selçuk bey , öncelikle hayırlı uğurlu olsun allah can sağlığıyla neşe içinde kullanmayı nasip etsin . tüfeğiniz gerçekten yaşına göre 10 numara , ve açma mandalındanda belli oluyor sıfır km olduğu .............sıcak havalarda , 30 gramı geçmeyen ve piyasada bulacağınız en ucuz fişeklerle gayet güzel avlar yapacağınıza adım gibi eminim .. otomatik tüfekle 34 - 36 gram atacağınıza , çifte veya pozeyle 28 - 30 gram atmak iyidir , sonuçta bir güç kaybı söz konusu değil ............... kışın ve soğuk havalarda , uzak mesafeli avlar yapacaksanız , gramajı yükseltmekte fayda var .. .. .. fişek tercihi sizin ... ben şahsen 34 - 36 gram atıyorum ........ fişek seçme derdi yok bu çiftelerde ,,,,, gözünü öptüğümün , 24 gramdan alda 60 grama kadar at
, ben bir mahsur görmüyorum bu konuda .......... 1 3 şoklu olmasından ve tüfeğin karakteristik özelliğinde dolayı , çok güzel grupmanları vardır bu çiftelerin .... deneyince sizde göreceksiniz grupmanı ve deliciliği ........ çift tetik olmasınıda hiç dert etmeyin , kullandıkça aşkınızın tahmin ettiğinizdende daha büyük
olduğunu anlayacaksınız ..... allah tekrardan güle güle ve tepe tepe kullandırsın ......