Gönderen Konu: TEBRİKLER YILDIZ SİLAH SANAYİ  (Okunma sayısı 5634 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Engin MAKAS

• *
Torungil
İzmir / Kemalpaşa. 1979
arh +
KALİTE KONTROL AUDATÖR
Bazı tüfekler fişek seçmez. Bazı avcılar tüfek seçmez.

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: TEBRİKLER YILDIZ SİLAH SANAYİ
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2013, 19:05:43 »
 :)
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 15:25:34 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 15 Mayıs 2013, 23:37:40 »
ilahi :D
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 16 Mayıs 2013, 00:41:50 »
O0 selamünaleyküm

engin bey: bahsettiğiniz tüfek  dünya yivsiz avtüfeği standartlarını belirleyen HAKAN AKMAN tarafından testi geçemeyen bir tüfek ;D ;D ;D bilginize

saygı ile allaha emanetolun
haddini bil öyle konuş... SEVİYESİZLİĞİN ALEMİ YOK......
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Uğur ŞENLİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 16 Mayıs 2013, 00:42:33 »
Haksızlık yapmayın Hakan kardeşime
onun markayla sorunu yok sadece kendi bilgi ve tecrübelerine dayanarak kafasında soru işareti kalan yerlerin cevabını istiyor
Hakan bey sakin olalım gençlerin kötü bir niyeti olduğunu zannetmiyorum
selamlar saygılar.

« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2013, 00:45:47 Gönderen: Uğur ŞENLİK »
  • Akkar 512 çifte
  • Akkar Altay
  • Armsan 620
Uğur ŞENLİK
1969 zonguldak

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 16 Mayıs 2013, 01:12:33 »
Haksızlık yapmayın Hakan kardeşime
onun markayla sorunu yok sadece kendi bilgi ve tecrübelerine dayanarak kafasında soru işareti kalan yerlerin cevabını istiyor
Hakan bey sakin olalım gençlerin kötü bir niyeti olduğunu zannetmiyorum
selamlar saygılar.

UĞUR BEY
Kimse ile şahsi bir sorunum yok ,, insanlara her zaman saygı ile yaklaşıyorum ve o şekilde hitap ediyorum ,, tabiki karşımdaki kişilerdende aynı hassasiyeti bekliyorum ,, fakat bazen bu tür hitap tarzı ve itham edici ,, alaycı yorumlar olunca ,, insan ister istemez sinirleniyor...
Ayrıca  X markalı bu silahı beğenmek,, güvenmek zorundamıyım,, veya ben beğenmiyorum diye insanlara sakın bu silahı almayın ,,kullanmayın demedimki sadece kendi fikirlerimi beyan ettim ,, kafamdaki soru işaretleri devam ettiği gibi ,, X marka bu silahla ilgili yapılan paylaşımlarda şüphelerim ve görüşlerimi doğrular nitelikte bir sürü daha soru işareti doğuyor...SELAMLAR....
Hakan AKMAN

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 16 Mayıs 2013, 02:58:33 »
bizdeki kalite anlayışı kişidenlişiye farkeder.. standart konusunda pekçok ülkeden geriyiz.... dikkat ederseniz kullanıcı yorumları en belirleyici etken oluyor... yıldız  kullanıcısı olarak hakan beye hak veriyorum.....hertürlü marka model sorgulanabilmelidir forumun amacıda budur.... yeri geldi akusun 7 pimlisini bile eleştirdik... hiçbir markanın bizim gözümüzde dokunulmazlıgı yoktur,3 b bile olsalar farketmez.....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Resul YASAK

• *
« Yanıtla #7 : 16 Mayıs 2013, 04:35:01 »
ben de bir yıldız tüfek kullanıcısıyım. tüfeğimi beğenerek ve severek kullanıyorum. yıldız hakkında bu tür haberler çok çıkıyor ve gurur duyuyorum. ama bu ürünlerini ya da tüfeğimi sorgulamayacağım anlamına gelmez. kullanıcı sorgulayacak ki kalite daha da artsın. selam ve dua ile...
Resul YASAK
1977 HATAY

Çevrimdışı Hüsnü DİLMEN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 16 Mayıs 2013, 11:12:14 »
bizdeki kalite anlayışı kişidenlişiye farkeder.. standart konusunda pekçok ülkeden geriyiz.... dikkat ederseniz kullanıcı yorumları en belirleyici etken oluyor... yıldız  kullanıcısı olarak hakan beye hak veriyorum.....hertürlü marka model sorgulanabilmelidir forumun amacıda budur.... yeri geldi akusun 7 pimlisini bile eleştirdik... hiçbir markanın bizim gözümüzde dokunulmazlıgı yoktur,3 b bile olsalar farketmez.....
ben de bir yıldız tüfek kullanıcısıyım. tüfeğimi beğenerek ve severek kullanıyorum. yıldız hakkında bu tür haberler çok çıkıyor ve gurur duyuyorum. ama bu ürünlerini ya da tüfeğimi sorgulamayacağım anlamına gelmez. kullanıcı sorgulayacak ki kalite daha da artsın. selam ve dua ile...

aman beyler ne yapıyorsunuz ???  bu markanın fabrika müdürü duymasın!!!! bana yaptığı gibi sizede telefon açar ve derki '' bizim ürünlerimizi yargılamak,sorgulamak sizin HADDİNİZE DEĞİL !!!!   '' der.
 aman beyefendiyi kızdırmayın.
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2013, 11:13:22 Gönderen: Hüsnü DİLMEN »
Hüsnü DİLMEN
1968 ISPARTA   0 533 389 79 79

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 16 Mayıs 2013, 23:40:03 »
aman beyler ne yapıyorsunuz ???  bu markanın fabrika müdürü duymasın!!!! bana yaptığı gibi sizede telefon açar ve derki '' bizim ürünlerimizi yargılamak,sorgulamak sizin HADDİNİZE DEĞİL !!!!   '' der.
 aman beyefendiyi kızdırmayın.
HÜSNÜ BEY
Birde komşu olacaksınız öyle değilmi ,, iyiki sadece kızmakla kalmış ,, kendilerinden sonraki ülkemizdeki diğer tüm markaları tuuu kakaaa yapmamış
onlar için TÜRKİYEDE sadece yıldız tüfek yapar ,, diğer markalar su borusundan namlu,, çoban sopasından kundak yapar....
Hakan AKMAN

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
  • osman döşler. 1968-istanbul
« Yanıtla #10 : 17 Mayıs 2013, 00:38:39 »
Hüsnü bey fırçayı yemişsiniz sizin haddinize değil tabii ,

ben de haddimi bilemeden o pimli mimli tüfeği eleştirdim sahibi açıp bizim arkadaşa çok biliyorsa kendi yapsın, benim ilanıma yazmasın demiş.

Tövbe etmesem roman yazacağımda oldu artık bir kere
Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

Çevrimdışı Hüsnü DİLMEN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 17 Mayıs 2013, 10:04:14 »
eyvah eyvah eyvahhhh.  bakalım daha kimler neler diyecek ?? :-[ :-[
Hüsnü DİLMEN
1968 ISPARTA   0 533 389 79 79

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 17 Mayıs 2013, 10:12:08 »
bence sıradan bir ihracat haberi,sarsılmaz ya da huğlu ile ihracatta rakip olacağını sanmam,tüfek yapım aşamaları anlatılmış haberde ki diğer firmalarda bu aşamaları uyguluyorlardır,yıldızın müdürüne slm olsun kimseye kendi ürünlerini sorguluyorlar diye haddi bil diyemez,

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 28 Mayıs 2013, 22:20:15 »

Hüsnü bey fırçayı yemişsiniz sizin haddinize değil tabii ,

ben de haddimi bilemeden o pimli mimli tüfeği eleştirdim sahibi açıp bizim arkadaşa çok biliyorsa kendi yapsın, benim ilanıma yazmasın demiş.

Tövbe etmesem roman yazacağımda oldu artık bir kere
oldum olası eleştiriyi sevmeyen bir milletiz vesselam.hep mükemmelini biz yaparız.başka birilerinin  fikirlerinin eleştirmesinin hiç haklı sebebi yoktur.yahu her eleştiri  sizi bir adım daha  öteye sürükleyebilecek bir basamak iken  bu basamağı kullanmamak akıl işi değil. biri  usta diğeri fabrika  müdürü.valla bunlar çok ünlü xxxxx   markalar olsalar  küçük dağları biz yarattık derler.sıkıyosa bu form da yazı  yazda görelim. vallaha adamı evinden aldırırlar....

• HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Adem KARACAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 13 Haziran 2013, 11:22:05 »
  bende yıldızın P 71 MODELİ VAR BEN MEMNUNUM AMA BU KALİTELİ OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ AMA ŞU VAR ALIRKEN BAYİ ARKADAŞIMIZ BÜTÜN MODELLERİ PARÇALADI BAKTIK BENİM HOŞUMA GİTTİ AMA BUDA YETMEZ
         BEN KENDİ  ADIMA BU SİLAHI TEKNİK OLARAK İNCELEYECEK BİR KURUL DEĞERLENDİRMESİNİ GÖRMEK İSTERİM SHOT GUN DERGİSİNİN DEĞERLENDİRMESİNDE %82 ALMIŞ OLDUĞUNU GÖRDÜM .TABİ BUNLARIN HEPSİNİ ALMADAN ÖNCE ARAŞTIRDIM.DAHA HİÇ BİR SIKINTI        YAŞAMADIM AĞIR DOLULAR VE DÜŞÜK GRAMAJ FİŞEKLERLEDE GÜZEL SONUÇ ALDIM.

AMA İYİ DEMEK İÇİN YETMEZ ÖNCE BİZ İYİ OLACAZ Kİ SİLAHIMIZ İYİ OLSUN
SON OLARAK TÜRKİYEDEKİ SİLAHLARIMIZ BİR DİZİ TEKNİK DEĞERLENDİRMEDEN GEÇTİKTEN SONRA BİRİNCİ İKİNCİ ÜÇÜNCÜ İLAN EDİLECEK ONDAN SONRA BU TARTIŞMALAR BİTER Mİ BİTMEZ O ZAMANDA SÜRER 

AVI AVCI VURUR SİLAH DEĞİL YILDA EN FAZLA 200 BİLEMEDİN 300 FİŞEK ATAN BU SİLAHLAR BİZİM STANDARTLARIMIZIN ÇOK ÜSTÜNDE  O0 O0 O0 O0 O0
  YERLİ SANAYİ OLMASA NE YAPARDIK BİLEMİYORUM . ALLAH USTALARIMIZA ÖMÜR VERSİN

• Huğlu 104 A 76 namlu 1/3
Adem KARACAN
1982 Cihanbeyli   LİMİT VİCDANDIR.  AVCI VİCDANSIZ OLAMAZ.