Benim 2 adet yivsiz av tüfeğim var. Birincisi 85 yapım 68 namlu 1/3 soklu huglu süperpoze bıldırcın, keklik avlarında bu tüfeğimi kullanıyorum. İkinci tüfeğim benelli süpernova pompalı 66 namlu üveyik, ördek,tavşan, domuz avlarında ağır olmasından dolayı bu tüfeğimi kullanıyorum.Bek avlarının vazgeçilmezi diyebilirim benim için.Hem benelli kalitesi var hem atışlarda neredeyse tepmiyor.Hızlı bir şekilde yeni fişeği namluya sürmeyi öğrenmiş olsamda her zaman dikkatli atışlar yapmam gerektiğini hatırlatıyor bana:) avlarda da çok iyi sonuçlar alıyorum pompalı av tüfeğiyle ama çoğu avcı ülkemizde hala pompalı tüfekleri av tüfeği olarak görmüyor ne yazıkki.Aslında bolt action yivli av tüfeği ile arasında da bir fark yok hatta pompalı da elinizi tetikten çekmenize gerek olmayışı nişan hattını da bozmadan rahat nişan almanızı sağlıyor.bende ki pompalının tek sıkıntısı ağır olması 3.560 gram geldi tarttığım zaman.Yürüyüş avlarında gerçekten yoruyor öyle olmasa diğer avlarda da mutlaka pompalımı kullanırım...