halil bey namlu iç çapları bilin markalara göre biraz daha dar görünüyor, bu sebepten dolayı ince saçma ile gayet başarılı grupmanlar gördük, peki bu şoklarla kalın saçma ile yine aynı grupmanı almamız mümkün mü
Mahmut bey, kalın saçmalarla kendim deneme yapmadım, şu aralar vaktim yok, vakit bulunca kalın saçma da atar deneriz, burada yine paylaşırız.
Amerika' da ciddi potansiyelimiz var ve oradaki parakende müşterilerimiz ve ana dağıtıcımızdan geri dönüşler alıyoruz. Hindi avlarında ürünlerimizi magnum fişekle kullanan müşterilerden de dönütler alıyoruz. Olumsuz bir durumla karşılaşmadık.
Amacımız; Avcıyı yormayan hafif tüfek, hafif fişek.
Poze ve çiftelerimizde yaz aylarında 24-28 gram. Kış aylarında 30-32 gr. ile iyi sonuçlar alıyoruz. Kalın saçma veya gramaja mümkün olduğunca gerek kalmıyor.
Çevremde, poze ile 30 gr. 3 no şok ile ördek avlanan avcı arkadaşlarımız var.
Yarı otomatikte gramaj biraz daha artırılabilir.
Her yıl ulaşabildiğim müşterilere anket düzenliyorum. Ürünlerimizin performansını ve müşteri geri dönütlerini alabilmek, ar-ge yi yönlendirebilmek amacıyla. 2013 ocak ve şubat ayında yaptığım anket düzenlemelerinden aldığım sonuçlara göre grupman, saçma dağılımı ve delicilik gibi hususlarda ciddi sıkıntı yaşamış, bizzat iletişime geçtiğim bir müşteri olmadı. Zaman zaman nadiren de olsa memnun olmayan müşterilerimiz oluyor, namlusunu değiştirinceye kadar elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz.