Vursanlar'la ilgili hatırımda kaldığı kadarıyla tek şikayet bazılarının 32 g dan düşük gram fişeklerle çalışmaması. O da hepsi için geçerli değil. Bunun dışındaki şikayetler münferit. Bunca senedir piyasadaki bir silahtan bunca az şikayet, başarılı tüfek anlamına gelmez mi?
Stoeger ile ilgili de pek şikayete rastlamıyoruz. Olan şikayetler de yine münferit.
İcra yayı konumları farklı, kilit diş sayıları farklı, görünüşü biraz farklı falan ama işgörürlükte pek farkları yok anlaşılıyor. Bende ilk çıktığı yıllardan Vursan vardı. Şakır şakır çalışıyordu ama kendi doldurduğum düşük gram fişeklerle kullanamıyordum, 7+1 şarjörünü aldığımdan beri hiç sevmemiştim, parlama avlarında biraz hatal ve ağırdı bana göre. Böylece sattım ve aynı özelliklerle hala da istemem. Bek avı hariç, onda o özellikler tercih sebebidir. Çalışmasına, kalitesine de sözüm yok. Ha! birde bantı biraz yüksek olmalıydı bence.
Hangisini beğendiyseniz alınabilir. Vursan temizse, fiyatı hesaplıysa, ölçüsü bilmemnesi size hitap ediyorsa, çalıştığı gram aralığı size kafi ise tercih edilebilir.