değerli forum üyeleri , yıldız silah sanayi , herhangi bir kaygı duymadan , ve cesaret gösterip , bir deneme yapmış ve bunu paylaşmış . . akıllarda soru işaretleri kalsada , sonuç ortada , ve isteyen inanır , isteyen inanmaz . . . illada herkes inanıp , tabirimi caiz görün ; şakşaklayacak diye bir mevzuuda yok . . . . eleştiriler olacak , + ve - yorumlar olacaktır illaki , sayın hakan akman beyde , yerli otomatik kullandığını , avrupa hayranı olmadığını dile getirmiş . . . ben şuna inanıyorum ki , yerli sanayimiz , belki , avrupanın amerikanın devleriyle birebir aynı kalitede imalat yapamadı ama ; söylenildiği kadarda kalitesiz imalat yapmadı . . . burada kıyaslanan firmalar belli , benelli beretta browning . . . . ben inanıyorumki , yerli silah sanayimizin bunlardan aşağıya kalır hiçbir tarafı yok ..... yerli firmalarımız , avrupaya ve amerikaya silah ihraç ediyor , oradaki pazardan payına düşeni alıyor ... bu , , , hepimizin olduğu gibi , benim içinde gurur vericidir . . . anlaşamadığımız nokta , birbirimizi anlayamamak sanıyorum . . . burada takınılan nokta , test verilerinin , standartların üstünde çıkması . . . illada herkes inanacak , eleştirmeyece k , alkışlayacak diyede bir mevzuu söz konusu değil .... eleştiri olmazsa başarıda olmaz . . .
sn.SAĞLAM
kısmende olsa ne anlatmak istediğimi veya neleri eleştirdiğimi en iyi siz anlamış görünüyorsunuz...
evet şu ana kadar hiç yabancı hayranlığım veya marka takıntım olmadı benelli,,beretta,,browning olsun isterse çamurdan olsun mantığı ile avrupa silah hayranlığı veya tutkunluğu içerisinde olmadım...
birçok avrupa silah görme tanıma ve kullanma fırsatını bulmuş olmama rağmen halen daha yerli 12-20 no yarı otolar ile avlanıyorum ancak bu durum yurdum silah üreticilerinin kaliteli ürünler yaptıkları dünya devleri ile boy ölçüştükleri anlamınada gelmiyor
marka olmak milyonlara hitap etmek ayrı şey ,, işlevsellik ve kullanım amacı itibarı ve fiyat politikası ile dünya devleri ile kısmende olsa rekabet etmek ayrı şey
konumuza gelecek olursak yapılan teste inanıp inanmamakta ,, güvenip güvenmemekte kendimce haklı sebeplerimle bana kalmış bir şey ,, hiç kimse bu durumu yabancı hayranlığı veya yerli malı tu kaka mantığı ile algılamasın
aslında beni anlayan anladı ,, ne anlatmak istediğimi ve neyi anlatmış olabileceğimide ben gayet iyi biliyorum,, dolayısı ile yaptığım hiç bir yorumdan rahatsızlık duymuyorum...
herkese SELAM VE SAYGILARIMLA.....