Büyük Huğlu LİMBERTA veya CONCUEST ikiside ihraç markası 66 namlu pazarlıkla düşürebilirseniz lüx modelini alın.Grupmanı saçması güzel fiyat performans o paralara alına çok iyi bir tüfek.
http://www.turkogluav.com/?part=shop&gorev=oku&id=107&cat=53&sid=25196577
hasan bey , neden bu markayı önerdiniz .. bu ürünün kara şahin venüs modelini inceledim ve almaya niyetim var . dediğniz iki marka yurt dışına ihraç olan model . bu üç model arasında çalışma prensibi ve genel olarak hiçbir fark yok . dediğiniz iki modelin sadece ağaç aksamı bir puan iyi , başka bir ayrıcalıkları yok . . . kullananlardanda eksi bir yorum gelmemiş diğer forumlardanda araştırdığım kadarıyla . . . kullananlar çok memnun . . conkuest veya linberta modelini almayı düşünüyorum ... bu ürünün pattern denemelerini yaptınızmı ? . . . grupman ve saçması iyi demişsiniz .... bir bildiğiniz varki demişsiniz ........ araştırmalarım sonucunda şu kanıya vardım . . . grupman ve pattern değerleri olarak , , kinetik ve gazlılar arasında , kanıtlanmış ve BELGELENMİŞ bir pattern ve penetrasyon farkı yok .. .. kinetiklerin artıları , daha seri çalışabilmeleri ve barut gazından dolayı meydana gelen tutukluk yapma oranlarının düşük olması ...... kinetiklerin en büyük handikapı , , düşük gramajlı fişekleri pek sevmemesi ,, bu kullanıcıların dile getirdiği bir sorun .. kinetikler , yüksek gramajlı fişekleri daha çok seviyor , ve gazlılara göre atışları daha sert , atıcıyı , , gazlıya göre daha çok sarsıyor . . . gazlılar gibi temizliğede pek ihtiyaçları yok gibi . . . fiyat ve kalite kombinasyonu iyi bu büyük huğlu otomatiklerin ... ikinci tüfek olarak düşünüyorum .... selamlar saygılar .....