Gönderen Konu: GPS YARDIM  (Okunma sayısı 2032 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
GPS YARDIM
« : 17 Nisan 2013, 16:38:59 »
Söylemesi ayıp yeni bir telefon aldım SAMSUNG ACE bu telefona indirebileceğim ve meradayken kullanabileceğim GPS programı arıyorum netten bakınca bir sürü var adamın kafası karışıyor ben sezonda normal GPS almayı düşünüyodum ama duydumki aynısını nettende telefona iniyomuş varsa bilgisi olan sevinirim :) :) :)
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: GPS YARDIM
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2013, 17:12:04 »
Hayırlı olsun güle güle kullan. garmin navigasyon progrmalarını tavsiye ederim.
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2013, 17:17:47 Gönderen: Kadir GONAYDIN »
Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

Çevrimdışı Tolga GÜVENDİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 17 Nisan 2013, 18:16:02 »
Söylemesi ayıp yeni bir telefon aldım SAMSUNG ACE bu telefona indirebileceğim ve meradayken kullanabileceğim GPS programı arıyorum netten bakınca bir sürü var adamın kafası karışıyor ben sezonda normal GPS almayı düşünüyodum ama duydumki aynısını nettende telefona iniyomuş varsa bilgisi olan sevinirim :) :) :)

Gps derken navigasyonu mu kastettin abi,,?? bende samsung monte var google maps programını kullanıyorum,,10 metre hata payıyla yerinizi gösteriyor ve yolları işaretleyip haritada seçtiğiniz yere yol tarifi yapıyor (yazıyla)...navigasyon programından farkı sesli tarif yapmıyor ama çok iyi çalışıyor..ACE da kurulu olarak gelir maps..ama internet paketi satın alınmalı yoksa faturayı kabartıyor

Navigasyon tecrubem yok ama en çok kullanılanlar bunlar;

http://www.warezturkey.net/mobil/21823-igo-my-way-v842139242-turkce-full-android.html
http://www.warezturkey.net/mobil/21824-navitel-r-v551-turkce-full-android-indir.html
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2013, 18:26:43 Gönderen: Tolga GÜVENDİK »
Tolga GÜVENDİK
1990 / MANİSA
ImgLand.net image

Çevrimdışı Hasan BAŞKARA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2013, 19:47:26 »
MontionX-GPS ve GPS kit iPhone 4 de yüklü çok detaylı kullanmasam da işyapar uygulamalar..
  • Fabarm AXIS 71cm ,Remington 1187 Premier
  • 12ga Beretta urika 2, 20ga Beratta urika 2

Çevrimdışı Murat ÇAKAN

• Müdavim Üyemiz
  • CMAS**MONITEUR INSTR. FLIGHT ENGİNEER INSTR.
« Yanıtla #4 : 17 Nisan 2013, 23:13:50 »
Kemal kardeşim ben ı fon kullanmaktayım gps ten traking programına kadar sana yardımcı olabilirdim fakat androit için yardımcı olamıcam üzgünüm, tavsiye olarak; o indirmeye karar verdiğin programın yorumlarına bakıp sonra indirmen, fakat sana avda kolaylık sağlayacak , yol haricinde ne gibi faydası olur bulduğun  programın onu deneyip bulacaksın artık, örnek olarak  ı fona bir program mevcut ki orjinal hiç birşey indirmeden kendi üzerindeki programla bile bir avcıyı ı fon alması için cezbedebilir.Kolay gelsin yardımcı olamadım...:(
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2013, 23:21:14 Gönderen: Murat ÇAKAN »
Murat ÇAKAN 1980 BALIKESİR/HAVRAN-KOCADAĞ KÖYÜ 0543 405 1771

"KOCADAĞLI ÇAKAN TEAM_10''
                                                    ''SETTER''

Çevrimdışı Hasan BAŞKARA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 18 Nisan 2013, 09:57:50 »
Kemal kardeşim ben ı fon kullanmaktayım gps ten traking programına kadar sana yardımcı olabilirdim fakat androit için yardımcı olamıcam üzgünüm, tavsiye olarak; o indirmeye karar verdiğin programın yorumlarına bakıp sonra indirmen, fakat sana avda kolaylık sağlayacak , yol haricinde ne gibi faydası olur bulduğun  programın onu deneyip bulacaksın artık, örnek olarak  ı fona bir program mevcut ki orjinal hiç birşey indirmeden kendi üzerindeki programla bile bir avcıyı ı fon alması için cezbedebilir.Kolay gelsin yardımcı olamadım...:(
Murat Bey Iphone kullanıcısı olarak gps ve treking programları konusunda bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • Fabarm AXIS 71cm ,Remington 1187 Premier
  • 12ga Beretta urika 2, 20ga Beratta urika 2

mesut birol

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 18 Nisan 2013, 13:08:57 »
kemal bey navigasyon programları gps gibi değildir diye tahmin ediyorum.ormanda navigasyon kullandım nokia n8 ndrive hedefe mesafe tayini bazen 50-100 metre gibi oluyor,birde telefonun şarzı sorun olur acil durumlarda,ama gps şaşmaz hatta geldiğiniz yoldan sizi geri götürür en kötü ihtimalle. zaten gpste hedef nokta tespini 2-3 metre gibi duyarlılıkta olur.bence gps en iyisi çok pahalı bir şeye gerek yok. ben macellan almıştım 610 modeli,ama dediğim gibi çokta para vermeye gerek yok.istikamet ve hedefe mesafeyi doğu vermesi yeterlidir.

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #7 : 19 Nisan 2013, 04:27:21 »
Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim bencede en iyisi güzel bir GPS almak.
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload