Gönderen Konu: armsan 612w mi yoksa 71 namlu mobil şoklu marocchi avanza pozemi  (Okunma sayısı 6318 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
arkadaşlar bu iki modelden birini almayı düşünüyorum karar veremiyorum bir türlü sizce hangisi ?
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
bizim burada nedense armsan hiç tutulmuyor neden diye sorduğunda canlı düşme olayı çok oluyor diyorlar onun yerine sarsılmaz daha çok tercih ediliyor
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Özgür Bey, ben Armsan kullanmadım.Lakin kullananlardan oldukça tatsız sözler duyuyorum.Özellikle fişek seçip avı yaralı bıraktığı söyleniyor.Biraz mesafe uzadıkça hiç av vuramadıklarını duyuyorum.Ama karar tabiki senin.Hem uygun fiyatı,hem de kalitesi ile Akkar Altay marka tüfeği sana tavsiye ederim.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Özgür Bey, ben Armsan kullanmadım.Lakin kullananlardan oldukça tatsız sözler duyuyorum.Özellikle fişek seçip avı yaralı bıraktığı söyleniyor.Biraz mesafe uzadıkça hiç av vuramadıklarını duyuyorum.Ama karar tabiki senin.Hem uygun fiyatı,hem de kalitesi ile Akkar Altay marka tüfeği sana tavsiye ederim.
mehmet bey öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim   bende daha önce armsan 612s red lıne vardı av arkadaşıma satmıştım huğlu eagle hevesine  ama arkadaşımda iyi performans alıyor bizim burdada armsanda  çok tutuluyor zaten sattığıma pişman olmuştum o yüzden ya armsan 612 w yada arkadaşımdan av performansı çok iyi olan  marocchi pozeyi almayı düşünüyorum ikisi arasında seçim yapmam gerekiyor saygılar
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2013, 23:22:11 Gönderen: Özgür TAŞ 45 »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
bizim burada nedense armsan hiç tutulmuyor neden diye sorduğunda canlı düşme olayı çok oluyor diyorlar onun yerine sarsılmaz daha çok tercih ediliyor
murat bey bende daha önce armsan kullandım eğer uygun fişek kullanırsan hiç bir sıkıntı yok mesela ben üveyik avında 30 gr fişek kullanmıştım kuşlar canlı düşme sorunu oluyordu ama sattığım arkadaşda üveyik avında 32 gr kullandı hiç canlı düşen üveyik olmadı
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2013, 23:32:16 Gönderen: Özgür TAŞ 45 »
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Serkan GÜNGÖR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 Şimdi otomatik tüfeklere 1+1 fişek kanunu çıkartıcaklar belkide uygulamaya başlamışlardır otomatik tüfeğim olmadığı için tam bilgim yok. Yani engüzeli poze alın enazından tüfeği tam anlamıyla kullanmış olursunuz. Bana 5+1 yada 4+1 otomatik alıp takozla kullanmak tüfeği sakatlamak gibi geliyo. Zaten avcının tüfeği poze veya çiftedir derler. Ben takozu söküp fişekleri basıp domuza gidicem diyosanız ozaman 612w almak mantıklı olur bence. Kurşun atışlarından çok memnun armsan kullanan tanıdığım avcılar.
Serkan GÜNGÖR
1984 İZMİR

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim kararımı armsan 612 w çift namlulu otamatikden yana kullanıp satın aldım  daha öncede 612s red lıne modelini kullanmıştım
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2013, 16:52:34 Gönderen: Özgür TAŞ 45 »
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
teşekkür ederim murat bey
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Şükrü SUNAR

• *
  • ÖRDEK AVCISI
dogru tercıh hayırlı olsun
Şükrü SUNAR 1989
                         (SALİHLİ/MANİSA-ISPARTA)
        Sultaniye köklü Bağ Fidanı yetıstırıcısı
                         P-A-Ş-A [email protected]

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
 alakasız marka modeller...
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Yücel MERT

• Müdavim Üyemiz
  • Paylaşıyorsan, işte o zaman AVCISIN...
hayırlı olsun hemşerim, kazasız belasız avlar dilerim. selamlar
Yücel MERT
1976 Manisa/Diyarbakır

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
dogru tercıh hayırlı olsun
teşekkür ederim
Özgür ATAŞ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
alakasız marka modeller...
  sayın m. birol bey haklısınız biraz alakasız olabilir ama her iki modeli de çok beğeniyordum hem poze ile hemde otamatik ile av yapmış biri olarak tercihimi daha öncede kullandığım armsandan yana karar kıldım ama marocchi pozeyide çok beğeniyorum onuda bir kaç avda kullandım onuda kısmet olursa daha sonra almayı düşünüyorum saygılar
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2013, 20:14:13 Gönderen: Özgür TAŞ 45 »
Özgür ATAŞ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
hayırlı olsun hemşerim, kazasız belasız avlar dilerim. selamlar
teşekkür ederim hemşerim
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Özgür Bey, öncelikle tüfeğiniz hayırlı olsun.İnşallah kazasız belasız severek kullanırsınız.Kullandıkça izlenimlerinizi bizimle paylaşırsınız.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Özgür Bey, öncelikle tüfeğiniz hayırlı olsun.İnşallah kazasız belasız severek kullanırsınız.Kullandıkça izlenimlerinizi bizimle paylaşırsınız.
öncelikle teşekkür ederim mehmet bey  ben daha önce armsan 612 s red lıne modelini kullanmıştım huğlu eagle hevesine av arkadaşıma satmıştım av performansı harika bir silah  bende 66-71 çift  namlulu 612w modelini aldım bu silahlar imperial fişeklerle çok iyi sonuçlar veriyor sonuçlarını paylaşırım saygılar
Özgür ATAŞ