0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğuz kitap için tekrar teşekkür ederim. Hikayelerin hepsi birbirinden güzeldi, kah gözlerim doldu, kah gülmekten karnım ağrıdı. Dönem ödevi vesile olmuş yine yazıları klavye'ye almışsın, eline sağlık.
Performans Ödevi Oğuz Hocam harbiden çok beğendim ....Ödevden kaç alacak bakalım Altan Benden 100 üzerinden 100
Hiç sıkılmadan okudum Oğuz Hocam tebrikler yine çok güzel bir yazı olmuş...
çok güzel bir yazı olmuş abi hem meslektasız anladığım hemde benim ilk görev yerim yozgat sorgundur önce akocak köyü sonra belencumafakılı kasabasıdır ne ilginçtirki memlketde denizli baya ortak yanımızda varmış avcı olmamızda cabası şuan afyon çaydayım abi yazılarınız dikkatle okuyorum inş denizlide de tanışmak nasip olur görüşmek üzere
Oğuz hocam dikkat edinde Altan' nın ödevi veren öğretmeni vejeteryan yada avcı düşmanı hayvansever(sanar) biri çıkmasın....
Üffffffffffff ağlasammı napsam?Oğuzun hatırlamadığı avlar avcılar köpekler..Şükürler olsun yetişmişim dayılarımın sayesinde çok esaslı avcılarla tanışıp çok güzel avlar yaptım.Dayımların her ikisininde haklarını heralde ödeyemem.Bu gün artık öyle dostluklara raslamak zor hayat rüzgarı herkesi bir yerlere savurup atıyor.Hayatım boyunca büyük dayım BÜLENT BABAÇOĞLU gibi köpeğine sabırlı bu kadar ciğerden seven insan görmedim.DİKO sarı ''şimdilerde solid diyolar ya ondan''alnında bi kurt başı vardı beyaz,bide göğsünde ilk gördüğüm aşık olduğum av köpeği oydu.İlk okula yeni başladığım senelerdi okulla dayımın dükkan çok yakındı kahramanlarda şimdiki pazar yerinin olduğu boşluğun demir yoluna bakan tarafındaydı dükkanları.O diko okulun dağılacağı saati bilir dörtyolun köşesindeki kahvenin önünde beni beklerdi.Çocukluk işte bu yaşıma geldim o dikonun orda beni beklemesi asla gözümün önünden gitmiyor onu orda gördümmü dünyalar benim oluyordu sonra sarıla oynaşa doğru dükkana gidip bol bol oynamaca.Avlarının en son zamanlarına çantacı olarak yetişebildim inanın öyle bir köpeğe elimdeki bütün av malzemelerimi tüfeklerimi derhal veririm.Beni bu kadar etkileyen köpeğin nasıl geldiğinden ilk avlarından güzel bir hikaye çıkar ama biz bu işi yine oğuzcuğuma bırakalım bi telefon trafiğinden sonra çok yakında okuruz daha çooook yazılcaklar var hocam çoook kalın sağlıcakla rasgele...