Gönderen Konu: Av Tüfeği Ruhsat Yaş Sınırı 18'den 21'e çekiliyor ...SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ?  (Okunma sayısı 2361 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kaan ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
İçişleri bakanlıgı yivsiz av tüfeği ruhsatının yaş sınırını 18 den 21 yaşa çekmek için taslak hazırlamış ,,,  Peki bu devlet 18 yaşında seçme hakkını veriyor.. bir kişinin 18 inde milletvekili olması bile gündeme gelmişken ,, 20 sindeki adamı silah altına alıp çatışma bölgesine yollarken nasıl oluyorda av tüfeği ruhsatını 21 yaşa çekmeyi düşünüyor , kaldiki ben hiç bir avcının av tüfeğini avcılık dışında kullanmak için aldığını düşünmüyorum adam silah ile bir saldırı vs yapıcak olsa kuru sıkı silah alır namlusunu değiştirir daha kolay birde adam av tüfeği alıp vergi vs ödüyecek :D
file:///C:/Users/Cas/Desktop/24022013142.jpg

Çevrimdışı Ahmet ARI

• *
Usta bide soyle bak olaya bohcacilik yasi 21 oluyo 3 yil daha vergi pul yok adamlara
Ahmet ARI
1983 antalya

Çevrimdışı Kaan ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Hakikaten hiç onu düşünmemiştim Ahmet abi agzına sağlık biz kurallara uyup ruhsatlı , belgeli avcılık için her belgeyi almaya çalışıyoruz devlet  adamları dahada 3 sene bohçacılığa itiyor ...
file:///C:/Users/Cas/Desktop/24022013142.jpg

Çevrimdışı Oğuz YÜCE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
18 olsun 21 olsun ogrenci adam hadi ruhsat icin biriktirdi para cikartti her yil pulu vergisi var sonra nasi oducek hem okucak hem caliscak anca, almayan zaten almiyor abilerim kacta arkadasla tanistim anlatiyor koylerinde ne ruhsati var ne de limit dinliyor birde ne cikarsa vuran adam dolu tarakçisindan incircisine karacadan enigine 18. 21 diye yasla ugrastiklarina bu bastaki adamlar once onlara kessin ceza. Kac defa jandarma aradim sikayettim ettim anca bildircin teyibi topluyolar.
Oğuz YÜCE
1992 istanbul
Sabır kurtuluşun anahtarıdır...