Gönderen Konu: Tüfek atarken geriliyorum,kasılıyorum..Korkumu nasıl yenebilirim?  (Okunma sayısı 19430 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sabahattin KARAHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
teşekkür ediyorum abicim...tedavi sürecinde harikaydım...tedavi biteli 1.5 ay oldu... zaten sezon bası amasyaya yani menleketime bıldırcın açılısına  gittim...acemi pointerimle harika avlar yaptım... kasımdan sonrada üç dört kez çulluk yaptım istanbulda... güç kuvvet moral harikaydı... yalnız 15 gün kadar önce bir nöbet geçirdim...vucudum tedaviye süper cevap vermiş... hala temiz... kafam 15 gün öncesine kadar hem aldıgım ilaçlardan hem hastalık virüslerinden kendisini korumus....kemoterafi bitince virüs kafama çalışıp beni iki günlük bir nöbete soktu... o iki günü hatırlamıyorum... hastanede geçmiş.... 12-13 gündür kafadaki nöbet oluşturan ödemi dagıtma tedavisi görüyorum...radyoterapi ve ilaçlarla biraz agır geçiyor,Allahıma şükürler olsun agrımız sancımız şuan için yok herhangi birşeye engelim yok....mevlam neylerse güzel eyler.... durum budur güzel kamil abicigim.... bu gün kendimi hoş mutlu sevinçli kısaca esürük derler öyle hissettigim için konulara seyirci degil katılımcı olmak istedim.... konu sahibi arkadaşdan özür dikliyorum konusunu kullandıgım için...... selamlar tüm dostlara......
Değerli Birol abi yorum ve testpitlerini severek okuduğum ve saygı duyduğum biri olalarak çok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşman dileği ile seni devamlı görmek isteriz forumda  konuyu açan arkadaşada saygısızlık yaptıksa afola
  • YILDIZ A71 YEDEK NAMLULU
  • YILDIZ SPZ ME 66
Sabahattin KARAHAN 1974 VAN
İnsanları tanışırken değil,tartışırken tanırsınız.
Çünkü, öfke saklanan kişiliği ortaya çıkarır.

Çevrimdışı Mustafa BİTMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • POLATLILI
YETERİNCE AVCI VAR AVI BIRAK KARDEŞİM BİDE SEN ÇIKMA:)
  • Beretta pigeon 2 drahtaar tibet
  • Beratta A400unico ultimec kick of drahtaar amon
  • Çifsan poze Drahtaar meks
Mustafa BİTMEZ
1977 ankara
polatlı.
MEJNUN NASIL LEYLAYA AŞIKSA BENDE DRAHTARA AŞIGIM:)

Çevrimdışı Mustafa KAYA 35

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
YETERİNCE AVCI VAR AVI BIRAK KARDEŞİM BİDE SEN ÇIKMA:)

Hocam konu 2013 konusu dikkatinizi çekerim :)

Herkese yorumları için teşekkür ederim.O durumu çoktan attım üzerimden.Çok uzun süredir foruma girmiyordum.O zamanlarda kendime 103FE modelini aldım ve foruma uğramaz oldum.Bir çok usta avcılarında dediği gibi ÇOK ATIŞ YAPMAK önemli.O yıllardan sonra tüfek atmadığım tek hayvan keklik kaldı.Oda bizim buralarda pek olmuyor.2013 senesinden bu yana kendimi biraz geliştirdim.Çulluğa,bıldırcına,tavşana bir çok kez fişek attım.

Sağlıcakla
Mustafa KAYA / İzmir
Edeple gelen lutüfla gider..
Gülü seven dikenine katlanır derler,
Kaktüsü sevenin vay haline..

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
Konu eski, sorun aşılmış ne güzel..
bu işlere küçükten alışmak gerek. ilgili ve meraklı çevrede yetişeceksin. en önemlisi genlerinde olacak ruhunda olacakki o ilgi merak ve yönlendirme yön bulacak.. benim sülalede babam amcalarım dayılarım eniştem komple avcı. e haliyle bize de bulaşıyor tabi. genlerde de var merak ve istek. Eski bir atasözü var ''değirmende doğan fare gök gürültüsünden korkmaz'' der :)
Nice güzel avlara inşallah Mustafa Bey..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Mustafa KAYA 35

Çevrimdışı Mustafa KAYA 35

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Konu eski, sorun aşılmış ne güzel..
bu işlere küçükten alışmak gerek. ilgili ve meraklı çevrede yetişeceksin. en önemlisi genlerinde olacak ruhunda olacakki o ilgi merak ve yönlendirme yön bulacak.. benim sülalede babam amcalarım dayılarım eniştem komple avcı. e haliyle bize de bulaşıyor tabi. genlerde de var merak ve istek. Eski bir atasözü var ''değirmende doğan fare gök gürültüsünden korkmaz'' der :)
Nice güzel avlara inşallah Mustafa Bey..
Teşekkür ederim Emrah Bey..
Dediğiniz şeyler çok önemli.Benimde dedem ve dayım avcıdır.Banada ordan geldi bu heves :).
Mustafa KAYA / İzmir
Edeple gelen lutüfla gider..
Gülü seven dikenine katlanır derler,
Kaktüsü sevenin vay haline..

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ