0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ADAM KISMETLİ OLUNCA KUŞLAR ÖNÜNDEN ÇİF ÇİF KALKARMIŞ.YİNEDE SEN O MANTARLARI YEMEDEN ÖNCE O KOPAY ARKADAŞLARA BİR DENET BAKTIN BİŞEY OLMUYO AFİYETLE YE BAŞ AVCI.
Başkanım ilk mantarı bizim bayram yedi sapasağlam ayakta sıkıntı yok inş...Olaki bana bişi olursa çıkıcak yavru enikleri sakın mama karşılığı sudur budur değil beleşten dağıtın
Başka türlü geçer mi bu vakir Ahmet abi...En güzelini yapmışsın
Ahh ASI dağı ahhh, ahhh Erciyes Ahh.. Ne bereketli dağdır, suyu, kuşu, kurdu içim cızzz etti şöyle bir... Eline sağlık fotolar kendimize getirdi valla....
Mantar bahanesiyle fizibilite yaptım desene kardeş. bıldırcınlar... keklikler..... başladı yeni sezona hayaller artık vakit geçmek bilmez ama ne iştir bilinmez elde tüfek yokken o kuşlar az daha şımarsalar başımıza konacaklar ava çıkınca hepsi kayıp !! Aranızda mantarlayan olmadığına göre afiyet şeker olsun.
mantarlar bıldırcınlardan geçerli duruyor ahmet...fazla yeme mideni dutar
Bizim meskenimiz dağlardır dağlar Avcı adamın ne işi var şehirde Güzel gezi olmuş bende har hafta enaz 1 kere fırsat olursa 2 yapıyorum. RASGELE
Abi herzamanki gibi harikasin Mevlam sagliginida nesenide bozmasin.
Sağolasın Halil...Bu sene bekliyorum tavsan ve keklik paylaşımlarını.Unuttum sanma,tavsanlar bayram etti gecen sezon,yok halil daga cıkmamıs yok vuramıyomus dedikodular var demedi deme,kendini keçiye koyuna verdi diyolar benden demesi