde hiç raslanmadığım bir olayda ne fişek atarsam namluyu kirletmiyor onuda bilmenizi istedim teknikle ilgili silahtan pek anladığım yokta yılların verdiği bazı edindiğim tercübeler sayesinde azda olsa anlarım bende karınca kararınca kendimce kunuyla ilgili  eksikte olsa size bir nebze faydam ulmuşsa sevinmişim demektir SAĞLIKLA KALINIZ
Fehmi TUNCER
1959 antalya/hakkari

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 09 Mayıs 2013, 22:44:06 »
boru tapa tabir edilen bir tapa 40 gram saçma alır ise 28 gram çelik saçma alır.aynı tapa ile iki farklı tip fişek dolabilir.
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama