Gönderen Konu: OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM Emniyet kemeri ve yaşadığımız kaza  (Okunma sayısı 8005 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cem MAÇIKAN

• *
  • GÖZLÜKSÜZ AVA ÇIKMAM SİZDE ÇIKMAYIN
AVCI ARKADAŞLARIMA daha öncegözlük kullanmanın önemi için kendimce uyarmaya çalıştım şimdide emniyet kemerinin önemi için yazım olacak cuma akşamı geliboluya kampa gitmek için arkadaşımla yola çıktık akşam 10.30 gibi tekirdağ malkara yolu üstünde ben 90 diğer aracın hızını bilemiyorum kafa kafaya çarpıştık şükürler olsun Rabbim bizi evlatlarımıza bağışladı mucize eseri hayatta kaldık ama bir gerçekte emniyet kemerlerimizin takılı olmasıydı arkadaşımın kolu ve bacağı kırıldı yüzünde 7 dikiş var bende şükür sadece ağrılar morarıklar ve bacagımda dikiş var ama karşı aractakilerdede şükür ölü yok şuana kadar ama ağır yaralılar kemer takmadıkları için rabbim şifalar versin inşallah bişey olmaz ve sağlıklarına kavuşurlar ama ben genelde kemer kullanmazdım ama içimde bir ses kemerlerini tak dedi ve arkaddaşımada taktırdım ve o araçdan kemer sayesinde kurtulduk tabi Rabbimin sayasinde ikinci bir şans verdi bize şuan piyangodan yaşıyoruz ama kısa mesafede olsa doktorun dediği buraya çok kişi geliyor 70 le çarpışıyor araç kafa bir çarptımı beyin kanaması oluyormuş arkadaşlar siz siz olun emniyet kemerlerinizi hem kendinize hem arkada oturanlara taktırın  çoluğunuzu çocuğunuzu seviyorsanız sizi seven insanlar için şehir içinde 2 km de olsa kemerlerinizi takın taktırın avrupalı takıyor neden bilinçli biz başımıza gelince yapıyoruz ama sizden ricam kemerlerinizi takın bundan sonra okuduğunuz için teşekkürler
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2013, 22:42:50 Gönderen: Tuncay KANDEMiR »
Cem MAÇIKAN
1973-İstanbul AVA GİDEN AVLANIR AVLANMAMAK DİLEĞİ İLE

Çevrimdışı Ahmet ARI

• *
Ynt: OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM
« Yanıtla #1 : 14 Nisan 2013, 22:39:02 »
Abi cOk gecmis olsun insallah ders olur okuyan arkadaslara
Ahmet ARI
1983 antalya

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #2 : 14 Nisan 2013, 22:41:57 »
Geçmiş olsun, Allah kimsenin başına vermesin :( çoğu zaman kısa mesafelerde takmakta gevşek davranıyoruz :( paylaşıp hatırlattığınız için teşekkürler
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
Cem geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
geçmiş olsun cem
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Hasan BAŞKARA

• Müdavim Üyemiz
Çok geçmiş olsun.yaralılara acil şifalar versin Allahım sevenlerine bağışlasın.Bu aralar Ankara da çok sıkı bir emniyet kemeri uygulaması var radar mobeseleride tesbit yaptığğına ceza gönderiyor.Kızıyoruz ama bu tür kazalarıda okuyunca haklılar diyoruz.Arabamın emniyet kemeri sesli uyarısını toka ile susturmuştum 15 gündür iptali iptal ettim ki bana zorla kemeri taktırsın diye.
  • Fabarm AXIS 71cm ,Remington 1187 Premier
  • 12ga Beretta urika 2, 20ga Beratta urika 2

Çevrimdışı Osman LİMAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
geçmiş olsun. yaralılara acil şifalar diliyorum.
  • Huğlu 401 b
  • Sarsılmaz charles daly
  • Vursan 92a
  • Drahtar (dişi),pointer(erkek)
Osman LİMAN
1980 Karaman
Artık ANAMUR...

Çevrimdışı İsa TORUN

• *
Geçmiş olsun, Allah daha büyüğünden korusun...
1984-Afyonkarahisar/Eskişehir
AB rh (-)

windows 7 screen shot

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
Büyük geçmiş olsun umarım sağlığınıza en kısa sürede kavuşursunuz...
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN
ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN
AFYOKARAHİSAR,da yaşıyorum ve şehrimiz trafik uygulamaları yönünden pilot bölge uygulaması kapsamında,, şehir içerisinde dahi emniyet kemersiz araç kullandığınızda cezayı ister mobeselerden ,,isterse uygulama yapan memurlardan anında yiyorsunuz,,insan belki o an kızıyor ancak insan hayatı için ne kadar gerekli olduğu gerçeği ancak başınıza bir kaza gelince anlaşılıyor...
TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN....ALLAH ŞİFALAR VERSİN..
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2013, 00:16:21 Gönderen: Hakan AKMAN »
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun hatırlatman için teşekkürler.
Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Müdavim Üyemiz
Geçmiş olsun, Allah kimsenin başına vermesin :( çoğu zaman kısa mesafelerde takmakta gevşek davranıyoruz :( paylaşıp hatırlattığınız için teşekkürler
Ahmet VURAL
1954 Ankara

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 O0 O0 O0 öncelikle geçmiş olsun , yaralılara allah acil şifalar versin ... hocam , emniyet kemeri elbette takılmalı , itirazımız yok . . . ama şöylede bir durum var , , ,ben  emniyet  kemeri takınca , rahatsız oluyorum direksiyonda ... alışkanlık olmadığından , kendimi rahatsız hissediyorum  ... üzerimde bir yük varmış gibi bir ağırlık varmış gibi geliyor bana , ve direksiyon başında dikkatimi dağıtıyor ... sanki ;  potansiyel olarak kaza olacak , , , emniyet kemerini tak ,  gibi  ; insan üzerinde psikolijik bir baskı oluşuyor , ve bu beni direksiyonda tedirgin ederek , dikkat dağılmasına sebep oluyor .... avrupalı takıyor tabii , ama onlar bu eğitimi ,  araç kullanmaya başladıkları andan itibren alıyorlar . . . kendilerinden bir parça olarak görüyorlar , ve emniyet kemerine alışmışlar ... ben kendimi boğuluyormuş gibi hissediyorum bu konuda ... keşke bu tür uygulamalar çok daha öncelerden uygulanmaya başlasaymış ... 20 yıllık alışkanlıktan sonra , alışmak biraz zor olacak . . . .   O0 O0 O0
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Cem MAÇIKAN

• *
öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkürler kızmazsa Yusuf arkadaşıma bir iki sözüm olacak alışmamış götte don durmazmış doğru ama evlimisiniz çocuğunuz varmı bilmiyorum onuda geçin yanınıza oturttuğunuz kişinin vebali direk sizin üzerinizde arkadaşıma birşey olsaydı eşine çocuğuna anasına babasına nederdim bundan sonra yanıma birkişi almamaya dikkat edicem alırsamda aracı ona sürdürecem inanılmaz bir kötü duygu çocugunuz varsa arkada oturuyorsada emniyet kemerini zorla taktırın direk camdan fırlıyor yada öndeki kottuğa çarpıyor benden demesi üzerime düşeni yapayım siz ister uyun ister uymayın size kalmış ama insanın başına gelince anlıyor keşke diyor ama geçmiş oluyor kemer takmadan yola çıkmayalım
Cem MAÇIKAN

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
Geçmiş olsun cem Allahh daha beterinden korusun ..

malkara yolunda çalışmalar var gidiş geliş yapacak arkadaşlar dikkat etmeli ..
Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569

Çevrimdışı Erdinç ŞEN

• *
  • VATAN MİLLET SAKARYA
« Yanıtla #15 : 15 Nisan 2013, 11:16:34 »
geçmiş olsun rabbim kimseye yaşatmasın
erdinç - 1977
0 545 340 00 08

Çevrimdışı Kaan ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun ...
file:///C:/Users/Cas/Desktop/24022013142.jpg

tolgaozhan

• Ziyaretçi
Çok geçmiş olsun. Allah yaralılara da acil şifalar versin.

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Cem Bey çok çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.Emniyet kemeri gerçekten çok önemli, insanlarımızın gerekli özeni göstermesi en büyük temennim.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimdışı İbrahim EBİL

• Müdavim Üyemiz
çok geçmiş olsun Mevla beterinden korusun
İbrahim EBİL
1969-İstanbul

Çevrimdışı Cem MAÇIKAN

• *
teşekkürler arkadaşlar duyarlılığınız için
Cem MAÇIKAN

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 O0 O0 DEĞERLİ FORUM ÜYELERİ ,  BİR MUSİBET BİN NASİHATTEN İYİDİR DERLER ,  , , , LÜTFEN OKUYUN , , , VE EMNİYET KEMERİNİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU ANLAMAYA ÇALIŞIN , , , HERKES ANASINA BABASINA EŞİNE ÇOCUĞUNA AİLESİNE SEVDİKLERİNE SAĞSALİM KAVUŞSUN . . . . . KIRŞEHİR POLİS OKULUNDA ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLAN AMCA OĞLUNU ZİYERET ETMEK İÇİN  CUMARTESİ SABAHI ( 1 GÜN ÖNCESİ ) ERKEN SAATTE YOLA ÇIKTIK , ZİYERETİMİZİ YAPIP GERİ DÖNERKEN  , , ,   KAVAK SAMSUN İSTİKAMETİNDE GELİRKEN  YOL YAPIM ÇALIŞMALARI NEDENİYLE BİR SAĞA BİR SOLA YÖN VERİLEN VE TEK ŞERİDE DÜŞEN YOLDA , BENİ GEÇİP , YOL ORTASINA DİZİLMİŞ VE KISA FARLARLA GÖRÜLMESİ MÜMKÜN OLMAYAN NE İDİĞÜ BELLİ OLMAYAN İNCECİK PLASTİK DUBALARI GÖREMEYEK VURDUKTAN SONRA DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDEN BİR ARAÇ ,  ÖNÜMDE BİR SOLA BİR SAĞA KAYDIKTAN SONRA , TRAFİĞE  KAPALI OLAN KARŞI ŞERİDE TAKLALAR ATARAK UÇTU . . . .  HEMEN  KENDİ ARACIMI SAĞ TARAFA ÇEKİP ,  ARAÇTA OLANLARA YARDIM İÇİN VE İNSANLIK VAZİFEMİZİ YERİNE GETİRMEK İÇİN YARDIMA KOŞTUK , , , , ZİRA ARAÇ ÇOK KÖTÜ BİR KAZA YAPMIŞTI VE İÇİNDE BULUNANLARIN DURUMUNIN İYİ  OLMADIĞINDA HEPİMİZ HEMFİKİRDİK , HEMEN 155 VE 112 Yİ ARADIK .. ARACIN YANINA GİTTİK , ARAÇTAN 3 KİŞİ ÇIKMIŞTI BİZ YANINA GİDENE KADAR . . . . . ..  VE SAMİMİYETİME İNANIN HİÇBİRİNİN BURNU BİLE KANAMAMIŞTI . . . O ARAÇTAN 3 KİŞİNİN SAĞLAM ÇIKTIĞINA  VE HİÇBİRİNDE UFAK TEFEK YARALANMALAR DIŞINDA BİRŞEY OLMADIĞINA İNANAMADIK . . . . İÇLERİNDEN BİRİ , BİZİ EMNİYET KEMERİ KURTARDI , EMNİYET KEMERİ OLMASAYDI KESİN ÖLMÜŞTÜK DEDİ .......... VE SÖYLEDİĞİNDE  SONUNA KADAR HAKLIYIDI . . . . .  BURDA YApılan uyralırdan sonra emniyet kemerini  takmaya çalışmaya özen göstermeye başladım ... LÜTFEN SİZLERDE VU BU UYARILARI OKUYANLARDA EMNİYET KEMERİ KONUSUNDA GEREKEN ÖNEME  , HASSASİYET GÖSTERİR . . . EMNİYET KEMERİ GERÇEKTEN HAYAT KURTARIYOR . . ... .  LÜTFEN OKUYUP DİKKATE ALIN , HERKES SEVDİKERİNE SAĞ SALİM KAVUŞSUN . . . . . O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2013, 12:20:57 Gönderen: Yusuf SAĞLAM »
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
Katılıyorum . Hatta arabanın uyarı sesi ötmesin diye, kemere uyduruk kemer mandalı falan takıyoruz :) Teşekkürler.
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

Çevrimdışı Cem MAÇIKAN

• *
amin arkadaşlar amaaan demiyelim bende öyle diyordum bir kere kemer taktım şükür sağlamım
Cem MAÇIKAN

ERSİN KARA

• Ziyaretçi
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.ALLAH HER İKİ TARAFA DA ACİL ŞİFALAR VERSİN.