Gönderen Konu: Ustalarımdan yardım D.Drahthaar Paşa  (Okunma sayısı 11149 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı N.Emre ŞİMŞEK

• *
Ynt: Ustalarımdan yardım D.Drahthaar Paşa
« Yanıtla #25 : 03 Mayıs 2013, 15:28:09 »
Hayırlı uğurlu olsun bol fermalı avlar dilerim
Nurettin Emre ŞİMŞEK
1976 Ödemiş/İzmir
05057052062

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 07 Mayıs 2013, 09:37:49 »
Önderim son gezintimizde bi sıkıntın galmadı :) içinde rahatladı sanırsam :) ama genede bilgileri tazelemekde fayda var eğitime devam :) git gide dahada güzel olacak paşa.adı faso olduğu için heryerekon'dan :D :D :D içeri almazlarsa sezonda on'da sekizlik av yapar sana :) seneyede geriye galan o ikiyi tamamlar işallaa :) :)

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 07 Mayıs 2013, 11:34:32 »
ÖNDERR BEYYY VARSIN AV YAPMASIN ONLARIN VARLIĞI YETER. BEN YANIMDA 10 TANE AVCI OLACAĞINA 2 KÖPEĞİM YANIMDA OLSUN DÜNYALAR BENİM OLUYOR. ÇOK ACELECİ OLMAYIN BIRAKIN KİMİN KÖPEĞİ KAÇ AYLIKKKEN AV YAPTIĞI FERMA VERDİĞİ APORT YAPTIĞI. HERŞEY ZAMANI GELDİĞİNDE BÜTÜN TAŞLAR YERİNE OTURUR. YAVRU KÖPEK MİNİK BEBEKLER GİBİDİR HEYECAN HAT SEFADA ADRENALİN SONSUZ PATLAMAYA HAZIR BOMBA GİBİ AMA TAKİ O ANA KADAR. 1 KERE KUŞA FERMA VERSİN DİKATİNİ ÇEKSİN O ANDAN İTİBAREN DAHA YAPACAK BİRŞEY KALMAYACAK HERŞEY KENDLİĞİNDEN OLACAK. SADECE SABIRLI OLUN. DÜNYANIN EN İİ KÖPEĞİ UNUTMAYIN SAKIN BU ÇOK ÖNEMLİ. EN İYİ EN SÜPER KÖPEK SENİN OLAN KÖPEKTİR. BEN BUNUN BİLİR BUNU SÖYLERİM. KULAĞINIZ KAPALI KÖPEĞİNİZLE UZUN YILLAR BOL AVLI BOL NASİPLİ KAZASIZ BELASIZ SIKINTISIZ AVLARA İNŞALAH. YÜCE ALLAHIM BÜTÜN AVCI DOSTLARIMIZI KAZALARDAN BELALARDAN KORUSUN. ( AMİN)
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Önder ÖZTÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 07 Mayıs 2013, 12:09:47 »
Arkadaşlar vermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekür ederim. yaklaşımınızdan dolayı çok memnun oldum. : :) harun abininde dediği gibi herşey oluşmaya başladı zaten gezimizde bunun en güzel göstergesi bundan sonra çalışmaya devam edip dahada iyi hale getireceğiz allahın izniyle adem  bey sizede ayriyetten teşekürlerimi sunarım saygılar...

Çevrimdışı İdris TEK

• *
  • 05355597890
« Yanıtla #29 : 07 Mayıs 2013, 12:13:16 »
Yavru köpeklen ne kadar ilgilenirseniz o kadar çabuk kavrar.Sabir ve eğitimini ödüllendirerek yaparsanız daha da çabuk olur bence en önce itaat eğitimini verin sonra av eğitimi acele etmeyin iç güdüsel olarak zaten ev yapacaktır ama siz onu eğitimle ustalaştırmalısınız.Köpek ne kadar ava giderse o kadar usta olur.Eğitimle çoban köpeğinlen bile avlananı gördüm.
İdris TEK
1981 İSTANBUL

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 07 Mayıs 2013, 13:51:02 »
önder bey sevgiler saygılar benden. köpeklerde ceza ve ödül sisteminiz olsun. köpek bunu idrak etsin. asla ama aslaa dövmeyin . ürkek köpekten emin olsun soğursunuz. kendi kişiliğini kendi köpeğinize oturtun. emin olun her köpek kendi sahibinin özelliklerini taşır. sende hırs varsa emin olun köpekte aynı oluyor. ben buna inanan biriym. saygılar hürmetler
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 07 Mayıs 2013, 13:54:41 »
idris bey kesinlikle katılıyorum size. alman kurdu ile süper çulluk avı yapan arkadşım vardı. ama yinede herkez kendi işini yapacak :) dün bi yavru geldi setter bana köpeğim 2 tane var olduğu için avcı arkadaşıma verdim. köpek 2.5 aylık ördek kanatı alıp gelmesi gelince ayağının dibine bırakması ve hayvanın tekrar at diye gözüme bakması ben böle bişi görmedim. verirken acaba bende mi kalsa dedim ama bi kere söz vermiştim sözmü tutumam gerekli idi. ve 2.5 aylık köpek gazete kağıtı tuvalet eğitimi vardı ağzım açık kaldım. gen işte budur. 2.5 aylık köpek ne anlar eğtiimden ne anlar gazete kağıt üzerine işemekten. ama gen anne ve baba işte. hala aklım köepekte :) allah onuda sahibinide inşallah mutlu eder
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82