Gönderen Konu: gerçekmi , yalan mı ? böyle grupman yapan tüfek varmı ?  (Okunma sayısı 27873 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 O0 O0 O0 36,5 metreden , rc 6 no saçma  ile  , grupman denemesi .. 76 cm dairede 259 saçma , dışarıdakileri saymadı  , toplamda 280 saçma olsa , hepsi hedefte maşallah ... böyle grupman yapan tüfek varmı memlekette ; izleyin , karar sizin . . . .    O0 O0 O0
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2013, 22:38:19 Gönderen: Yusuf SAĞLAM »
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: gerçekmi , yalan mı ? böyle grupman yapan tüfek varmı ?
« Yanıtla #1 : 16 Nisan 2013, 22:43:14 »
 O0 O0 yabancı  tüfek üreticileri , yüzde  80 den  yukarı pattern yapan tüfekleri  mükemmel diye adlandırırken , bizimki yüzde yüzü geçti neredeyse , TEK KELİME İLE excellent yerli  ....  bence inandırıcı değil , saçmalar 10 numara gibi .. belkide yanılıyorum ama , böyle bir grupman yapacak tüfek yok bence . . .  O0 O0 O0
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2013, 22:45:19 Gönderen: Yusuf SAĞLAM »
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Ersin ORBAY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 16 Nisan 2013, 23:29:54 »
Gerçekten olağanüstü bir performans diyebilirim aynı başarıyı YILDIZ spz ME ve A3 TE çiftede de göstermişti vede açık ispatını yaparak...Ben 4 yıl bitti yıldız spz ME modelini kullanıyorum 66 namlu ve en ufak bir şikayetim olmadı aksine tüfeğimden çok ama çok memnunum..Sadece ördek avına götürmedim...Onun haricinde av ekibimde şahittir hiç yaralı kuş göndermedim..Mükemmel bir saçması var...Hafifliği cabası...En kısa zamanda AKKAR otomatiğim ve satmazsam şayet STOEGER ile üçünü tekrar destekli 36 mt de deneyip karşılaştırıp burada yayınlayacağım...Ama upland avlarımda YILDIZI hiçbirine değişmem...Sağlıcakla kalın...Buda bir iki yıldız fotosu olsun..(arkasında duranda önemli haaaa  ;)  :D )

• BENELLİ CRİO COMFORT 71
  • YILDIZ SPZ ME 66
  • ÖZKANLAR FX017 66
ERSİN ORBAY-ADANA-HATAY ..SAĞLIKÇI..1978..
GERÇEK AVCI AVA DA ŞANS TANIYANDIR..

Çevrimdışı Hasan BAŞKARA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2013, 07:46:06 »
Yıldız av tüfekleri bölümünde diğer modellerinde testi var   http://avlakforum.com/forum/yildiz-av-tufekleri/
Uslüba biraz dikkat lütfen " inandırıcı değil" diyerek itham ettiğiniz firma yerli sanayimizin gurur kaynaklarından  "Yıldız " dünyaca bilinen ve ödüllü bir marka.Videonun arkasında, testini açıkça videolu yayınlayan dünyaca ünlü bir marka var.Kullandığı fişek de RC 6 numara yazıpda içinden 8 numara karışık saçma çıkan bir fişek değil.Ben ve bir kaç arkadaşımın choke ölçüleri ile ilgili sorumuz oldu cevap alamadık fakat 1 no choke ile atış ortada veriler ortada canlı yayın gibi video ortada ve mükemmel.
Ersin Kardeşim sendende seri üretim bir Yıldız ın testlerini bekliyoruz.Namlu iç çapı ve choke ların en dar çaplarınıda ölçtürüp yayınlarsan mükemmel olur ;)
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2013, 08:14:00 Gönderen: Hasan BAŞKARA »
  • Fabarm AXIS 71cm ,Remington 1187 Premier
  • 12ga Beretta urika 2, 20ga Beratta urika 2

Çevrimiçi Çağrı ECE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 17 Nisan 2013, 08:31:54 »
niye yalan olsun video çekipte göstermiş zaten. google görsellere turkey choke pattern yazarsanız böyle gurupman resimleri çıkar bu full şokda hindi şoku değerlerindedir büyük ihtimal
  • Franchi Affinity
SMMM Ç.Çağrı ECE 1988 İZMİR

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 17 Nisan 2013, 09:12:18 »
 O0 O0 hasan başkara bey , verdiğiniz linkteki pattern atışlarını inceledim ... pozedede 249 , 259 gibi rakamlar çıkıyır ortaya , 6 no saçmada 250 ve 280 arası saçma olduğunu testi yapanlarda söylüyor . . . benim inanamadığım nokta , bir tüfeğin bu kadar başarılı olabilmesi , bu kadar iyi grupman yapabilmesi ... sayımı yapılan saçmaların adedi , üst limit olan 280 adeti  :) :) :) :) zorlamakta , işi ilginç kılanda bu . . . diğer yıldız kullanan arkadaşlardanda ,  bu tür  sonuçları görmek isteriz ,  hepsi aynı excellent performansı gösteriyormu diye . . . diğer yıldız kullanan ardaşlarda aynı performansı sergilerse ,  yıldız marka bir tüfeği seve seve alacağım ve kullanacağım ...... böyle grupman yapan bir tüfeğinde önünde , canlı birşey kalmaz  diye düşünüyorum , tek atışta perfect ....... O0 O0 O0
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2013, 14:50:02 Gönderen: Yusuf SAĞLAM »
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter

resim gönder

Çevrimdışı Mahmut ÖZTÜZÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK = DÜRÜSTLÜK
    • http://img199.imageshack.us/img199/690/6094299.jpg
« Yanıtla #6 : 17 Nisan 2013, 10:07:33 »
Gerçekten çok şaşırdım mükemmel bir grupman, ported şoklara verdiğimiz paraylan bir yıldız alırdım galiba
  • fabarm xlr compozit
Mahmut ÖZTÜZÜN
0 Rh + 1981 KONYA
Avcilik  bir yaşam tarzidir babadan oğula kalan mirastır

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #7 : 17 Nisan 2013, 10:18:31 »
Bir Yıldız kullanıcısı ve Halil Beyi yakından tanıyan biri olarak, testin gerçek olduğundan hiç bir şüphem yok.
Yıldız SPZME 71 Namlu 1 Şokla, RC 32 gr 6 No ile, 100 adımdan (yaklaşık 75-80 m.) küçük pet şişede 6-7 saçma saymıştım...
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2013, 10:20:29 Gönderen: Alkan YOKSUL »
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Hasan BAŞKARA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 17 Nisan 2013, 10:26:21 »
Yusuf Bey neden? niçin ?nasıl ? sorusu elbette olacak.Şu atışa sonuca sayıma diyecek hiç bir şey yok.Bende soru işareti yok mu var ve videonun altında sorumu sordum choke ların iç ölçüsü nedir?Niye soruyorum bunu anlayan anlıyor...Ben avcıyım av tüfeği alacağım ben avıma 36,5 metreden fişek atmıyorum.Ben bir choke taktığımda bir fişeği test ettiğimde 36,5 -30 ve 22 metrelerden atışımı yaparım.% verimi de çok önemsemeden grupmanda aşırı boşluk var mı av yeterince saçma alacak mı?bunların cevabını ararım.Trap atan birisi bile bu tüfeğin aynı choke ile 30 mt atışınıda görmek isteyecektir.30 mt de sadece 51 cm daireye topluyorsa saçmaları ne kadar anlamlı olur trap için bilmiyorum.üç hedef 36,5 mt -30 mt- 22 mt aynı tüfek aynı choke aynı fişek video hiç kesintiye uğramadan atış ve saçma sayımları yapılıp yayınlanması benim için çok daha anlamlı.Analizinde gurupmanda boşluk yok ise ve standart verimlilikleri yakalamışsa  benim için perfect olan bu..

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 17 Nisan 2013, 10:38:27 »
avcı arkadaşlar saçma olabilir ama ben kameramın hedef kağıdından uzaklaşırken adımlarını saydım,28 veya 30 adım atıyor,ben 36 metreden olduğuna inanmıyorum,sizde adımları sayın farkedeceksiniz :)

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #10 : 17 Nisan 2013, 11:14:37 »
avcı arkadaşlar saçma olabilir ama ben kameramın hedef kağıdından uzaklaşırken adımlarını saydım,28 veya 30 adım atıyor,ben 36 metreden olduğuna inanmıyorum,sizde adımları sayın farkedeceksiniz :)
Ben de 35 adımın üzerinde saydım. Halil Bey gereken açıklamayı yapacaktır sanırım...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 17 Nisan 2013, 11:17:46 »
 O0 O0 grupmanı bu kadar güzel olan bir tüfek gerçekten hayalimdi .... çifte ve poze ilede  aynı deneme atışları yapılmış ve sonuç hemen hemen aynı ... eğerki bu yıldız marka tüfekler , bu kadar yüksek performans sergiliyorsa , başka bir tüfeğe ihtiyaç kalmaz benim için ... benim için avda  en büyük ölçü olan ; daha çok saçmayı , uzak mesafelere 35  - 40 metre gibi , , ,  toplu olarak ve ava daha fazla saçma iletebilmek  ... yıldız da bütün deneme atışlarında bunu  fazlasıyla başarmış gibi . . . . . .  O0 O0 O0
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2013, 16:39:42 Gönderen: Yusuf SAĞLAM »
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter

resim gönder

Çevrimdışı Zafer YAMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 17 Nisan 2013, 13:40:05 »
Bende 7 seneden beri Yıldız spzme spesial kullanıcısı olarak ve deneyimlerime dayanarak yazıyorum her tür yerli ve yabancı model tüfek kullandım ama bu yıldız modelinden aldığım verimi hiç bir tüfeğimden alamadım tüfekte aradığım her şey var gravür, enjektör,numaralı kundak,hafiflik,sellektör,mobil şok,gurupman,iki namlu arası kapalı 66 namlu ve üstünde ismim yazan bir tüfek yani bana özel(3 ay beklemiştim ama verdiğim paraya değdi)
 Türkiyede hangi bir firma böyle bir tüfek üretiyor?
ayrıca huğlu kooparatifinden böyle bir çifte siparişi vermiştim ben ne istedim ne geldi şimdi dolabı bekliyor keşke o zaman çifteyide yıldıza yaptırsaymışım.
yukarıda inanmayan arkadaşlar var ben yıldızdan duydugum memnuniyetten yazıyorum o mesafeden yıldız 5 nolu şokla 8 no disparsente fişek atın o hedef kağıdı komple kaplar ve hiç boşluk bırakmaz fişek markasıda farketmez.
AYRICA BERETTA URİKA GOLD OTOMATİĞİM VAR ODA 66 NAMLU VE GURUPMANDA YILDIZ POZEM ONU BOZUYOR.
terettüdü olan arkadaş varsa alsın metreyi gelsin atış poligonu bana 10 dk mesafede .....teşekkürler Adem KUZU
Zafer YAMAN
1963 Kartal İSTANBUL

Çevrimdışı Hasan BAŞKARA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 17 Nisan 2013, 13:44:29 »
Selçuk dedektif gibisin walla;)  ben safım hiç dikkat etmemiştim Alkan Bey haklı 35 adım sayılıyor 80 cm alsak adımı 35*0,8=28mt yapar :(

Çevrimdışı Mustafa ÖZKOL

• Müdavim Üyemiz
  • Mustafa ÖZKOL 07.07.1977 KAYSERİ 532 776 89 56
« Yanıtla #14 : 17 Nisan 2013, 14:13:24 »
40 adımda ben saydım...yanlış saymadıysam..
  • Akus 20 ga çifte
  • Beretta 686 silver pigeon 12 ga
  • Benelli s90 12 ga
  • Radentis Queen Setter 6 yaşında

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 17 Nisan 2013, 14:26:37 »
Selçuk dedektif gibisin walla;)  ben safım hiç dikkat etmemiştim Alkan Bey haklı 35 adım sayılıyor 80 cm alsak adımı 35*0,8=28mt yapar :(

hasan abi mrb,öncelikle şunu söyleyim,benim amacım kimseyi kötülemek ya da karalamak değil yıldızın tüfekleri gerçekten çok hoş ama elimizdeki tüfeklerinde o mesafeden aynı grupmanı yapacağını iddia ediyorum,hedeften uzaklaşırken kamera bir sağa bir sola hareket ediyor ona dayanarak saydım yanıltım olabilir.

Çevrimdışı Salih POLAT

• *
« Yanıtla #16 : 17 Nisan 2013, 14:28:05 »
Yanılmıyorsam yıldız tüfekleri ingilterede yapılan test atışlarında güzzel bir dereceye sahip olmuştu.tebrikler yıldız..
Salih POLAT
 KAYSERİ  0532 7318008
TAM OLAN SUKUT EDER,EKSİK OLAN İSBATA KALKAR...

ZAFER İÇİN ACELE EDEN,YENİLMEYE MAHKUMDUR

Çevrimdışı Uğur ŞENLİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 17 Nisan 2013, 14:38:10 »
Bende bir yıldız kullanıcısıyım süperpoze  SPZM 12  tüfeğimi 2012 eylül ayında aldım fakat bu sezon doğru dürüst ava gidemedim bende merakla takip edeceğim bu konuyu.
ha bu arada 20 numara yıldız kullanan arkadaşlar tüfekten memnunlarmı artıları eksileri nelerdir hangi fişeği sever yazarlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • Akkar 512 çifte
  • Akkar Altay
  • Armsan 620
Uğur ŞENLİK
1969 zonguldak

Çevrimdışı Hasan BAŞKARA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 17 Nisan 2013, 14:38:46 »
Yusuf Bey neden? niçin ?nasıl ? sorusu elbette olacak.Şu atışa sonuca sayıma diyecek hiç bir şey yok.Bende soru işareti yok mu var ve videonun altında sorumu sordum choke ların iç ölçüsü nedir?Niye soruyorum bunu anlayan anlıyor...Ben avcıyım av tüfeği alacağım ben avıma 36,5 metreden fişek atmıyorum.Ben bir choke taktığımda bir fişeği test ettiğimde 36,5 -30 ve 22 metrelerden atışımı yaparım.% verimi de çok önemsemeden grupmanda aşırı boşluk var mı av yeterince saçma alacak mı?bunların cevabını ararım.Trap atan birisi bile bu tüfeğin aynı choke ile 30 mt atışınıda görmek isteyecektir.30 mt de sadece 51 cm daireye topluyorsa saçmaları ne kadar anlamlı olur trap için bilmiyorum.üç hedef 36,5 mt -30 mt- 22 mt aynı tüfek aynı choke aynı fişek video hiç kesintiye uğramadan atış ve saçma sayımları yapılıp yayınlanması benim için çok daha anlamlı.Analizinde gurupmanda boşluk yok ise ve standart verimlilikleri yakalamışsa  benim için perfect olan bu..
Selçuk Kardeşim dikkat edersen ilk tepkiyi ben gösterdim...Bende kimseyi karalamam elde veri olmadan. en son sayımlara göre 40 adımsa da 32 mt yapar gerekli açıklama gelecektir umarım.Fabrikadan gelmesede metreyle ölçülmüş mesafeden atışlar yapıp bizimle paylaşacak Yıldız sahibi çıkar heralde.Bende dahil insanların kafasında soru işareti oluştu bikere , Olumlu yada olumsuz cevabını bulmalı..

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
  • osman döşler. 1968-istanbul
« Yanıtla #19 : 17 Nisan 2013, 14:51:14 »
Arkadaşlar hiçbir ciddi firma adım ile böyle bir test yapmaz zaten yaparsa da o firmanın ciddiyet ile bir alakası yoktur.

Tüfek üreten bir firma 3-5 tl verip çelik metre alıp bunu da ölçmesi gerekir.

Madem video yapıyorsun saçma sayısı, mesafe ve grupman belirliyorsun,

bir zahmet herkes bilgilensin işin ciddiyetini anlasın diye bir ölçümüde belgeleyin bir zahmet kimsenin kafası karışmasın.

Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 17 Nisan 2013, 15:08:45 »
 O0 O0 O0 kıymetli arkadaşlar , buradaki amacımız bir firmayı karalamak veya kötülemek değil .. yıldız ın , silahlarının arkasında duran , ve müşteri memnuniyetine son derce önem veren kaliteli bir firma olduğunu biliyoruz ...  ben kendi açımdan söylüyorum , İNANDIRICI DEĞİL , DİYE ..  NEDEN ? ? ? DEMEK İSTEDİĞİM ,  bu grupman verileri doğruysa ,    yıldız  , , , kelimenin tek anlamıyla , ,  MÜKEMMELİ yapmış  demektir .... buradaki amacımız , en doğrusunu bulabilmek , bilmediklerimizi  öğrenebilmektir .. .. ..  yoksa yıldız gibi bir firmayı neden karalamak isteyelim . . . ben kendi yaptığım atışlarda veya başka bir silahta yüzde yüze yakın bir ortalama görmedim . . . yıldız sayfasındaki videolarıda izledim , ortalama 250 adet , dışarıdada 15 - 20 gibi saçma var .. . . buda demek oluyorki yüzde 95 verim . . .  diğer yıldız kullanan arkadaşlarda bu performansı yakalarlarsa ,  yıldız benim için EN İDEAL AV TÜFEĞİ OLUR  ....  ve sanmıyorumki yurdum avcısıda , böyle mükemmel olan bir tüfek  dışında başka bir tüfek kullansın . . . .   bu verileri  ancak 8 no saçmada yakaladım ben . . . . .   O0 O0 O0
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter

resim gönder

Çevrimdışı Ahmet YÖNDEM

• *
« Yanıtla #21 : 17 Nisan 2013, 16:14:50 »
doğru olduğunu umidindeyiz.

http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,160897.0.html
Ahmet YÖNDEM 0505 733 2636 1978 DÜZCE
İyi bilin ki , kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur.  (Rad 28)

Çevrimdışı Halil KARA

• *
« Yanıtla #22 : 17 Nisan 2013, 16:26:05 »
Alkan beyin uyarısı ile konuyu gördüm, kendisine teşekkürlerimi sunarım.

Yıldız silah, belli periyotlarla bu tür testleri ürünlerine uyguluyor. Ben sadece bir testi size yayınladım, merak eden avcılar için.
Görülen mesafe 36.5 metredir. Ayar masası ve hedef sürekli atışlar yapıldığı için sabittir. Tabi metre ile gösterilmiş olsa akılda soru işareti kalmazdı. Bir daha ki testte buna dikkat ederim.
Atılan fişek rc 32 gr 6 no saçmadır ve videoda görülmektedir. Atış yapmadan önce birkaç tanesini saymıştım. 280 saçma ortalamasını aldık. Tabi bazı fişeklerinde 300 saçma bile çıkabiliyor. Bu rakam değişkendir. Belki videoda atış yaptığımız fişek 300 saçma içeriyor olabilir. Bunu anlamanın en kolay örneği birkaç tane rc nin 32 gr 6 no fişeğini açıp saymaktır.
Uzun süredir şehir dışındayım önümüzdeki hafta ofisimde olacağım. Şokların daralma oranları şu anda hatırımda yok, gidince öğrenir yazarım.
Test, görüldüğü gibi namlu sabitlenip yapılmıştır. Testi yapan kişinin atıcılık, hedef alma kabiliyeti, hava durumu, av fişeklerin içindeki saçma sayısının farklılığı gibi farklı değişkenler testi rahatça etkileyebilmektedir. Yani aynı test tekrarlandığında 10-15 saçma farkı söz konusu olabiir, belki daha fazlası. Fakat poze ve çifte ürünlerimizin de testlerde yakın sonuçlar aldığını rahatlıkla görülebilir.
Ürünlerimizin saçma grupmanları ve deliciği zaten kullanıcılar tarafından beğenilmektedir. Yurt dışındaki birçok av dergisi zaten bu tür testleri daha profesyonel yapmaktadır. Örneğin:
http://www.yildizsilahpazarlama.com/galeri.html
Verdiğim linkte yurtdışındaki farklı dergilerin ürünlerimizi incelemeleri mevcut, buradan da bakılabiir.
http://www.yildizsilahpazarlama.com/images/8.JPG

Yurt dışından aldığımız ödüllerde de ürünlerimizin fiyat kalite performansı, saçma grupman ve deliciliği, sağlamlığı, ergonomisi ve zarifliği gibi hususlarda başarılı görülmüştür.
Yaptığım küçük bir testi sizinle paylaştım. Aklında şüphe uyananlar, yeni model (namlu üzerinde üretim yılımız yazar) ürünlerimizle kendileri de rahatlıkla bu tür testleri yapabilir. Takdir sizin...

Yarı otomatik ürünlerimizde piyasadaki silahlardan biraz daha farklıdır. Gaz deliği 1 adet olup dar tasarlanmıştır. Diğer birçok gazlı üründen daha az gaz tahliye etmektedir. Saçma çıkış hızları yüksektir ve daha az gaz çıkışı yaparak iç mekanizma parçalarını daha az yorar, uzun ömür konusunda başarılıdır. Yine iç parçaları tamamen çeliktir, ısıl işlemli dayanıklı malzemelerdir. Şu an yanımda fotoğrafları mevcut değil. Geri dönünce fotoğraflarını da eklerim.
Birkaç hafta sonra havaların iyi olduğu bir gün ürünün detaylı tanıtımını ve testlere de kaldığımız yerden devamını sağlarım.
Halil KARA
1987 BURDUR
Yıldız Silah Paz.
www.yildizsilahpazarlama.com

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 17 Nisan 2013, 16:32:44 »
35 ve 40 adımı nasıl sayıyorsunuz anlamadım ki,testi yapan koşar adımla gitmiyor,sağ ve sol adımlar kameranın hareketinden de belli,saniye de 1 adım atıyor ve 28 saniye sonra atış yerine geliyor,hadi 30 adım maksimum 1 metre açsa 30 metre yapar bence bu atış 25-30 metre arası,kamera daki uzaklığa aldanmayın gerçekten uzak gösteriyor,ki bu test doğruysa herkes elindeki yabancı tüfekleri satsın bence :)

Çevrimdışı Bülent KOCA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #24 : 17 Nisan 2013, 16:54:58 »
Yazın yazın da zaten fiyatları uçuk,uzaya çıksınlar.Böylece elinde bu tüfeği olan(haliyle yazan)arkadaşlar sınırlı sayıda üretim-kolleksiyon tüfeğim var diyebilirsiniz!
Bülent KOCA-1970  Çal   505 8281132 Alaşehir