Çok güzel bir tüfek sahibisiniz Hayırlısı olsun Arşivlik bir Çifte
Bende de Huğlu silah Sanayi'nin çiftesi var yüze alması ve atış rahatlığında üstüne yoktur Herkez ağır diye düşnür aksine ideal bir yapısı vardır çok dengelidir doğru nişan alındığı sürece ve ava göre fişeğini kullandığın sürece çok iyi sonuçlar verir,çok güzel bir silah almışsınız hayırlı olsun...
Benim çifte tüfeğimde 71 namlu 3/1 şoktur , sizin tüfeğinizle aynı özelliklerdedir ama tek fark tek tetik oluşudur güzel bir uzun menzil Av tüfeği Ördek ve Kaz avlarında Tavsan ve uzun menzil Keklik avlarında çok güzel Randuman verecektir.
Fişek olarak 32-33-34 gram kullanın ben çok randuman alıyordum KEKLİK Avında 3 şokla sağ tarafla ilk göze Bornaghi 33 gram 6 no keçe tapa , 1 şokla ikinci göze RC SİPE 6 32 yada Mirage jk6 34 gram 5-6 no 34 gram taviye ederim
Bıldırcın avında yakın atarsanız parçalar dağıtır ara verip kullanın Şokları uyuşmadığı için RC TITANO 31 GRAM 9 NUMARA çok iyi sonuç verecektir biraz ağır ve sert fişekleri seviyor ancak fişek çıkarısı ve rahatlığında üstüne yoktur ne atarsan at sorun yapmaz sarsmaz dengelidir Arşivlik bir silah almışsınız gönlünüzce olsun...