Büyük Şehir Avcılar ve Atıcılar İhisas Kulübü Derneği
Ordu Büyük Şehir Avcılıar ve Atıcılar İhtisas Kulübü Derneğimizin Açılışında Bizzat derneğimizin Açılışına gelerek bizi Onurlandıran Ordu Millet vekilimiz Sayın İhsan Şener beyefendiye,Ordu Belediye Başkanımız Sayın Seyit Torun Beye,Ordu İl Alay Komutanı Sayın Şeref Çakmak Albayımıza,Ordu il Müftümüz sayın Mustafa Kolukısaoğlu'na,Cumhuriyet Halk Partisi İlbaşkanı Sayın Osman Güngör Beyefendi'ye,Ordu Atıcılık il temsilcimiz Hakan Karadağ beye,AK Parti Ordu il başkan yardımcısı Bahadır Aydın beye,AK parti il yönetim kurulu üyesi Abdullah Uçar beyefendiye,Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sayın Ahmet Angın beye,Emekli Albay Yusuf Ziya Çol beyefendiye,Avlak Com Avcılık Sitesi Yönetici ve Kurucusu Sayın Tuncay Kandemir Beye,Terme Amazon Avcılar Derneği Yönetim Kurulu ve Başkanına,Bulancalk Avcılar DErneği Başkanı Sayın Kenan Özdemir beye,Bulancak Avcılar Doğayı Sevenler Gençlik ve Spor kulübü derneği başkanı ve dernek üyelerine,Ordu Avcılar Derneği Başkanı Sayın Kadir Engin ve Yönetim kurulu üyeleri Hakan Cemal Aydın ve Kaya Furtun beye,Perşembe Avcılar Derneği Başkanı Sayın Okan Çolak beye,Ordu ilimizin Güzüde Basın mensuplarına,ATA Arms , Özkursan firmasına ve Tüm Ordu'lu Avcı Arkadaşlarımıza ORDU BÜYÜK ŞEHİR AVCILAR VE ATICILAR İHTİSAS KULÜBÜ DERNEĞİ YÖNETİMİ KURULU ADINA TEŞEKKÜR EDERİM....Serhat Çelebioğlu
Ordu Belediye Başkanı Sayın Seyit Torun Açılış konuşmasını Yapıyor
Ordu İl Müftümüz Sayın Mustafa Kolukısaoğlunun Açılış duası
Alay komutanı Albay Şeref Çakmak- Kadir Engin -Belediye Başkanımız Seyit Torun Açılış Kurdelası Kesiliyorlar
Duayen Avcılarımız dan Ekrem Akdeniz ,Ben ve Ordu Millet vekilimiz sayın İhsan Şener
Bulancaklı Avcı Dostlarımız bizi, açılışımıza gelerek onurlandırdılar..
Açılışı beklerken çay ocağından samimi pozlar
Osman Çalışkan
İsmail Sözen Yalıköy avcılarımızdan ,Tuncay Kandemir ve Bulancak Avcılar ve Doğayı senler derneği Başkanı Enver Akkaya
Terme Amazon Avcılarına bizi bu mutlu günümüzde yanlız bırakmadkları için çok teşekkür ederim
Yönetim Kurulumuz Ertuğrul Azaklı-Hakan Öztekin-Ramiz Tercan-Serhat Çelebioğlu-Eşref Osmanoğlu
Emekli Gazi Albay Yusuf Ziya Çol ,Ben ,Duayen Avcılarımızdan İlhan Karamustafaoğlu,Şaşmazlar av bayii İbrahim Şaşmaz
Bir ATA klasiği
Özkursan Firmasına teşekkür ederiz