Gönderen Konu: ÇAM KESE KURDU illeti bu kez BONY de  (Okunma sayısı 8395 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: ÇAM KESE KURDU illeti bu kez BONY de
« Yanıtla #25 : 30 Nisan 2013, 18:29:05 »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Aytekin ÇELİK

• *
« Yanıtla #26 : 12 Mayıs 2013, 17:56:38 »
Devrem geçmiş olsun ucuz atlatmışsın, Özhan beyinde dediği gibi cam ağacının altından klubenin yerini değiştirsen iyi olacağı kanısındayım.
Aytekin ÇELİK
1970 SAMSUN

Çevrimdışı Özgür KAYA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 16 Mayıs 2013, 23:53:00 »
Geçmiş olsun Erol bey sıkıntılı bir durum küçük kurtcukları göz ardı ediyoruz ve can dostlarımıza ne sıkıntılar açıyo, bu kurtlar ağaçların yeşil yapraklarını yiyerek zamanla kurutuyolar o nedenle çam ağaclarında keseleri görüldüğünde uygun yerinden kesilip dallar mazotla yakılması lazım yada orman işletme ile görüşüp mücadele için yardım almak lazım....
Özgür KAYA
1977-Memleket KAYSERİ-İkamet KARS

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #28 : 17 Nisan 2014, 01:15:48 »
Büyük geçmiş olsun. Görünce şok oldum. İlk defa görüyorum böyle birşey. Tropikal bölgelerdeki değişik parazit ve zararlılar gibi. Ben ülkemizde bu tür bir zararlı hiç bilmiyordum. Hayretler içindeyim. Tekrardan büyük geçmiş olsun.
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.