Serkan bu poze çifsan olan değilmi? Bence hiç oynama yeni bir tane yaptır.Extra külfet olacaksa araya parça en ucuz çözüm olur.Tetik köprüsü ile tetik yuvalarının olduğu yerde 1-1.5 mm kadar açıklık var hoş görünmüyor. Her seferinde baktığında gözüne takılır.
Değerli arkadaşlar şahsi fikrim ve kullanıcı olarak tam tabanca kabza kundak daha iyi netice veriyor özellikle ölçüler size uygun ise tadından yenmez.
Aynen o çifsan Emre abi senin dükkana getirip fikir aldığım tüfek. Şimdi ben yaptırdığım yere gittim adam meğersem özel dipçik falan yapmıyomuş tüfeği yanlız teslimalırken özel dipçik yapıcam diye alıyo sizden tüfeği.Atolyelerine gittim adamın elinde cns frezeden çıkmış yanak dayama kısmı bile hazır oyulmuş dipçikler var o kundakların bitek kafalarının oturma yeri takoz olarak bırakılmış eline yani ne tüfek gelirse kafayı ona uydurup takıyo
Tezgah altından başka bir hazır cnc freze yapılmış dipçik çıkarttı benim tüfeğin üzerine koydu yine aynı açıklık vardı arada. Yani adamın eline belli bir miktarda cnc frezede yapılmış dipçik gelmiş onların kafalarını eline ne gelirse uydurup takıyo özel yaptım diyo sonrada bunun içinde 140tl para verdim. Burdaki sorun adamın eline bu kundaklar nerden geliyosa hazır olarak cnc çizimi hatalı olmuş ve bütün elindeki dipçiklerin kabza kısmı tetiklerden çok açık ve geride. Adam bide başından sallamak için senin istediğin gibi yaparsak sıfırdan tahtadan yapmamız lazım 750tl yi bulur oda dedi
Ya kardeşim madem tüfeği alırken desenize bende hazır dipçikler var kafalarını uydurup takıyorum bari elinizdeki dipçiği bi görürdük yapısı uymuyosa boşuna para vermezdik. Parayı kapıcam diye yapmayın bunu yaa.. Keşke senin ustaya gönderseydik Emre abi.
İşte şimdi adam oraya parça yapıştırıcakmış tekrar tesviye edicekmiş öyle uydurma bişey yapıcak. Bende geçici olarak kullanıcam sanırım. Tüfektende soğudum bu adam yüzünden. Ben şimdi 4 gözle Ali AĞIR ustaya silindir 61 namlu için gönderdiğim 104a pozemi bekliyorum.