Sayın AKMAN tavsiyeleriniz akla ve mantığa yatkın olduğu için tartışmadan sormadan deneyeceğim diyorum.Yanlış anlaşılacak.. anlaşılan bir durum yok .affolacak bir durumda söz konusu bile değil. ben bu muhabbetden çok çok memnunum.Atgözlüğüyle baktığım yerlerde bir cümlenizle görüş 360 dereceye çıkıyor Sayın KAHRAMAN ve sizin görüşlerinize katılıyorum 4 no altında saçmaya inmemek ve sıcaklığın en düşük olduğunda max 36 gr ma çıkmak gerekli.Yüksek gramaj düşük barutlu fişeklerin tek getirisi bozuk olan patternin 76 daire içindeki saçma sayısını arttırmak.Enerjisi düşük bir saçmayla vurulup çelgin gidecek avım bırakayım yaşasın.. ben 28gr atayım 30gr atayım vuramassamda adı üstünde av sporu yapıyoruz
SN.BAŞKARA
burada klavye başında yazıp çiziyoruz,, ses tonumuz,,mimiklerimiz ,,konuşma tarzımız ve üslubumuz tam anlaşılamayabilir
yazıp anlattıklarımızdan ,,ukalalık ettiğimiz ,,çok bilmişlik yaptığımız ,, vs .vs. anlamlar çıkabilir bunun için yanlış anlaşılmış olmak istemem demiştim ,, ben sadece bu güne kadar edindiğim tecrübeleri,, görüp,,deneyip,,test edip vardığım sonuçları sadece bana ve benim kullandığım silahlara ,,şok kombinizasyonlarına ve fişeklerine ait özel durumlar olabileceğini belirterek ,, konuyla ilgilenen arkadaşlarımızında kendi doğrularını bulabilmelerine örnek olabilecek deneyimlerimizi paylaşıyorum bir nebze olsun faydamız oluyor ise ne mutlu bize.... SELAMLAR.....