Gönderen Konu: TARSUS AVCILAR DERNEK BAŞKANINA YAKIŞMADI  (Okunma sayısı 1602 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lütfi EKER

• *
TARSUS AVCILAR DERNEK BAŞKANINA YAKIŞMADI
« : 23 Nisan 2013, 00:07:23 »
Tarsus dernek başkanını tanımam daha önce çatal burun kopek sahibi idim Adanada ikamet ettiğim dönemde bir yavru daha edinmek istedim dernekten levent diye bir arkadaşla muhatap oldum 600tl istedi   uzak yerden geleceğimi biraz daha indirim yapmasını istedim ilanda 2ci bir tel var yavrular başkanın onu ara neyse biz başkanı aradık erkek yavru alacağımı en son ne olacağını sordum   benim ilk görüştüğüm Leventti devre dışı bıraktığını onun 100 tl komusyonu var onu almayayım dedi 400 dedim 450ye bağladık biz çıktık yola derneğe geldik beni Levent karşıladı dernekte başkan dahil beş altı kişi vardı  soğuk bir karşılama ile karşılaştım her neyse asıl mesele benim aldığım erkek köpeğin testislerinde enfeksiyon olmuş her ne hikmetse bir günde olmuş bişey olmaz dediler bende kayseriden veteriner arkadaşa tel açtım görmeden birşey diyemiyeceğini söyledi öyleyse dişiyi alayım dedim bunadamı aynı parayı vereceğiz deyince dernek başkanı ben satmıyorum vaz geçtim dedi o kadar yol gelmişim ayıp yakışmıyor dedim  dişiye 450 tl vermek zorunda  kaldım levent iyi bir arkadaş özür üstüne özür bu derneğimiz açısından hiç hoş bir durum değil abi lütfen gönlü kırık gitme evet gönlüm kırık ayrıldım erkek yerine dişi aldığım için değil yılların bir avcısı olarak  samimi ve dürüst bir ortamla karşılaşmadığım için büyük üzüntü duydum :( :( :( :( :( :(
Lütfi EKER
1971 KAYSERİ

Çevrimdışı Erdinç ŞEN

• *
  • VATAN MİLLET SAKARYA
Ynt: TARSUS AVCILAR DERNEK BAŞKANINA YAKIŞMADI
« Yanıtla #1 : 23 Nisan 2013, 09:00:00 »
tek taraflı anlatıma göre siz haklısınız ve büyük bir hayal kırıklığı ve büyük bir pişmanlık duymuşsunuzdur gittiğinizede aldığınızada
yerden göğe kadar haklısınız ne dersenizde yeridir ama ne yapacaksın ...
erdinç - 1977
0 545 340 00 08

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
Ynt: TARSUS AVCILAR DERNEK BAŞKANINA YAKIŞMADI
« Yanıtla #2 : 23 Nisan 2013, 10:22:24 »
Lütfi bey;
Tarsus avcılar kulübü başkanı Tufan DOKUCU bey sitemiz üyesi olmadığından gıyabındaki bu şikayete cevap veremiyebilir,bu sebepten dolayı bir şekilde haberdar olup cevap vermek isterse cevap hakkı kullanana kadar paylaşımınız kilitlenmiştir.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul