Gönderen Konu: kurzhaarim kacti ve....  (Okunma sayısı 8167 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: kurzhaarim kacti ve....
« Yanıtla #25 : 11 Nisan 2013, 12:13:23 »
benim gardasim kemal agzina saglik herkese egitilmeyen kopekleri verecek olsaydik heralde evin yolunu bulamazdik heralde valla dogru tespit dogru karar diyorum valla kemal hayirli gunler...
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 13 Nisan 2013, 10:46:54 »
Ulen ben köpeğimi o zaman daha ilk köye götürdüm ve ilk kez başı boş köyde salayım dedim ahada one kedi benim Kurzhaar Cesy bi gidiş o gidiş abartısız saat öğlen ikiden akşam altıya kadar kadar peşinden koştum hemde Rize'de heryer çay köpeği görmüyosun yara bere içinde kaldım ya sonra sonra ne oldu biliyomusunuz benim Cesy'i bi yakaladım heralde bir saat tokatlamışımdır artık vurmaktan ellerim acıdı sonrada o köpek bidaha kedi peşine bırakın gitmeyi kedilere bakmadı bile kim demiş vurulmaz diye her zaman değil ama gerektiği yerde bam bam giricen ulen beni babam zamanında dövmeseydi ben şimdi hayta adamın biriydim o hesap yanı şunuda çok iyi biliyorumki köpek eğitmenlerinin çoğu bu yöntemi kullanıyor ama meydanda söylemiyor yoksa bu köpekler çoğu zaman iyilikten anlamaz hadeyin kalın sağlıcakla ;D ;D ;D ;D ;D
  kemal bey size aynen katılıyorum benimde daha önce dişi bir kurzhaarım vardı bir gün avda eşşeğe sarmaya başladı çağırdım bağırdım nafile gelmiyor sonra yanına gittim tuttum ayaklarımın arasına aldım bir güzel dayak attım tabi eşşekte karşımızda kafasını kaldırmasına izin vermedim o günden sonrada eşşeklere yaklaşmadı bile
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2013, 10:47:55 Gönderen: Özgür TAŞ 45 »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Mustafa KARDEŞ

• Müdavim Üyemiz
    • www.fencimustafahoca.tr.gg
« Yanıtla #27 : 13 Nisan 2013, 13:27:45 »
üçüncü kurzhaarıma bakıyorum, hepside safkan, bunlarda öyle başıboş davranma huyu var, ne HAYIR dinler, nede başka bir şey, çok dikkatli davranıp anında durdurmak gerekir, yoksa fırsatını buldumu gider, çok aşırı enerjik hayvanlar, yorulmak nedir bilmezler, ilk köpeğim bu yüzden uçuruma düştü, ikincisini bu yüzden hediye ettim, şimdi üçüncüsü var ve ondada bu eğilim var, şunu diyebilirimki sırf bu yüzden şok tasması şart, almak için araştırıyorum. ama yinede kurzhaardan vazgeçmeye niyetim yok, çünkü çok avcı ve çok zeki hayvanlar.
Cahille Oturup Bal Yiyeceğine, Alimle oturup Kuru Ekmek ye...! [Hz Mevlana]
emekli eğitimci 1957 BURSA-ESKİŞEHİR

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 15 Nisan 2013, 20:51:15 »
bu tiplerin hakkından eğitim tasması gelir kardeşim, en kolay çözüm bu, dayaktan daha çok etkilidir ve senden bilmez bunu.

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53