Gönderen Konu: İDRAR YOLUNDA İLTİHAP...  (Okunma sayısı 2818 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERSİN KARA

• Ziyaretçi
İDRAR YOLUNDA İLTİHAP...
« : 30 Nisan 2013, 12:15:06 »
MERHABA ARKADAŞLAR.YAKLAŞIK OLARAK 2 AY GİBİ BİR SÜREDİR KÖPEĞİMİN PENİSİNİN UCUNDA AZ MİKTARDA İLTİHAPLANMA GÖRÜYORUM.

VETERİNER' İMLE 2 AYDIR TEDAVİ UYGULUYORUZ FAKAT BİR SONUÇ ALAMADIK.SİZ DEĞERLİ AVCI ARKADAŞLARIMDAN DA BÖYLE BİR SIKINTI YAŞAMIŞ VE

ATLATMIŞ OLAN VARSA TECRÜBELERİNİ PAYLAŞABİLİR Mİ ACABA.YUMURTALIKLARIN DADA KIZARIKLIK MEVCUT.ÜZERİ KABUK KABUK OLMUŞ.SANIRIM

KAŞIYOR .FAKAT KÖPEĞİMİN NEŞESİ OLDUKÇA YERİNDE.HERHANGİ BİR RAHATSIZLIK BELİRTİSİ GÖREMİYORUM.İŞTAHI DA GAYET YERİNDE.BİLGİ VE

TECRÜBELERİNİ PAYLAŞAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Çevrimdışı Halil TEKİN 34

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: İDRAR YOLUNDA İLTİHAP...
« Yanıtla #1 : 30 Nisan 2013, 13:22:57 »
Yumurtaliklarindaki kizariklik ve kabuklanma yattigi zemin ile alakali olabilir iltihap konusuna gelince veteriner arkadas daha dogru bilgi verecektir .
Kıbrıs
20/06/1983

Çevrimdışı Vet.Hekim Kaya GİRAY

• *
« Yanıtla #2 : 30 Nisan 2013, 16:07:42 »
ersin bey erkek köpeklerde prepesium akıntısı olarak adlandırdığımız yeşil ve kıvamlı bir akıntı vardır ve fizyolojik biabi ben r durumdur. eğer akıntı kokusuz , yeşil ve krem kıvamındaysa korkacak bir durum yok tabi ben bu yorumu köpeği görmeden yapıyorum yine endoğru kararı vakayı görüp muayene etmiş olan meslektaşım vermiş olacaktır.
                                          geçmiş olsun
Kaya GİRAY(Veteriner Hekim)
1982 (İnegöl/BURSA)
05365548350

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 30 Nisan 2013, 16:22:14 »
Geçmiş olsun.
Ahmet VURAL
1954 Ankara

ERSİN KARA

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 01 Mayıs 2013, 08:33:21 »
ersin bey erkek köpeklerde prepesium akıntısı olarak adlandırdığımız yeşil ve kıvamlı bir akıntı vardır ve fizyolojik biabi ben r durumdur. eğer akıntı kokusuz , yeşil ve krem kıvamındaysa korkacak bir durum yok tabi ben bu yorumu köpeği görmeden yapıyorum yine endoğru kararı vakayı görüp muayene etmiş olan meslektaşım vermiş olacaktır.
                                          geçmiş olsun

Kaya bey öncelikle merhaba.Olay aynen izah ettiğiniz gibi bir durum.yeşil ve kokusuz bir akıntı.Tam olarak akıntı da diyemem aslında.Sadece penisin uç kısmında az miktar da görüyorum.Bunun için ilaç v.s. kullanmama gerek varmıdır. Tedavi edilmesi gereken bir durum mudur.İleride daha ciddi sıkıntılara neden olabilirmi. Ben 2 aydır 2 değişik hap kullandım.Şuan isimlerini hatırlamıyorum. 15 gündür de veteriner arkadaşın verdiği sarı bir toz vardı onu sulandırıp penis içi yıkama işlemi yapıyorum.Sonuç yine aynı.Akıntı var.Fikir verirseniz memnun olurum Kaya bey.

Çevrimdışı Orhan AKSOY

• *
« Yanıtla #5 : 01 Mayıs 2013, 21:53:55 »
Aynı durum benim pointerimde de var, ben o akıntıyı normal diye biliyorum.  Onun için şu ana kadar herhangi bir ilaç kullanmadım.  Aslında akıntı da değil açık yeşil krem kıvamında eğer bu bir rahatsızlıksa bende tedavi ettirmeliyim.
  • Benelli Raffaello Special Lusso
  • Fabarm Elos C
  • Perazzi mx8
  • Pointer ve Setter
Orhan AKSOY
1969 Serik/ANTALYA  BRh +